|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za realen odgovor
3.4.2007 11:34:15   
madela
Naj mi nekdo odgovori,zakaj velike družine povezujemo z revščino???
Z možem imava tri otroke,pa bi še kakšnega imela v prihodnjosti,pa nisva niti blizu revščini. Res se mi zdi,da avtomatsko izpadeš kot revež,če imaš več otrok,mene to zelo moti.
Tebi anonimna pa čestitkeuser posted image  za četrtega otročka. Žal je tvoja mama tudi ena izmed tistih,ki enači revščino in otroke,čeprav pri vas ni temu tako.
Verjemi,da tudi če bi imela graščino in vse ojejoj,bi takšni ljudje ostali isti,češ da otroci samo jemljejo in zaradi njih ne moreš to pa ono,pa kaj vem kaj vse...
Ti samo uživaj v nosečnosti in s tvojimi sončki,pa naj te ne ganejo besede takih ljudi. Večjega zaklada,kot so otroci ni na tem svetu,to ve vsaka mamica,ki ima rada svoje otroke.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 51
3.4.2007 11:55:30   
VERONICA
Ah ja, tvoja mama je pač upala da če že sama ni prišla do tistega audija v garaži da se bo saj lahko pohvalila prijatiljicam da ga pa njena hčerka ima, ti pa ji greš vse podreti... Kako te ni sram...
Ampak to je NJEN problem.
Uživaj z možem in otroki. In ko bo prišel čas dovoli otrokom NJIHOVE sanje.
Jaz pa vseglih držim pesti da ne bojo o audiju. ( ha ha)

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 52
3.4.2007 11:56:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Zakaj pa ne?če imajo to vse kar je napisano čestitke.Huje bi bilo če nebi imeli niti hiše in službe.Niti potem nebi rekla,da je zmešana.Moja mama nas je imela pet otrok pa nkjer delala le oče pa smo vsi bili oblečeni in obuti.Nikoli lačni pa na vse izletih in morju.No saj vem,da je nekoč bilo drugače vendar zakaj pa ne le,da se imajo radi.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
3.4.2007 12:06:19   
Anonimen
Zgodba anonimne je, kot da bi poslušala mojo taščo... Pa saj ljudje niso normalni... trije otroci, kaj pa mislijo?user posted image
In ona pretirava v vsaki drugi stvari - po hiši nimaš kam stopit, ker je pravi živalski vrt... Amapk jaz jo ne jemljem preveč resno. Skozi eno uho notr, drugo ven. Me je pa na začetku prav tako prizadelo, vsaka njena beseda. Sedaj pa imam kožo debelo kot slon. Nimava še treh otrok, jih pa definitivno misliva imeti, pa naj si ona misli kar si hoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
3.4.2007 12:17:15   
kalbo
Mamico zanima samo, če je res zmešana, ker bo imela štiri otroke? Jih je res s tem pahnila revščini v objem in jim dala v njihove življenju le trpljenje?

Ne ni zmešana. Podarila bo otrokom ljubečo družino in varen dom za vse življenje. Podarila bo še četrto življenje. Mama od mamice se mi pa zelo smili, ker ne zna uživat v zakladih, ki nam jih nudijo otroci. Življenje bo šlo mimo nje, brez da bi dojela dejanski smisel le tega. Smisel življenja je da damo del sebe v prihodnost, se pravi, da bo to tej mamici (tebi) uspelo kar štirikrat. Življenski dosežek, ki marsikomu ni dan. Imaš vse zaklade tega sveta in še enega na poti.

Srečno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
3.4.2007 12:27:17   
Anonimen
Hvala.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
5.4.2007 15:37:12   
Dadi

Imaš vse zaklade tega sveta in še enega na poti.

Kalbo to si pa tako lepo povedal.... da so mi šle kar kocine pokonci...

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.4.2007 21:20:13   
Sita
Imam tri otroke, sama sem pa edinka in moja mati me je kregala vsakokrat, ko sem bila noseča. In še zmeraj mi včasih pravi, naj si ne drznem spet imeti še kakšnega otroka ... ker ve, da imam otroke zelo rada.
Samo mi res nimamo tako dobro finančno poštimano, ona nam stalno pomaga, da sploh lahko preživimo.
Pa vendar, mislim, da ni pravično, da nekateri tako pljuvate po tej babici. To je v resnici skrajno grdo. Kajti iz nje veje strah in nič drugega. Kot je bila zmeraj prestrašena moja mama, ampak ima pa svoje vnukinje neskončno rada in bi vse storila zanje. In iti slučajno ni slaba babica, ampak čudovita, da si boljše ne bi mogla želeti. 
Torej ne bodi toliko občutljiva, vidva vesta, da sta se odločila prav, hkrati pa razumi svojo mamo. Če bi ljudje bolj mislili, zakaj nam nekateri ljudje nasprotujejo, da imajo svoje razloge glede na svoje izkušnje (saj vsak gleda iz sebe, svojih izkušenj), bi bilo veliko manj neotrebne prizadetosti Reci ji: "Mami, ne skrbi, saj bomo zmogli, bo že." Zavedati se moraš, da jo je samo strah. Najbrž ti svojih pravih strahov niti pove ne, morda jih niti sama ne razume. Marsikaj je v človekovi podzavesti, in sem prepričana , da mnogokrat reagiramo na neustrezen način prav vsi, čeprav ne vemo, zakaj.   

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.4.2007 21:27:57   
iva01
takšnim parom je sam za čestitat za pogum in dobro voljo

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 59
6.4.2007 11:03:21   
BaNeLa
Čestitke, ne pa kritike, za tako veliko zaželjenih otrok.....Jaz imam dva, moj ima enega....pa tud še o enem skupnem razmišljava....čeprav vem, da naju bodo tudi kje čudno gledali (ne, ne doma), sploh , ker so tako prepričani, da jaz, ki imam enega cukra s pp, niti pod razno ne razmišljam še o enem:))
Ej, danes se itak vse vrti okrog denarja, svet je zmaterializiran do konca....vsi se grebejo za kariero in neomejeno bogastvo....nam ni težko imamo solidne službe , precej veliko stan. in dva avtomobila -  normalna.....pa najbolj pomembno nam je, da smo popoldan drug z drugim in da čez vikende uživamo skupaj, daleč od misli na kariero in službo, čeprav se jaz trenutno ubadam še z podiplomcem....ampak zase, en za druge...

Torej....stran od ljudi, ki jih je denar pokvaril in ki jim je edina največja vrednota....vsi ga pustimo na tem svetu....ampak naj se tvojam mama vpraša kaj bi na stara leta....brez vseh bližnjih, brez veselega otroškega smeha, brez ....sama....in z ogromno denarja....Ja ful ji bo pomagal...no, mogoče bo pa tam na drugem svetu lahko v kakšni VIP sobi:))

Čestitke in le tako naprej....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
6.4.2007 11:28:11   
sazi
Seveda ni zmešana.
Poznam družino s petimi otroki in vse super funkcionira. Manjka jim ničesar, je pa res, da živijo manj razkošno kot bi lahko, če bi imeli 2 otroka, ampak ko vidiš teh pet sončkov, pozabiš na materialno "razkošja", saj je tu toliko več ljubezni in veselja - se razume, da tudi dela in obveznosti, ampak ta mamica jih ima namenoma toliko in nikoli ni razmišljala, da ji kaj manjka, kvečjemu, da ima kaj več.
Osebno podpiram družine z veliko otrok, zbode me le, če potem jamrajo, kako zelo jim je težko in krivijo državo, ker jim ne pomaga.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?