Nikoli si nisem mislila (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Anonimen -> Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:33:56)

... da se bo kaj takšnega zgodilo meni, pa se mi je in to danes. Velikokrat pišete da si ljudje tukaj stvari izmišljajo ta zgodba ni izmišljena, in res je vleče se že kar nekaj časa, danes pa je očitno dobila svoj epilog.

Seveda so spet krivi moški, ne bom krivde polagala na najega ali na sebe, vedno sem mnenja da sta za kreganje kriva oba, vendar da lahko ljubezen pripelje tako daleč pa nisem vedela.

Večrat je vzkipel nikoli me ni udaril, tudi danes me ni, vendar je v moji steni ostala luknja v spomin na njegove pesti, mogoče sem lahko srečna da nisem teh udarcev dobila jaz, ker bi sedaj ležala v bolnici, vendar sem vseeno žalostna, ker vem da to pomeni izgubo osebe s katero sem bila 5 let in s katero sva imela namen v drugem letu ustvariti družino in se odseliti na svoje.

Pravijo da moraš človeka v 5 letih spoznati tudi jaz sem mislila da sem ga pa ga nisem še dobro da nisem prej dobila službe ker bi bila lahko sedaj že na svojem in bi se lahko kaj zgodilo.

Strah me je sedaj samo tega ker grozi meni in moji družini, sedaj se odpravljam k njegovim, ki upam da me bodo razumeli do sedaj so me vedno in da bodo našli rešitev za to ker mene je strah in to zelo, mogoče je samo to dobro da se bom te osebe rešila čeprav bo verjetno luknja v mojem srcu rabila malce več časa da se zakrpa kot tista na steni.

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:36:42)

Zdaj sem pa kar kurjo polt dobila. Kaj pa se je takega zgodilo, da je tako ponorel?

Enolla -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:38:31)

Žal mi je, da se ti je to sploh zgodilo. Ampak, dobro, da se ti je to zgodilo sedaj in ne kasneje ko bi bila že skupaj kot družina. Imaš priložnost, da greš naprej potem, ko se boš pobrala. Če veš, da bo pogovor z njegovimi pomagal, potem pojdi, bi pa jaz imela, kljub temu nekoga s sabo v primeru zapletov. Konec koncev je to njegova družina in kri ni voda. Sama se osebno verjetno nebi za to odločila. 

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:40:22)

Vlekle so se stvari že nekaj časa, glavni vzrok je bil: da moj brat nima kaj v najini sobi spat ko naju ni zvečer doma (brat nima svoje sobe spi v dnevni sobi in tu pa tam prespi v najini postelji), pa da je moja mama v enem dnevu porabla 200€ - mu ni bilo jasno kam je dala denar, pa to da sem jaz par telefonskih številk na njegove računalniku poiskala ker je naš doma se pokvaro, pa ker se baje z mamo nonstop nekaj šuntama oz. se pogovarjava ko njega ni zraven.

Moram povedati da sem na svojo družino zelo zelo navezana on pa nima tako lepega otroštva samo meni se to zdi pretirano.

Nimam besed sedaj še samo doma kosilo do konca skuham pa grem k njegovim in potem javim kako pa kaj smo se zmenili.

maruškaŠ -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:43:29)

OK, kaj ma pa on za govorit kako mata vidva z bratom pri tebi doma zmenjeno?

Pa kaj njega briga kaj je tvoja mami s SVOJIM denarjem naredila?

No comment. Psihič brez debate.

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:47:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

pa to da sem jaz par telefonskih številk na njegove računalniku poiskala ker je naš doma se pokvaro,

Tole mi kaže, da ti ne zaupa. Po 5-ih letih veze ti še vedno ne zaupa[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

sayuri -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 15:48:25)

Uf, ljubosumnež na kvadrat. Punca, pojdi, dokler je še čas. Pa srečno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 16:11:57)

Ja, pojdi dokler je še čas.. Danes je naredil tole.. Jutri bo tisto.. Čez dva dni boš ti v modricah...  Ne hodi do njegove družine, ker bo še hujše.. Če bodo pa to zase obdržali, pa kar..

Anuška79 -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 16:26:39)

Meni pa ni jasno, kaj se imaš z njegovo družino za menit. Pa saj gre za vajino zvezo. Kaj imajo oni tu? Meni še na misel ne pade, da bi z njegovimi debatirala o najini zvezi.

Odloči se:

1. ostaneta skupaj (po tem kar si napisala, mislim, da je to napaka, a tudi to je ena od možnosti) ali
2. gresta narazen (popoka svoje stvari oz. mu jih spokaš ti in postaviš pred vrata, konec komedij)

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 16:38:28)

Pametna odločitev, da odideš, preden njegova pest namesto na steni pristane na tebi.

