Tia27
|
Tako vam bom vsem skupaj povedala, poznam-osebno zelo dobrega psihiatra in on mi je rekel-tisti ki užge po steni,po mizi je "slabič" da bi udaril tebe, boj se tistega ki nikoli nič ne naredi in vse mirno prenaša na koncu te pa poči in to dobesedno do smrti, tako da...To je mislil za "večino",so tudi izjeme, da se razumemo. Kdor pa živi holywoodsko življenje,da je vse fino in krasno vedno in se samo ljubčkata,muckata in božata-blagor se tem,pri meni ni tako, se ne tepeva, ampak si poveva kar na glas kar si imava, je pa potem slajše,ko končno po enem kregu prideva do skupne točke,šele takrat se zaveva koliko si pomeniva.Tudi otroci to slišijo, naj vedo, da obstajajo tudi nesoglasja in da se jih da rešit,ne pa da so ko v vatici, potem jih pa v življenju najmanjši kreg vrže iz tira in pricapajo s potovalkam domov nazaj.PA NE ZAGOVARJAM TEPEŽA!SEM PROTI DA SE PRED OTROCI STARŠI TEPEJO!!!!!! Če bi bila jaz namesto tebe in če bi imel moj partner takšne težave, bi mu poskušala pomagati,če praviš, da je imel "težko" otroštvo, ni sam kriv zato, jaz bi mojemu zagotovo pomagala, našla bi pač neko rešitev,ker mi preveč pomeni in ga imam rada.Tud jaz nisem idealna!!!!Imam svoje muhe. Ne vem, a potem tisti,ki so pač imeli slabo otroštvo niso za partnerstvo?So za "odstrel" al kako? Želim ti le, da zase najdeš IDEALNEGA, ki ne bo razbijal sten in ki se ne bo razjezil, predvsem pa bodi pozorna da ne naletiš po 5 letih skupne zveze na slabšega!Pozdravček
|