|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GRIL - na pomoč
11.5.2007 15:06:39   
2mama
mislim na gril v pečici. nisem še nikoli sprobala, pa se sploh ne znam zraven spravit. zato prosim za nasvete: kaj grilat v pečici, koliko časa, kako pripravit meso za gril v pečici, na katero rešetko dat, kaj podstavit spodaj za lovljenje maščobe?
prosim in hvala..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GRIL - na pomoč
12.5.2007 14:05:31   
Anonimen
Mi grilamo v pečici skoraj vsak drugi dan.

Najboljše so mi perutničke, potem pa vsi deli od piščanca, steaki...

Jaz ne dajem mesa na rešetke od pečice, ampak imam en tak  globok pleh z rešetkami. Ker se od grila cedi maščoba dol in ostale začimbe, ki jih je potem precej težko očistiti, če nimaš pleha. JAz potem samo v pleh nalijem vodo s PRilom, pustim, da se malo omehča in se da super spucati.

Tako pripravljena hrana je pa tudi zelo zdrava, saj ne rabiš nobene dodatne maščobe, pa tudi vse ostane noter  v njej.

Od visno od vrste hrane je tudi višina rešetk. Pomfri npr, dam najvišje, steak in zrezke iz mletega mesa, kotlete na prvo, perutničke, piščanca, ribo...pa na sredino, rostbeaf na najnižjo.

Na žar še lahko delaš popečene kruhke, gratinirane beluše, npr. hrustljavi fižol, pečenko na ražnju (najnižje), lososa, skuše, nabodala...

koliko časa? Dokler ni gotovo user posted image . Postrvi npr. 20 minut, na vsaki strani 10, perutničke na 250 stopinj, perutničke dam na 200 in pečem cca. pol ure (vmes obrnem)...

< Sporočilo je popravil Paštetov kruh -- 12.5.2007 14:10:27 >

(odgovor članu 2mama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.5.2007 12:24:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GRIL - na pomoč
18.5.2007 14:05:26   
Anonimen
jaz kupim fomfri. Najboljšega imajo v Lidlu. Gor je oznaka, da je za v pečico in ne za cvrtje. Je pa tak tanek in dolgi. MEne spominja na tistega iz Mc Donaldsa.

ZA ostalo pa ne vem, kaj ti naj več napišem. A kakšen recept ali kako?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.5.2007 10:53:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...




Predsednik in porodniška
Admin

Za kako dolg porodniški dopust bi se moral zavzeti novi predsednik Slovenije?

takšen, kot je sedaj (24%)

krajši (34%)

daljši (42%)


Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!