Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:43:45
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Aja, pa tud jest sem že v kak stol brcnil, pa v steno sem tud že usekal. Ti
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:45:04
|
|
|
|
kalbo
|
Ja jest ja .
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:47:20
|
|
|
|
tanikaa
|
Nikoli si ne bi mislila.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:48:09
|
|
|
|
kalbo
|
Nikoli si ne bi mislila. A dej
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj je od jeze vrgel v peč telefon.Drugi dan pa se po glavi tolkel,ker je imel potem probleme z kartico.Je mel naročnino potem pa moral plačat da je dobil novo kartico.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 11:59:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri mojem bivšem se je začelo z udarcem v steno. Enkrat, nato nekaj časa nič več. Prej nikoli ni nič metal, brcal, samo kričal je, ko sva se prepirala. Končalo se je tako da me je potisnil po stopnicah.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:01:34
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja Moj je od jeze vrgel v peč telefon.Drugi dan pa se po glavi tolkel,ker je imel potem probleme z kartico.Je mel naročnino potem pa moral plačat da je dobil novo kartico. Sakša šaula pejnaze košta.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:01:50
|
|
|
|
kalbo
|
Pri mojem bivšem se je začelo z udarcem v steno. Enkrat, nato nekaj časa nič več. Prej nikoli ni nič metal, brcal, samo kričal je, ko sva se prepirala. Končalo se je tako da me je potisnil po stopnicah. Ja in? Ni mus, da smo pol vsi taki kot tvoj bivši.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Želela sem samo povedati, da ni nujno, da so vsi kot ti. Da je ne udariš. Nekateri začnejo s tem in nadaljujejo z udarci. Nekateri ostanejo pri tem. Čeprav se mi tudi to ne zdi zdravo.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:07:08
|
|
|
|
tanikaa
|
Meni pa se zdi bolj zdravo. Iz sebe izločiš bes, jezo... Bolje je dati na tak način iz sebe, kot pa da koga udariš. Jaz na primer stisnem pesti, pa povem ene par sočnih. Tak, sama zase. In umirjam se z mantro: šit, šit, šit, šit, šit....tak ene 1000000000000x potem pa sem sposobna normalnih odnosov.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:08:10
|
|
|
|
kalbo
|
Men je že jasno, da niso vsi kot jest...bohnedej . Kaj pa je po tvoje bolj zdravo, da se ti nabira pa nabira pa nabira in pol eksplodira, al da vse daš ven? Pomojem slednje.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:10:34
|
|
|
|
srki
|
Ne vtikaj svojih ali njegovih staršev v to. To, da tvoj brat spi v vajini postelji-spalnici, tudi meni malo čudno zveni. Tudi jaz sem že kam usekala, če sem bila tako razkurejena, vedno v predmete, da ne bo pomote, loputanje z vrati je pri meni v navadi, žal, slaba navada, pa se je ne morem znebit, kot se neketeri česa drugega ne morejo. To, da je udaril v steno, še ne pomeni, da bo naslednjič udaril po tebi. S čim pa sploh grozi? In se mi ne zdi, da je en pishič, menim samo, da mogoče rabi pomoč, če je imel slabo otroštvo, ti pa lepega in tega preprosto ne razume, da ste v tako dobrih odnosih. Jaz bi mu poskušala pomagat na drug način, ne s tem, da ga pošljem v maloro.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:14:06
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki loputanje z vrati je pri meni v navadi, Ampak tak paaaaaaaaaaaašeeeeeeeeeee.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:14:15
|
|
|
|
Taula
|
