Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 8:34:46
|
|
|
|
nuala
|
Ne vem, če je recept super ( dvomim, ker nisem bogvekaj kuharica ) ampak to bo danes pri nas za kosilo: - na olivnem olju dušiš 1/2 - 1 bemo čebulo - dodaš zrezan paradižnik, sol, poper, žličko sladkorja, origano - kuhaš cca 30 min - jaz potem s paličnim mešalcem omako zmiksam - skuhaš testenine - zmešaš testenine, parad.omako, tuno iz konzerve, nekaj žlic koruze - serviraš potreseno s parmezanom in zraven zeleno solato Varianta: v testenine zmešaš še nariban sir in zapečeš v pečici.
_____________________________
Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 8:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imam paradižnikovo omako, potem naredim tako: prepražim čebulo in česen, dodam paradižnikovo omako oz zmiksane pelate, maloše podušim, nato tuna, pa koruza. sol, origano. ko je vse kuhano in na krožniku naribam parmezan in nastrgam svežo baziliko ter posujem s čilijem. če pa nimam omake, pa naredim tako: v olivnem olju prepražim na kocke narezano rdečo papriko, dodam tuno in velik česna, pa na polovičke narezan češnjev paradajz, lahko tudi koruzo. to vse bolj na hitro naredim. sipam na testenine, dodam nariban sir ali pa na kocke narezano mozarelo, ter svežo baziliko in nasekljan čili
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 9:07:30
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK13 če pa nimam omake, pa naredim tako: v olivnem olju prepražim na kocke narezano rdečo papriko, dodam tuno in velik česna, pa na polovičke narezan češnjev paradajz, lahko tudi koruzo. to vse bolj na hitro naredim. sipam na testenine, dodam nariban sir ali pa na kocke narezano mozarelo, ter svežo baziliko in nasekljan čili Evo, bom tole naredila. Hvala
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 10:25:51
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem letos v Barceloni jedla home made pašta od pristnega Italijana. In sicer so ble kitke sam kuhane. Pol pa na mal oljčka prepražen na polovičke razrezan češnjevec in v to nadrobljena tunina. In sam prelito čez. Enostavno da bolj ne more bit. Pa še fino.
_____________________________
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 13:05:07
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Jaz sem letos v Barceloni jedla home made pašta od pristnega Italijana. In sicer so ble kitke sam kuhane. Pol pa na mal oljčka prepražen na polovičke razrezan češnjevec in v to nadrobljena tunina. In sam prelito čez. Enostavno da bolj ne more bit. Pa še fino. Isto sem ti hotela predlagati, pa sem tolko časa pisala odgovor, da me je Dulcinea prehitela. Špageti, oljčno olje, češnjev praradižnik, tuna, za spremembo lahko brez tune samo z baziliko, kakšno črno olivo,..... milijon variacij in skoraj brez kuhanja.
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 13:54:26
|
|
|
|
beba76
|
Paradižnike prepoloviš, vzameš ven sredino in jo zmešaš s tuno iz konzerve. Pol to maso napolniš v prazne polovičke in je kot predjed suuuuper! Midva sva zadnjič enkrat mela to za večerjo. Vsak še kos kruha zraven in je blo. Fajn pa je ta paradajz shranit v skrinjo in ga pol lahko dodajaš kakšnim jedem - npr. za džuveč riž
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 16:42:18
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: beba76 Paradižnike prepoloviš, vzameš ven sredino in jo zmešaš s tuno iz konzerve. Češnjev paradižnik?
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
|
|
|
|
RE: Tuna¶dižnik&testenine 28.7.2007 22:30:02
|
|
|
|
beba76
|
Ja, češnjevca. Je malo dosti dela s tem filanjem pol, ker so ful mali. Jaz se po navadi že zraven najem Je pa res ful dobro, ker je ta paradajz malo sladkast, pol pa tun zraven...njami!!! Bi šla zaj najraje kar na vrt in jest
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?