|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: tašča - ne morem je več!!
11.4.2007 9:22:11   
mika
Velja pa tudi "Bolj me je zmotilo da je včasih tako težko dopovedat da se s nekaterimi snahami pač ne da normalno pogovort oz. da so enostavno zoprne"

eh...kje pa, tašče so zoprne, tudi če v resnici nisouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 51
11.4.2007 9:24:05   
lemavrica
Bi rekla da ima vsaka svoja merila za zmejevko. To je čisto odvisno od tega koliko nekdo prenese. Jest priznam da sem bolj občutljive narave za določene zadeve in me kakšne stvari prej prizadanejo oz. jih prej vzamem za slabo kot kej drugega.
Pa zelo malo tašč najdeš ki bodo rekle kaj lepega o svojih snahah, tud če je ta čist ok. Tko pač je, na žalost.
Zase upam da imam zdaj dobro šolo kakšna ne smem bit.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 9:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
11.4.2007 9:34:20   
pipipapapu
torej, danes sem pa prav blažena.
kot sem že napisala, verjamem, da sem že prav naperjena proti njej in vse kar naredi mi gre na živce...
tašča se je povabila na obisk danes, zato sva včeraj imela z mojim globoko debato,  kot se z moškimi to sploh da user posted image  prišla nisva do nikakršnega zaključka, pač jaz sem samosvoja, trmasta, nikogar ne maram...  
rekla sem mu,da naj malo razmisli o vrednotah, ki jih želi privzgojiti svojemu otroku in da vse to crklanje, nošenje non stop in drezanje vanj ko spi ne pelje nikamor, da se potem doma samo dere če ga pustim malo samega.... in da definitivno nočem imeti največjo mazico. itak da bo scrkljan (kateri otrok pa danes ni???), ampak vse do svoje meje.
torej, prišla je kot user posted image , odšla kot user posted image user posted image  ! moj ji je vse lepo razložil in nato še jaz, in se je popolnoma strinjala, da preveč tiši vanj, in da ga bova midva vzgojila, kot si sama želiva, saj je najin otrok. in nič ni bil v naročju, ampak na svoji blazinici in vsi smo se lepo zgovarjali z njim brez pretiranega slinjenja.
skratka neverjetno!!! popolnoma drug človek! samo če jo bo to držalo, drugače bomo še večkrat ponovili.... kot izgleda se da z pogovorom res kaj narediti. no do naslednjega obiska, potem se pa kaj javim kakšno je stanje....
torej hvala za pomoč -tudi nekatere kritike, ki so mi pomagale videti stvari še malo z druge plati.         

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
11.4.2007 9:40:11   
Marogica
No, vidiš, torej le ni takšen zmaj, kot si mislila. TOrej se da pogovoriti z njo.. Pa je še en problem rešen...pa gremo v lep, sončen dan...

p.s. Me pa zanima, če boš tudi ti do nje tolerantna ob naslednji priložnosti????

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pipipapapu)
Neposredna povezava do sporočila: 55
11.4.2007 9:42:06   
briky
user posted image bambina, to je res...
Msilim, jst se ne bi toliko ubadala in sekirala... Važno da ne živite vsi pod isto streho... Ne kot moj ko je rekel, da ko bova začela živeti skupaj, da bomo živeli vsi trije pod isto streho... JST, ON in NJEGOVA mama. Ja seveda, da razumem mojega, da želi zaščiti mamo, ker je oče pijanec... Spoštujem njegovo mamo, razumeva se, a ne bi prenesla da živimo vsi skupja. Sloh ne bi imela najino zasebnost. Tko da grozno mi je ko pomisli in res ne vidim rešitve, mam strah da bom morala postavit pred dejstvo mojega fanta...
Tko da ti rečem, so še slabš stvar,,, dokler niste vsi pod isto streho bodi srečna!!user posted image
ZAPOMNI SI: pomembna pa je sedaj tvoja družina: TI, ON in OTROCI. Ne pa kaj si drugi mislijo.. pa čeprav so to starši ali tašča in tast...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 10:06:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu briky)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
11.4.2007 12:16:57   
Kuba
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraC

Ene bi pa rade imele prve tedne mir, da se družina navadi na nov ritem. Zakaj pa ne? Nekaterim pač odgovarja stalni džumbus in ropot, druge imajo rajši mir - z umirjenimi obiski ali brez obiskov. Mar nimajo do tega pravice?

podpis.

