|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prosim za realen odgovor
2.4.2007 10:54:46   
Anonimen
Al bina, pa bi ti pričakovala kaj takega od svoje mame ?

Ne. Bi ti?

HHH to imaš pa tudi prav, naj se umakne, če ji ni prav nenehen vrvež.

No, potem ste vsi zadovoljni.

(odgovor članu HHH)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
2.4.2007 11:02:13   
plenicka
Moje mnenje je, da si ta ženska zasluži vso priznanje. In njen mož, seveda. Glede na to, kar je napisano ne bodo za nič prikrajšani, kvečjemu veliko več bodo imeli kot ostali otroci. Imeli bodo družbo en drugega. In prijatelje v sestrah in bratih.

Res je grozno, da njena mama tako razmišlja. Bog ve zakaj je takšnega mnenja. Kljub vsemu bi bila lahko malo bolj obzirna. Navsezadnje bo to dete tudi njen vnuk...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.4.2007 12:07:38   
srki
Neodgovorni so zame samo  tisti, ki se otrok v bistvu ne želijo, pa jih imajo, ker se "ponesrečijo".

V vajinem primeru bi rekla, da nista neodgovorna.

Kaj pa si tvoja mati o tem misli, pa je njen problem. Sama si že rekla, da se na njo ne boš ozirala in prav imaš.

Se pa sprašujem, kakšna mati je bila oz. je ona, če lastnemu otroku ne privošči tega, kar si želi?

Aja, je že res, da je ljubezen in toplina najpomembnejša, ampak, roko na srce, v današnjem času tudi zelo veliko denar. Žal.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.4.2007 12:15:20   
Anonimen
Če si jih želiš in jih lahko preživljaš....user posted image

Tvoja mami naj se pa sprijazni da imaš ti svoje življenje, svoje želje, svoje cilje...
Njen problem če svojega življenja ni živela kot si je želela. Jaz bi se distancirala od nje sigurno, ker ne maram takih ljudi okoli sebe.

Jaz imam še dva brata in sestro. Nikoli nam ni manjkalo ne ljubezni ne drugih stvari. Tako da jaz sem čisto za velike družine. Ampak samo če je res želja po veliki družini in če finance to dovoljujejo. Ker roko na srce samo ljubezen ne zadostuje.

Osebno si želim tri otroke in me niti malo ne zanima kaj si ostali o tem mislijo. Če mi bodo finance dopuščale in če bodo ratal jih bom zagotovo imela. Ker nisem nikomur dolžna polagati računov za to kako živim.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
2.4.2007 12:23:29   
Zahi
realen odgovor?

takole... babica je vedno le babica.. njeno mnenje je babičino mnenje.. če je babica takega mnenja.. naj bo.. zakaj se sekirati..

isto je kot, da bi ti sosed reku da mu ni všeč kako sta dala otroku ime.. pač njegovo mnenje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
2.4.2007 12:35:01   
ada2
meni se ne zdi neodgovorno. dokler bodo otroci imeli ljubezen staršev in osnovne dobrine jim res ne manjka nič. kdo pa pravi, da morajo imeti najbolj fine cote (ki se prav tako umažejo in raztrgajo in jih otroci hitro prerasejo).
jaz osebno si tudi želim veliko otrok. pa o enem še razmišljam. a to bo čas pokazal kako in kaj. 

sicer pa, potemtakem bi bila jaz neodgovorna že pri tem tretjem, ker moja dva že zdaj nimata finih cot, pa dragih igrač, pa ta boljše obutve,.....pa audija tudi nimamo.user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.4.2007 14:42:57   
Anonimen
Ja za neko tako kravo materialistično, k ji dnar res vse pomeni, je to res tako.Jaz pa menim, da je lepo imeti 4 otroke, če jim je nudeno, kot si napisala.

