ronja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika s tem da je mož vrečko dal poleg koša za smeti in je tašča pliškote vzela ven, on pa tega ni vedel. ne enem rojstnem dnevu pri njih doma, je te igrače dala otrokom za igrat. ko je mož to zagledal, je zakuhal in jo nadrl če je normalna, da brska po smeteh . ko so vsi šli jih je odnesel ven v keson. No, lahko bi jih dala rajši rdečemu križu - ideja za naslednjič . Kako različne mame: mojemu bivšemu zgodilo ravno obratno: njemu je njegova mami vrgla v kanto vse stvari, ki so bile v zvezi z mano Se je očitno odločila, da mora it naprej (saj mislim, da je takrat res že mel naslednjo punco...). Je bil čisto besen in pobral pol stvari iz smetnjaka... Mene nič ne moti, če bi bila kaka stvar od bivše, niti njega, saj oba veva, da sva to obdobje dala za sabo in sva se razšla z bivšimi zato, ker sva tako hotela... Nikoli ni bilo nobenemu od naju žal zato. Zakaj bi potem neko ljubosumje zganjala? punca mi ni naredila nič slabega, bi mi bilo pa res hecno, če bi zdaj hotel obesit njeno sliko na steno - že zato, ker niti svojih nimava se pa močno strinjam s taniko! Kaj mate od tega, da mu same vržete sliko proč? Če ima slika simbolni pomen, jo mora SAM VRŠT PROČ, ali pa to nič ne pomeni. Če pa nima simbolnega pomena in je pač slučajno ostala tam, potem je pa brezveze delat slona iz tega... če ga prisiliš, da jo mora prebolet, je sigurno ne bo. se mi zdi boljši način od srki. Res da sama nisem mela teh izkušenj, lubi je svojo bivšo že davno prej prebolel, prejšnjemu sem bila itak prva... ampak vseeno se mi zdi to trapasto, da ga bom nekaj silila... lahko omenim, rečem, če me moti, kaj bo pa naredil, pa naj naredi po svojih čustvih... je pa prav, da jih jaz poznam - ampak tako, da mu sliko zabrišem v smeti, dvomim, da jih bom spoznala... vsaj ne na lep način... In se mi zdi normalno, da kdaj te slike skup pogledaš, to ej del preteklosti, kot ostale neumnosti, ki smo jih počeli, zakaj bi imela kaj proti, da je z njo plesal na maturancu, kot sem jaz s svojim takratnim fantom? Oba oboje pogledava in komentirava in se smejeva PS: če bi skenslala vse ženske, ki jim je kdaj bil všeč moj dragi, bi imela bore malo prijateljic... Ne vem, zakaj bi me motilo, da je všeč še kaki drugi... tanika, delamo na tem, da bosta moja starša kdaj pripravljena z novimi partnerji na srečanje. Srečujeta se še po ločitvi, tudi novi partnerji pridejo k nama in midva k njim, samo vsi skup pa še niso bili... JIm je nekak nelagodno, vsem 4, se mi zdi... no, dajmo času čas, skup sta bila 30 let, torej imata pravico par let takole furat
|