|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Goveja župca
21.7.2007 13:31:27   
Strawberrie Cherrie
Kaj daste vse v govejo župco. Poleg peteršilja, korenja, pol čebule in 1česna user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Goveja župca
21.7.2007 13:40:23   
blue sky
Obvezno dam še luštrek, ker naredi ful dober okus. user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Goveja župca
21.7.2007 13:46:24   
Anonimen
Luštrek, korenje rumeno, korenje rdeče, prepražena čebula, česen, por, malo cvetače, kolerabica in pol paradižnika.Lahko tudi koren od zelja, da dober okus.user posted image

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:19:59   
N _ B
A mesa ne da nobena? user posted image user posted image user posted image

Se hecam.

Jaz dam poleg mesa: korenje, por, peteršilj (perje in korenino), zeleno (perje in korenino), kolerabo, luštrek, prepraženo čebulo, česen, lovor, cel poper. Včasih še pol paradižnika, ampak se mi zdi juha potem malo bolj kisla.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:20:32   
Enolla
Luštrek, zlasti v zelenjavni mineštri mi je zelo dober samo se ga pri nas ne dobi. Sicer pa - šop peteršilja, šeleno koren in list, korenje rumeno in oranžno, čebulo, por, če imam kakšnega zrelega in domačega pa še paradižnik - ni pa nujno. 

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:21:31   
Anonimen
MESO ja, ja user posted image user posted image

(odgovor članu Enolla)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:26:00   
Strawberrie Cherrie
Ja, meso je pomembno! user posted image user posted image user posted image
Hvala user posted image user posted image user posted image
Točno koleraba - imam domačo...kdaj pa veš, kdaj je zrela? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:27:37   
Anonimen
Ko ni več zelena.Imaš dve vrsti kolerab, ena je nadzemna, ki je že zrela in podzemna, ki se pozneje seje in v jeseni uporablja.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:28:23   
Strawberrie Cherrie
Moja je kr nad zemljo. Je pa res še zelena, velika je pa za pest? No, imam jih namreč 14. user posted image
A potem je bolje, da jo kupim?

Kaj ni smešno, da vsakdo 1x prvič dela govejo župo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:29:23   
Anonimen
Nadzemna je stalno zelena, če je velika za pest, jo poberi, če ne rada poči.Ta je že za uporabo.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:30:10   
Strawberrie Cherrie
Ok...thanks

A jo lahko zamrznem?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:30:31   
Anonimen
Lahko.user posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:31:12   
Strawberrie Cherrie
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:36:06   
pika30
IZVIRNO SPOROČILO: nežna

Luštrek, korenje rumeno, korenje rdeče, prepražena čebula, česen, por, malo cvetače, kolerabica in pol paradižnika.Lahko tudi koren od zelja, da dober okus.user posted image

Naredim isto samo jaz dodam se malo rdece paprike-> za boljsi okus.

_____________________________

Kdor ne misli na druge,bo nekega dne spoznal,da tudi drugi ne mislijo nanj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Goveja župca
21.7.2007 14:40:18   
bamby
Jaz dam poleg vsega tudi malo  drobnjaka in eno celo surovo čebulo, prerezano čez pol, sem pa tja cel paradižnik, (da ne daje kiselkastega okusa), pa žličko sladkorja, govejo kocko, sol in vegeto.

(odgovor članu pika30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Goveja župca
21.7.2007 15:22:33   
crci06
naša mati prav'jo da zato ne daja paradižnika v juho, ker se potem tako hitro skisa...

(sicer pa - kaj se oglašam... glavni kuhar za juho je v naši hiši moj user posted image ... komaj kdaj jo uspem dat kakšno malo posodico zamrznit, sploh če so notri zdrobovi žličniki (to je pa moja specialiteta), jo od velikega lonca v nedeljo zvečer že nič več ne ostane...)

Kdaj jo pa lahko user posted image  jejo?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Goveja župca
21.7.2007 15:44:13   
fusia
Ne dam česna, dam pa še gomolj zelene in nekaj zrn celega popra.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Goveja župca
21.7.2007 22:57:41   
Nasy
sem jo glih dala kuhat za jutriuser posted image meso, košček gomolja zelene, čebulo, peteršilj, korenje, poper, košček paprike, več pa nisem našla v hladilnikuuser posted image

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Goveja župca
23.7.2007 11:02:53   
Saša27
No še moj recept: Meso, vodouser posted image , liste in gomolj petršilja, korenček, liste zelene, liste pora, polovičko paradižnika, popečeno šalotko, celi poper, sol, malo vegete, malo muškatnega oreščka.

_____________________________

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Goveja župca
23.7.2007 12:26:31   
Nika v službi
Kosti, kosti, so tudi pomembne za okus. Mi damo v vodo meso, rahle kosti, surovo čebulo, prerezano na polovico, papriko, cel paradižnik, peteršilj, korenje, malo kolerabice, vegeto, govejo kocko. Pa kuha se počasi, na nizki temperaturi... Je njami!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Goveja župca
30.7.2007 23:48:23   
MID
Mi lahko kdo pove kaj za boga je luštrek?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Goveja župca
31.7.2007 21:15:34   
*BellaLuna*
Luštrek je zelišče podobno peteršilju - ima pa specifien vonj in okus. Jaz ga obožujem v omakah, predvsem v kombinaciji s pašto.

Drugače pa tudi jaz dam v juho muškatni orešček, nikoli pa ne dam česna.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 9:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Goveja župca
1.8.2007 11:20:06   
Anonimen
moja župca: meso (bočnik), eno kost, korenje, peteršilj, koleraba, ena velika čebula, šetraj, žefranika, poper, vegeta, sol, luštrek, zelena, polovico paradižnika.... vse kupaj kuham min 3 ure - njami!

nikoli, nikoli ne dam notri goveje kocke, ker se mi zdi, da če kuham domačo juho, kuham domačo, če pa želim kocko, pa raje samo kocko v vodo fliknem za 5 min in je!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?