|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odločila sem se, da ne vzamem
8.6.2007 20:09:27   
Anonimen
Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. Naj malo razložim.
Vsak mesec mi da 350 eurov in tisto malenkost katero jas dobim, z vsem moram plačati položnice in vsaki dan cigarete, večinoma po dve škatli,(zanj) pa hrana, obleka vse........
Nazadnje mi reče, kako nas on živi.
Ne vzamem nič in naj si sam kupuje cigarete,naj si kuha, naj plača položnice.............
Sebe in otroka bom že preživela.
Dost mam vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odločila sem se, da ne vzamem
8.6.2007 20:11:08   
Bubamaraa
Mislim, da si se kar pravilno odločila... naj proba kako se bo lahk preživel s tem drobižom(za vse te svari, ki naj bi zadostoval)....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2007 20:11:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  ja punca cajt je že bil, Sori, brez zamere, sam ne razumem, da vas partner preživlja, potem pa še očita. Zato pa tako rada delam, da sem sama svoje riti gospodar.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2007 20:13:29   
Anonimen
Upam da ti uspeuser posted image

Drugače mi pa ni jasno kako z takim drobižem plačaš položnice, hrano, cigarete(5€dnevno!), obleke ..... user posted image - si čarovnikuser posted image

Ma kje jih najdete nouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2007 20:29:48   
BLAŽIKA
Mislim da je že skrajni čas da se postaviš zase in na svoje.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2007 20:31:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vzemi pa pojdi zapravit,.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2007 20:45:49   
Anonimen
Si se prav odločila,kar naj se proba bo že videl!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2007 21:33:17   
lelaval
user posted image user posted image user posted image
Želim ti le, da ti uspe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2007 21:46:34   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vzemi pa pojdi zapravit,.user posted image user posted image user posted image

hmmmm tale sploh ni slaba ideja....user posted image

drugače ti želim,da se ti zadeva čim prej uredi pozotivno....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2007 21:48:25   
maca24
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

Poslušaj nasvet vojakinje. Jaz bi naredila točno to.user posted image user posted image user posted image

Ko se lestev prevrne, vsak ve, kako ne bi smela biti postavljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2007 22:02:36   
pajčolanka
meni pa gre najbolj na živce če dec začne tečnarit kako veliko zapravimo ženske.
saj ne vem al se samo meni zdi da so se stvari ful podražile,al pa mam sam tak občutek samo. ej daš v trgovini 25€ pa na koncu ugotoviš da nisi kupil nič. najbolj sovražim res toče moški jamrajo koliko ženske zapravimo. morala bi šparati ali kupiti pa pol trgovine, če ne začne dec zvečer kaj bi pa jedu? ja ko pa nič ni v hladilniku. da ne govorimo še o položnicah in oblačilih. malo iz konteksta. jaz bi ob tem večnem očitanju se naredila flegma in mu rekla tako ta mesec bomo pa živeli od tistega kar boš ti prinsel iz trgovine. in seveda bi mu sproti delala spiske kaj potrebujem da nebi kaj pozabil.pa bi videl da 350€ je prekleto malo.
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2007 22:02:43   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. 

In kako boš živela ta mesec? Če si vsaki mesec preživela s tem denarjem, ga boš očitno tudi ta mesec potrebovala.

Punca, ne bodi užaljena in ostani realna.

Poišči si službo, da boš imela svoj denar. Do takrat pa jemlji denar od tvojega partnerja...ker ti čisto nič drugega ne bo preostalo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.6.2007 22:11:01   
Anonimen
meni pa gre najbolj na živce če dec začne tečnarit kako veliko zapravimo ženske.