Tia27 -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 16:50:36)

Jaz pa mislim, da punce mal bau bau delajo iz tega udarca v steno, tud jaz priznam, ko mi gre kaj narobe in ko se mi stvari naberejo bi najraje vrgla krožnik v steno in tud moj je že lukno v steno naredil, pa sva jo skupi zagibsala pol, sva se smejala potem temu, se mu je pač nabral in je v steno vžgal, ga kljub temu ljubim,sva skupaj že dolgo, poročena in imava 2 prečudovita otroka, vem da mene ne bi udaril, stena pri tem ni nič trpela,to je življenje, sam tako je eni povemo na glas, eni skrivajo, saj smo vendar ljudje ej, če se ljubita in ga imaš rada,pojdita na svoje, ne delat iz enga dogodka celo dramo, pač eni ljudje so bolj vzkipljivi .Če je bilo to slučajno in da je fant drugače vredu, se prosim pogovorita in rešita zadeve, vso srečo.

tehnofil -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 16:51:00)

Večrat je vzkipel nikoli me ni udaril, tudi danes me ni, vendar je v moji steni ostala luknja v spomin na njegove pesti,

Če boš z njim, bo za to še dovolj priložnosti.

Strah me je sedaj samo tega ker grozi meni in moji družini, ....

Ne verjamem, da je šele sedaj pokazal nasilno naravo. Samo prej je nisi hotela videti, dokler jo je kazal do drugih.

Magi* -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 17:51:11)

bejži stran, kar te nesejo pete. tole sploh ni bil normalen odnos že prej, preden je zvrtal luknjo v steno. bejži!

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 20:04:14)

Ok da mama zapravi nima veze kolko njega ne briga razen,če ji on daje denar.To pa je dugo vprašanje.Da brat spi včasih v tvoji postlji mi je malo noro slišat čeprav praviš,da nima svoje sobe.A mpak ga tudi ne briga.
In kaj boš hodila splo k njegovim strašem?Se jokat ali kaj.
Ma pusti ga na vsakem voglu visi kakšen drugi.

tanikaa -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 20:06:18)

Starše, bodisi svoje, bodisi njegove je noro in brez veze vmešavati s svoje/vajine probleme. Odrasla sta, rešita jih sama. Tako ali drugače. BREZ STARŠEV IN ISKANJA PRAVICE PRI DRUGIH.

karmy -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 21:17:50)

najslabša možna rešitev je da drugi odločajo namesto tebe, v tem primeru njegovi starši... pa čakaj, kaj ga ne znaš več kontrolirati pa si šla k njim da ga spravjo pod kontrolo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ko se vmešajo starši v odnos, ga je praktično že konec, in nimaš razmerja z njimi ampak s celo familijo... postavi se zase, zase moraš nositi posledice če se napačno odločiš, pol se boš pa (če boš poslušala starše) tolkla po glavi, zakaj so mi to in to rekli...madona sej si dovolj stara - to je tvoj life, ... kukr boš postlala tako boš ležala

divadana -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 21:37:54)

življenje je vajino!!

Odnos si morata krojiti sama in ne s starši...
Pomembna je tudi zelo, zelo vajina zasebost, vajini prostori, ki jih očitno nimata...

divadana -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 21:39:56)

tia!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Miss Piggy -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 21:44:55)

Mene pa res zanima, kaj si se z njegovimi starši zmenila?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tanikaa -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 21:47:08)

Nič se ni zmenila. Ker ne morem razumeti žensk, ki v taščah iščejo zaveznico. Jaz se s svojo taščo super razumem, vendar mi zaveznica v mojem zakonu ne more biti. Moj lubi bo vedno njen sin. Jaz pa samo snaha.

natasarobi -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 22:42:35)

Pojdi dokler ne bo prepozno - da ne boš ti naslednjič tista stena ali kdo drug (sploh v vaši hiši).

Anonimen -> RE: Nikoli si nisem mislila (29.5.2007 23:55:08)

Če praviš, da ga boš itak zapustila, zakaj greš sploh do njegovih staršev

ne štekam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

pojdi in se ne oziraj nazaj, če resnično nameravaš to narediti!

ronja -> RE: Nikoli si nisem mislila (30.5.2007 4:22:56)

Če sem prav razumela, gre k njegovim samo da ga prepričajo, naj neha grozit njej in njenim...  To bi imelo nek smisel, če ga sama ne more odvrnit od tega... Ne da bi ji reševali vezo...

Slončica -> RE: Nikoli si nisem mislila (30.5.2007 11:12:09)

Brcni ga vn iz bajte,poklič kazga dobrga malarja da pokrpa luknjo v steni pa si najdi fanta ki bo veden tvoje ljubezni

kalbo -> RE: Nikoli si nisem mislila (30.5.2007 11:33:42)

Men pa ni jasno, kaj se maš z njegovimi za menit. Aja, pa tud jest sem že v kak stol brcnil, pa v steno sem tud že usekal. Če bi te hotel udarit, bi te prav gotovo.

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>