Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:09:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. Naj malo razložim. Vsak mesec mi da 350 eurov in tisto malenkost katero jas dobim, z vsem moram plačati položnice in vsaki dan cigarete, večinoma po dve škatli,(zanj) pa hrana, obleka vse........ Nazadnje mi reče, kako nas on živi. Ne vzamem nič in naj si sam kupuje cigarete,naj si kuha, naj plača položnice............. Sebe in otroka bom že preživela. Dost mam vsega
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:11:08
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Mislim, da si se kar pravilno odločila... naj proba kako se bo lahk preživel s tem drobižom(za vse te svari, ki naj bi zadostoval)....
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
ja punca cajt je že bil, Sori, brez zamere, sam ne razumem, da vas partner preživlja, potem pa še očita. Zato pa tako rada delam, da sem sama svoje riti gospodar.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:13:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Upam da ti uspe Drugače mi pa ni jasno kako z takim drobižem plačaš položnice, hrano, cigarete(5€dnevno!), obleke ..... - si čarovnik Ma kje jih najdete no
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:29:48
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mislim da je že skrajni čas da se postaviš zase in na svoje.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
vzemi pa pojdi zapravit,.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 20:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Si se prav odločila,kar naj se proba bo že videl!
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 21:33:17
|
|
|
|
lelaval
|
Želim ti le, da ti uspe.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 21:46:34
|
|
|
|
najina pikica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja vzemi pa pojdi zapravit,. hmmmm tale sploh ni slaba ideja.... drugače ti želim,da se ti zadeva čim prej uredi pozotivno....
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 21:48:25
|
|
|
|
maca24
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja vzemi pa pojdi zapravit,. Poslušaj nasvet vojakinje. Jaz bi naredila točno to.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 22:02:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. In kako boš živela ta mesec? Če si vsaki mesec preživela s tem denarjem, ga boš očitno tudi ta mesec potrebovala. Punca, ne bodi užaljena in ostani realna. Poišči si službo, da boš imela svoj denar. Do takrat pa jemlji denar od tvojega partnerja...ker ti čisto nič drugega ne bo preostalo.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 22:14:57
|
|
|
|
pajčolanka
|
saj jih ne poslušam velikokrat zelo malo pa vseeno, pa služim sama svoj denar itd..brez skrbi. samo včasih se mu zdi veliko in pol zagnjavi kam dam denar. najbolj se je vse skupaj nanašalo na anonimno.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 22:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot pravi Al bina, delati pojdi, da ti ne bo treba poslušati očitkov.Saj vem kaj boš rekla, da delo iščeš, vendar ga ne najdeš.Saj ne rabiš redno delo, delaj karkoli, da boš kaj zaslužila. Zdaj boš pa ta mesec ponosna in ne boš vzela denarja? Komu boš pa s tem škodovala Otrokom, a ne? Me zanima kolikokrat si se že zarekla, da ne boš vzela denarja? Poznam takšne ženske, samo jamrajo in stokajo, naredijo pa nič.Ja internet ti bo pomagal do dela in zaslužka.Še ti zasluži toliko kot ti daje tvoj mož, ali kdorkoli že je, pa boste imeli za preživetje.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 8.6.2007 22:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako kot pravi Al bina, delati pojdi, da ti ne bo treba poslušati očitkov.Saj vem kaj boš rekla, da delo iščeš, vendar ga ne najdeš.Saj ne rabiš redno delo, delaj karkoli, da boš kaj zaslužila. Zdaj boš pa ta mesec ponosna in ne boš vzela denarja? Komu boš pa s tem škodovala Otrokom, a ne? Me zanima kolikokrat si se že zarekla, da ne boš vzela denarja? Poznam takšne ženske, samo jamrajo in stokajo, naredijo pa nič.Ja internet ti bo pomagal do dela in zaslužka.Še ti zasluži toliko kot ti daje tvoj mož, ali kdorkoli že je, pa boste imeli za preživetje. Saj ne rečem, da nimaš prav, ampak, a si ne upaš tega povedat pod nickom? Saj vem, zakaj ne, zato, ker pač obstaja možnost biti anonimen, bla, bla, bla,.....