Meni nikoli. Morda tisti, čigar ženska ne služi denarja in se mu potem res zdi veliko dat 300 evrov za ves mesec al ne vem, kako imata dogovorjeno. Zakaj pa ne greš svojega denarja služit? Se ti da vsak mesec poslušati očitke user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.6.2007 22:14:57   
pajčolanka
saj jih ne poslušam velikokratuser posted image zelo malo pa vseeno, pa služim sama svoj denar itd..brez skrbi. samo včasih se mu zdi veliko in pol zagnjavi kam dam denar.
najbolj se je vse skupaj nanašalo na anonimno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.6.2007 22:27:07   
Anonimen
Tako kot pravi Al bina, delati pojdi, da ti ne bo treba poslušati očitkov.Saj vem kaj boš rekla, da delo iščeš, vendar ga ne najdeš.Saj ne rabiš redno delo, delaj karkoli, da boš kaj zaslužila.
Zdaj boš pa ta mesec ponosna in ne boš vzela denarja? Komu boš pa s tem škodovalauser posted image Otrokom, a ne?
Me zanima kolikokrat si se že zarekla, da ne boš vzela denarja? Poznam takšne ženske, samo jamrajo in stokajo, naredijo pa nič.Ja internet ti bo pomagal do dela in zaslužka.Še ti zasluži toliko kot ti daje tvoj mož, ali kdorkoli že je, pa boste imeli za preživetje.
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.6.2007 22:29:36   
Anonimen
Tako kot pravi Al bina, delati pojdi, da ti ne bo treba poslušati očitkov.Saj vem kaj boš rekla, da delo iščeš, vendar ga ne najdeš.Saj ne rabiš redno delo, delaj karkoli, da boš kaj zaslužila.
Zdaj boš pa ta mesec ponosna in ne boš vzela denarja? Komu boš pa s tem škodovala Otrokom, a ne?
Me zanima kolikokrat si se že zarekla, da ne boš vzela denarja? Poznam takšne ženske, samo jamrajo in stokajo, naredijo pa nič.Ja internet ti bo pomagal do dela in zaslužka.Še ti zasluži toliko kot ti daje tvoj mož, ali kdorkoli že je, pa boste imeli za preživetje.

Saj ne rečem, da nimaš prav, ampak, a si ne upaš tega povedat pod nickom? Saj vem, zakaj ne, zato, ker pač obstaja možnost biti anonimen, bla, bla, bla,.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.6.2007 23:51:12   
mama54
Cigareti-5eur X 30 dni= 150eur

Zakaj pa kopuješ cigarete,naj si jih sam kupi.

Ker nisi napisala,kakšen denar ti prejemaš,ali porodniško ali kaj drugega ti seveda bolj težko kaj svetujemo.Če ni porodniška ali kakšna štipendija bi bilo dobro razmišljati o zaposlitvi.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.6.2007 7:50:54   
zungi
Meni pa to ni čisto uredu, ta princip delovanja, da ti mož "DA" XXX denarja na mesec??user posted image
To mi je tako, kot tisti, ki so ločeni in DAJO XXX evrov na mesec za preživnino?!

Pri nas imava to malček drugače izpeljano: pri nas se ne da, ampak imava oba od obeh denar vedno na razpolago. Jaz sem pooblaščena na njegovem računu, on je na mojem, in vedno vse stvari plačava ponavadi iz njegovega računa (ker ima odličen OD), moja porodniška, ki pa je bolj skromna, pa ponavadi kar meni ostane, za kakšen bencin, kavice,.... Vse kar nama pa skupaj na koncu meseca ostane gre pa v SKUPNI šparovček.
In to se mi zdi edino pravilno v neki zvezi.

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.6.2007 9:34:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zungi

Meni pa to ni čisto uredu, ta princip delovanja, da ti mož "DA" XXX denarja na mesec??user posted image
To mi je tako, kot tisti, ki so ločeni in DAJO XXX evrov na mesec za preživnino?!

Pri nas imava to malček drugače izpeljano: pri nas se ne da, ampak imava oba od obeh denar vedno na razpolago. Jaz sem pooblaščena na njegovem računu, on je na mojem, in vedno vse stvari plačava ponavadi iz njegovega računa (ker ima odličen OD), moja porodniška, ki pa je bolj skromna, pa ponavadi kar meni ostane, za kakšen bencin, kavice,.... Vse kar nama pa skupaj na koncu meseca ostane gre pa v SKUPNI šparovček.
In to se mi zdi edino pravilno v neki zvezi.

Meni tud to ni jasno. Midva imava skupen denar že od kar živiva skupaj. O tem sploh nisva razpravljala, je bilo obema čist logično.