Jaz sem sama nekaj časa bila kar nagle jeze..nikoli nisem nikogar udarila, ali kaj zlomila. Bes sem npr. uporabila v teku, na kolesu. Bolj zdravo zame kot da kaj polomim. Bes itak moreš dati ven..samo kaj pa če te popade v bližini otroka. Boš pred njim nekaj zlomil. Če ne boš, pomeni da se znaš kontrolirati in se umakniti. V tem primeru si raje omisli boksarsko vrečo, je cene kot da kaj zlomiš. Vsak se lahko nauči kontrolirati bes in ga sporosti na manj uničevalen način. Pa še nekaj je...za žensko, ki je bila kdaj že pretepena od moškega, je lahko grozno če partner lomi stole, stene ker se lahko boji, da jo bo spet eden pretepal. Tudi če ji on zagotovi da je ne bo, jo je lahko zelo strah. To pa vpliva na zvezo.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:15:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sproti spravljam iz sebe in ne poči tak hudo kot nekoč,ko sem zadrževala v sebi dokler je šlo.Potem pa je letelo vse okrog mene.Žalostno toda resnično. Ko sem imela še bivšega sem bila tiho kot rit.V sebi sem zadrževala tako dolgo dokler ni eksplodiralo.Potem pa je res bil joj.Dolgo se nisem postavila sama zase.Danes,ko to vem,ko vem kaj hočem in mi nišče ne dirigira je drugače,Sproti spravim jezo ven.Ampak malokrat,ker moj ljubi se ne krega rad niti po resnici povedano se nimava zakaj.To,da se včasih ne moreva sporazumet je drugo.Pa najdeva sredno pot.Ko sva kupvala regal za dnevno je on hotel imet v barvi bukve jaz pa modrega.Da ni bilo po nobenem sva se odločila za kombinacijo rjave in modre.Brez prepira.
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:15:53
|
|
|
|
Taula
|
Drugače pa anonimna sama ve, kaj vse je bilo med njima, in se mi zdi da se zadeve ne nanašajo samo na luknjo v steni. Žal.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem prej vedno zadržala v sebi, in se je vedno nabiral bes, in je enkrat počlo.. Zdej poči takoj, ko mi kaj ne paše, sem pa že kot mala smrklja razbila šipe, mizo, .... Heheh.. Zdaj tega ne delam več, hvalabogu se samo še derem
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:33:09
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki loputanje z vrati je pri meni v navadi, Ampak tak paaaaaaaaaaaašeeeeeeeeeee. Seveda, samo moj tega ne razume
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:33:57
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: srki loputanje z vrati je pri meni v navadi, Ampak tak paaaaaaaaaaaašeeeeeeeeeee. Seveda, samo moj tega ne razume A mave istega
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:40:57
|
|
|
|
srki
|
Kaj pa veš, možno je vse .
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 12:51:54
|
|
|
|
tanikaa
|
Dan danes se mi zdi, da je celo normalno. Ker če tega ne sprejemaš, si egoist.
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 14:23:35
|
|
|
|
srki
|
Ja, pa nazadnjaški in staromoden si .
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 15:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa daj nehaj no.....sploh ne vem kje tipe pobirate..... Kaj ga pa briga kaj tvoja mama dela s svojim denarjem in mora zato rohnet in besnet? Psiho. Tvoj brat je tvoja družina, revež je brez sobe in postelje, pa se tu pa tam vleže v vajino...pa dajmo znoret zaradi tega....Psiho. Pa luknje v zid delat? Psiho. Mene me kar zmrazi ob misli, da bi vsak večer ležala v postelji zraven takega psihota. A tebe nič ne zmrazi?
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 19:08:48
|
|
|
|
srki
|
Ja, ja, vsi so psihoti, ki imajo kakšno slabo lastnost. A tvoj nima nobene, srček? Če jo ima, je verjetno tudi psiho . Njen brat pa ima verjetno starše, ne vem, zakaj bi bil revež. In ja, meni se zdi malo čudno, da bi moj brat spal v najini spalnici. Sem pač psiho .
|
|
|
|
RE: Nikoli si nisem mislila 30.5.2007 19:28:04
|
|
|
|
Colt
|
Vsakemu ki je že rekel ''dober dan'' življenju, je jasno da je ''luknja v strehi'' samo vrh ledene gore pri anonimni. Mislim da je njen (njun) odnos že dalj časa zelo bolan. Sam osebno si raje lastnoročno odsekam roko, kot bi jo položil na mojo najdražjo. Razen kadar si nagajava, takrat seveda nima šans proti meni
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?