Sita
|
Imam tri otroke, sama sem pa edinka in moja mati me je kregala vsakokrat, ko sem bila noseča. In še zmeraj mi včasih pravi, naj si ne drznem spet imeti še kakšnega otroka ... ker ve, da imam otroke zelo rada. Samo mi res nimamo tako dobro finančno poštimano, ona nam stalno pomaga, da sploh lahko preživimo. Pa vendar, mislim, da ni pravično, da nekateri tako pljuvate po tej babici. To je v resnici skrajno grdo. Kajti iz nje veje strah in nič drugega. Kot je bila zmeraj prestrašena moja mama, ampak ima pa svoje vnukinje neskončno rada in bi vse storila zanje. In iti slučajno ni slaba babica, ampak čudovita, da si boljše ne bi mogla želeti. Torej ne bodi toliko občutljiva, vidva vesta, da sta se odločila prav, hkrati pa razumi svojo mamo. Če bi ljudje bolj mislili, zakaj nam nekateri ljudje nasprotujejo, da imajo svoje razloge glede na svoje izkušnje (saj vsak gleda iz sebe, svojih izkušenj), bi bilo veliko manj neotrebne prizadetosti Reci ji: "Mami, ne skrbi, saj bomo zmogli, bo že." Zavedati se moraš, da jo je samo strah. Najbrž ti svojih pravih strahov niti pove ne, morda jih niti sama ne razume. Marsikaj je v človekovi podzavesti, in sem prepričana , da mnogokrat reagiramo na neustrezen način prav vsi, čeprav ne vemo, zakaj.