Sam očitno smo bolj med redkimiuser posted image

(odgovor članu zungi)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.6.2007 9:45:51   
pajčolanka
midva tudi, no glede na to mam jaz bolj mini plačo-pač študntka, pač porabim svojo dokler je pol pa njegovo začnem. gre pa ponavadi moj denar za gospodinjstvo itd. njegov pa za material ki ga potrebujeva ker prenavljava stanovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.6.2007 9:48:58   
sonce in smeh
Zungi se strinjam s tabo. Tudi midva imava skupen račun. Ko je tank prazen gre npr. on tankat, pa pove samo npr. tank maš poln, če boš kam šla... pa ni nč da bi mogla jaz dat al pa kej podobnega. Ko je v hladilniku bolj pusto, se gre v trgovino, se kupi, pa se tud pove, hladilnik je "poln". Pa mogoče sam vpraša kolk sem pustila v trgovini... pa rečem npr. 50€. Pa edini komentar, ki je včasih, da mi pravi, upam, da si velik dobila za ta denar. Ker se mi zdi, da so se stvari dost podražale. Midva mama skupen dnar in prav lepo nama je tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
9.6.2007 10:16:34   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ta mesec sem se odločila, da od mojga ne vzamem niti enega eura, ne zame ne za otroka, dost mam tega. Naj malo razložim.
Vsak mesec mi da 350 eurov in tisto malenkost katero jas dobim, z vsem moram plačati položnice in vsaki dan cigarete, večinoma po dve škatli,(zanj) pa hrana, obleka vse........
Nazadnje mi reče, kako nas on živi.
Ne vzamem nič in naj si sam kupuje cigarete,naj si kuha, naj plača položnice.............
Sebe in otroka bom že preživela.
Dost mam vsegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Napaka. Na ta način ne boš dosegla nič - samo mislil si bo, da se nekaj muliš. V celoti bi mu morala prepustiti finančni proračun za cel mesec in to vse: špecerijo, potrebšine za malega, položnice - ma kar listke mu napiši in on naj za vse to poskrbi. Mogoče bo tako dobil občutek za cene, ker mu nekako dejansko verjamem, da ne razume koliko kaj stane, ker enostavno ne ve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
9.6.2007 11:28:27   
Maleal
Zakaj pa bi bila ponosna in nebi vzela denarja?Saj ga nimaš za sebe user posted image ,ampak za nujno potrebne stvari in njegove čike?user posted image Tako boš kaznovala le sebe,ne njega.user posted image Kot ostale ti tudi jaz svetujem,da si čimprej poiščeš kako delo,ženska mora imeti svoj denar in biti neodvistna od moža.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
9.6.2007 13:32:45   
Rožica I
Če te bolijo njegovi očitki, ne vzemi denarja zase, ampak za otroka pa ga moraš, veš! In kaj, če preživlja otroka, saj je vendar tudi njegov, ne?
Trmarjenje v tej situaciji, je brezplodno. Poišči si kak šiht! Vsaj nekaj denarja prinesi v družinski proračun, boš videla, da bo bolje in lažje vsem! 
In ko teži, ti morda na drugačen način želi povedat, da želi večjo finančno sigurnost za vse vas.
No, pa ne pozabi mu omenit, koliko njegova razvada (kajenje) bremeni družinski proračun user posted image !

ROŽICA
Neposredna povezava do sporočila: 24
9.6.2007 15:22:41   
Anonimen
Jaz sem na račun od mojega pooblaščena in že od nekdaj imam samo jaz kartico, ko pride denar ga dvignem, plačam njegove položnice, njemu dam nekaj za benz, ostalo ostane meni da z tistim razpolagam kakor vem in znam. Na to idejo je sam prišel, ker resnično ne zna z denarjem, pozabi plačat položnice, založi jih, zafrčka denar itd. Zato je raje meni prepustil finance.
Drugače pa me zna celo pohvaliti da znam dobro delat z denarjem, da sedaj vedno ve da ima položnice plačane in me niti enkrat ne vpraša ali je kaj plačano ali ne, tudi koliko pustim v trgovini ne sprašuje. Pomembno je, da je zvečer kaj pametnega v hladilnikuuser posted image .
Sva pa res šla skozi večjo finančno krizo v zadnjih mesecih, ker je ostal brez službe, pa sva tudi to prebrodila skupaj in bila ali lačna skupaj ali pa sita skupaj. Ne pa koliko je kdo zaslužil in koliko je kdo dal....

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?