(odgovor članu Mavrična zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.4.2007 14:29:18   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Ko vas berem, mi gredo kar lasje pokonci. Komplicirate do kraja, v bistvu je pa takšča kriva za vse vaše muhe...user posted image  
1.Fotografiranje v porodnišnici-kje je tu problem? Ga vidva nista fotografirala?
2.Non stop sprašuje, kdaj lahko pride- A ni to lepo, da bi rada svojega vnuka videla, da ji ni vseeno? Saj ti ni treba vedno reči, da lahko.
3.Nakupovanje otroških oblačil- kaj pa je tu narobe? Zakaj pa te moti?
4......

Punca, ne želi si takšne snahe, kot si ti. In verjemi, čez kakšno leto boš srečna, če ga bo takšča kdaj vzela, otrok pa tudi....

user posted image user posted image user posted image

se podpišem

pipi.....tvoj problem ni tašča, ampak dejstvo da je enostavno ne moreš. pa naj naredi še ne vem kako dobro stvar, bo v tvojih očeh slaba.

Se strinjam, kompliciraš po nepotrebnem - odseli se na samotni otok pa se zaprite med 4 stene pa boste samo vi trije user posted image

Po tvojem postu sklepam, da tvojega otroka noben niti pogledati ne sme pa je že ogenj v strehi. Groza. user posted image
Fotografiranje? K meni v porodnišnico je prišlo toliko obiskov na en dan, da me je prav skrbelo kaj bo rekla tista mamica, ki je bila z mano pa vsak je imel svoj fotoaparat pa kaj zdaj? user posted image
Eni res delate paniko tam ko je res ni treba. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.4.2007 20:10:08   
Anonimen
Jaz pa mislim da pretiravaš...user posted image
Ej sej verjamem, da ti gre na živce, ampak vedi, da je to ZELO lepo od nje. Moja tašča je vnuke nehala šteti pri svojem prvem vnuku. Od tedaj naprej pa kot da ime le enega vnuka. Vsi ostali so NULE!
Enkrat je prinesla za 2 letnega vnuka spodnjice za 7 let, za to ker je imela slabo vest, ker prvemu vnuku vse v rit vtakne, pa je še nam nekaj prineslauser posted image
Na obisk jo ni, oz.ko je hodila k nam ko je bila mama bolna, je vnukoma le pomahala in šla mimo.No sej hvala bogu, ker jo jaz bolj slabo prenašam.
Ko smo v naši družini imeli eno praznovanje sva jo z mojim prosila za varstvo. In je rekla ne, kljub temu, da ji je mož ves stanovanje teden dni nazaj uredil.
Pa ves čas jamra in se dela bolno. To sedaj že vrabci čivkajo.Sam da rečem, da me nekaj boli, njo potem tista stvar 3 x bolj pa 3 x dlje boli.Samo izsiljuje in grozi. V pričo drugih pa se tako fino dela da je kar groza.Moj mlajši otrok je sploh ne pozna, ker ima preveč dela s svojim prvim vnukom(mojim  nečakom).Zraven pa je toliko požrešna na denar, da nikoli nič ne prinese. Sej hvala bogu nam čisto ničesar ne manjka, ampak vseeno, ko vidim kake razlike dela med vnuki...
Sama pa ne ve več kaj bi si kupila in kam bi na ogled postavila, da bi ja vsi videli.
Ko je poklicala po telefonu je rekla samo a je mož doma, dej mi ga malo.In hvala bogu za ISDN sedaj jo samo skenslam če kliče. Nikoli ni vprašala, kako sem jaz, kako kaj vnuki.Moža pa kliče samo kadar kaj rabi. Drugače pa ne pozna naše telefonske.
Res, tvoja situacija niti ni tako grozna!Verjemi!predstavljat si ne moreš da dobiš tako materialistično hinavko, ki samo izsiljuje in izkorišča za taščo!!!In da še vnuki nič nimajo od nje.Kadar pa smo slučajno pri njej pa non stop poslušam, kako ukazuje otrokom, pa kaj vse ne smejo, pa ne po trevi hoditi, pa ne rožic trgat, niti gledat jih ne smejo, za jest ne dobijo, da ne bodo kaj popacali,...Res bodi srečna.
Na tvojem mestu bi le odločno postavila meje(ne budi se dojenčka če spi), pa ne pusti, da je skoz po naročju, ker se razvadi.Naj ga da na tla in se igra z njim. Drugače pa malo potrpi.Ker imaš veliko srečo!

(odgovor članu pipipapapu)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
11.4.2007 21:27:36   
Anonimen
Jaz ti bom pa rekla samo to: Če bi mene moja mama poklicala samo enkrat na teden, da vidi, če smo OK, bi jaz bila užaljena.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?