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 7:50:54
|
|
|
|
zungi
|
Meni pa to ni čisto uredu, ta princip delovanja, da ti mož "DA" XXX denarja na mesec?? To mi je tako, kot tisti, ki so ločeni in DAJO XXX evrov na mesec za preživnino?! Pri nas imava to malček drugače izpeljano: pri nas se ne da, ampak imava oba od obeh denar vedno na razpolago. Jaz sem pooblaščena na njegovem računu, on je na mojem, in vedno vse stvari plačava ponavadi iz njegovega računa (ker ima odličen OD), moja porodniška, ki pa je bolj skromna, pa ponavadi kar meni ostane, za kakšen bencin, kavice,.... Vse kar nama pa skupaj na koncu meseca ostane gre pa v SKUPNI šparovček. In to se mi zdi edino pravilno v neki zvezi.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 9:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zungi Meni pa to ni čisto uredu, ta princip delovanja, da ti mož "DA" XXX denarja na mesec?? To mi je tako, kot tisti, ki so ločeni in DAJO XXX evrov na mesec za preživnino?! Pri nas imava to malček drugače izpeljano: pri nas se ne da, ampak imava oba od obeh denar vedno na razpolago. Jaz sem pooblaščena na njegovem računu, on je na mojem, in vedno vse stvari plačava ponavadi iz njegovega računa (ker ima odličen OD), moja porodniška, ki pa je bolj skromna, pa ponavadi kar meni ostane, za kakšen bencin, kavice,.... Vse kar nama pa skupaj na koncu meseca ostane gre pa v SKUPNI šparovček. In to se mi zdi edino pravilno v neki zvezi. Meni tud to ni jasno. Midva imava skupen denar že od kar živiva skupaj. O tem sploh nisva razpravljala, je bilo obema čist logično. Sam očitno smo bolj med redkimi
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 9:45:51
|
|
|
|
pajčolanka
|
midva tudi, no glede na to mam jaz bolj mini plačo-pač študntka, pač porabim svojo dokler je pol pa njegovo začnem. gre pa ponavadi moj denar za gospodinjstvo itd. njegov pa za material ki ga potrebujeva ker prenavljava stanovanje.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 9:48:58
|
|
|
|
sonce in smeh
|
Zungi se strinjam s tabo. Tudi midva imava skupen račun. Ko je tank prazen gre npr. on tankat, pa pove samo npr. tank maš poln, če boš kam šla... pa ni nč da bi mogla jaz dat al pa kej podobnega. Ko je v hladilniku bolj pusto, se gre v trgovino, se kupi, pa se tud pove, hladilnik je "poln". Pa mogoče sam vpraša kolk sem pustila v trgovini... pa rečem npr. 50€. Pa edini komentar, ki je včasih, da mi pravi, upam, da si velik dobila za ta denar. Ker se mi zdi, da so se stvari dost podražale. Midva mama skupen dnar in prav lepo nama je tako.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 10:16:34
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. Naj malo razložim. Vsak mesec mi da 350 eurov in tisto malenkost katero jas dobim, z vsem moram plačati položnice in vsaki dan cigarete, večinoma po dve škatli,(zanj) pa hrana, obleka vse........ Nazadnje mi reče, kako nas on živi. Ne vzamem nič in naj si sam kupuje cigarete,naj si kuha, naj plača položnice............. Sebe in otroka bom že preživela. Dost mam vsega Napaka. Na ta način ne boš dosegla nič - samo mislil si bo, da se nekaj muliš. V celoti bi mu morala prepustiti finančni proračun za cel mesec in to vse: špecerijo, potrebšine za malega, položnice - ma kar listke mu napiši in on naj za vse to poskrbi. Mogoče bo tako dobil občutek za cene, ker mu nekako dejansko verjamem, da ne razume koliko kaj stane, ker enostavno ne ve.
|
|
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 11:28:27
|
|
|
|
Maleal
|
Zakaj pa bi bila ponosna in nebi vzela denarja?Saj ga nimaš za sebe ,ampak za nujno potrebne stvari in njegove čike? Tako boš kaznovala le sebe,ne njega. Kot ostale ti tudi jaz svetujem,da si čimprej poiščeš kako delo,ženska mora imeti svoj denar in biti neodvistna od moža.
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 13:32:45
|
|
|
|
Rožica I
|
Če te bolijo njegovi očitki, ne vzemi denarja zase, ampak za otroka pa ga moraš, veš! In kaj, če preživlja otroka, saj je vendar tudi njegov, ne? Trmarjenje v tej situaciji, je brezplodno. Poišči si kak šiht! Vsaj nekaj denarja prinesi v družinski proračun, boš videla, da bo bolje in lažje vsem! In ko teži, ti morda na drugačen način želi povedat, da želi večjo finančno sigurnost za vse vas. No, pa ne pozabi mu omenit, koliko njegova razvada (kajenje) bremeni družinski proračun !
|
|
RE: odločila sem se, da ne vzamem 9.6.2007 15:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem na račun od mojega pooblaščena in že od nekdaj imam samo jaz kartico, ko pride denar ga dvignem, plačam njegove položnice, njemu dam nekaj za benz, ostalo ostane meni da z tistim razpolagam kakor vem in znam. Na to idejo je sam prišel, ker resnično ne zna z denarjem, pozabi plačat položnice, založi jih, zafrčka denar itd. Zato je raje meni prepustil finance. Drugače pa me zna celo pohvaliti da znam dobro delat z denarjem, da sedaj vedno ve da ima položnice plačane in me niti enkrat ne vpraša ali je kaj plačano ali ne, tudi koliko pustim v trgovini ne sprašuje. Pomembno je, da je zvečer kaj pametnega v hladilniku . Sva pa res šla skozi večjo finančno krizo v zadnjih mesecih, ker je ostal brez službe, pa sva tudi to prebrodila skupaj in bila ali lačna skupaj ali pa sita skupaj. Ne pa koliko je kdo zaslužil in koliko je kdo dal....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?