Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 21:01:55
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina meni pa gre najbolj na živce če dec začne tečnarit kako veliko zapravimo ženske. Meni nikoli. Morda tisti, čigar ženska ne služi denarja in se mu potem res zdi veliko dat 300 evrov za ves mesec al ne vem, kako imata dogovorjeno. Zakaj pa ne greš svojega denarja služit? Se ti da vsak mesec poslušati očitke Pri nas je isto. In dokler bom mela dve roki in zdravje, ne bom odvisna od nikogar. NIKOGAR.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 10.6.2007 11:49:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem, da te očitki bolijo... Vendar se sedaj NE GRE zate, temveč za otroka.. Najdi si čimprej delo, da boš odvisna od svoje plače.. Sedaj poskrbi za otroka, pozabi na njegove očitke..
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 12.6.2007 6:08:48
|
|
|
|
srki
|
Žalostno, ko ti začen nekdo očitat, koliko denarja zapravi nekdo, ki sam še v štacuno ne gre, še svojih čikov si ne more kupit, ali pa mogoče ne ve, koliko stanjejo . Če je taka kriza z denarjem, pa naj neha pušit! Aja, to pa ne, raje gledat, kaj v lonec dat, kot se odpovedati cigaretom (če je že kriza z denarjem). In tudi meni ni jasno, kako boš živela brez teh 350 eur. Če te že zase ne skrbi, naj te pa za otroka. Iz lufta itak nič ne pade. Sicer pa ti želim, da si najdeš oz. poiščeš službo.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?