Upam, sam da se mamica teh otrok ne sekira za besede take ?"##&$/"& ne bom napisala kajuser posted image  

Pri nas je bilo že ob prvem ujeto na uho nekaj takega z strani njegove materialistične žlahte. Seveda sem jaz poskrbela za šok, in ko sem bila v drugo noseča so izvedeli šele pri 6.mesecu in poluser posted image user posted image user posted image In potem je še upala tašča vprašat, zakaj nisva prej povedalauser posted image mislim, kolkr je mahnjena na......zakapira zlo poznuser posted image  v tretje, upam, da ji bo moj samo telefoniral da je postala babicauser posted image user posted image user posted image pa še to ne vem če se sploh splača, glede na to, da je že prvi vnukinji nehala štet vnukeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.4.2007 15:04:39   
ronja
Ma, daj no, če bi bilo to revščina, bi bili vsi reveži srečni:) Če bi gospa babica imela tu prav, potem mene recimo ne bi smelo bit, v bistvu že mojega očeta... Pa je danes recimo dr, torej ga to ni preveč oviralo, hehe. Ker smo bili 3 otroci, nismo imeli vsak svoje sobe, nosila sem samo izključno obleke za svojo sestro, v bistvu jih še vedno, pa bi vseeno izbrala sestro, ne pa novih cot in igračk, če bi me kdo kaj vprašal, skratka...

Meni se zdi, da majo vse poskrbljeno in da ni problema, nekateri ljudje so pač čudni, to lahko izhaja iz bogvekod, ampak to je najboljše prepustit njim samim, da se s tem ukvarjajo, če se sploh bojo kdaj... Fino, da se mama ne obremenjuje več s svojo mamo, to ni lahko, je pa zelo koristnouser posted image .

Ne, po moje absolutno nista neodogovorna, saj sta vendar oba v službi, imajo hišo, avto, ma kaj še češ???
Ne, po moje se tudi danes splača imet čim več otrok, kolikor si jih pač lahko privoščiš, iz kateregakoli razloga. Jaz bi tudi mela 4user posted image , pa držite pesti, heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
2.4.2007 15:29:29   
daysi
user posted image user posted image user posted image , želim ji veliko sreče.
Če ne dobi objema od staršev, dobi objemček od mene user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ta zgodba me spominja na mojo mladost, ko je mami pričakovala sestro, ki je bila četrta po vrsti. Njeni sorodniki so jo ful obsojali, ena zelo pametna teta je celo izjavila, da smo mi otroci kot gnezdo mačkov. Mami je kljub tem očitkom rodila še petega otroka. Res smo srečna  družina, vsi držimo skupaj, veliko je ljubezni, vedno se lahko na nekaterega opreš, mu zaupaš grenke in prijetne stvari. Nikoli nisi sam. Res nismo živeli kot grofi, smo se pa naučili, kaj je to življenje, kaj lahko pričakujemo od življenja, ter da se je potrebno za marsikatero stvar potruditi in biti pri vstrajen, da dosežeš, kar si si zastavil. Mislim, da naše sodobne družine (dva otroka), niso nikoli imeli tako pestrega življenja, kot družine s tremi ali več otroki. Zdi se mi , družinah z dvema otrokoma ne zna držeti skupaj, vsak se zapre nekam v svoj svet,... . 

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 34
2.4.2007 15:32:14   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hudo mi je zato, ker so najbrž vsak človek na tem svetu želi normalno mater.

Ne sekiraj se preveč, pojem normalne matere je zelo raztegljiv in ti garantiram, da to, kar imamo za normalno mater je neka idealistična predstava, ki jo zelo redko srečaš v realnem svetu...

Moja je ves čas težila, kdaj bojo že otroci, čeprav je vedela, da jih ne bi imela s čim preživljat, (jaz sem pa vedela, da je ona predzadnja (zadnja bi bila moja sestra;), ki bi nama pri tem pomagala, čeprav je tudi zadnja, ki bi to priznala) no, potem ko sem user posted image , me je naenkrat začela vsak ljubi dan klicat (prej sva se slišali 1x na mesec...), sem se počutila ko plemenska krava, ti rečem, prav tako bedast občutek kot če ne sprejmejo tvojega otroka, počutla sem se ko en babymašin... NIma veze, kaj jaz delam, čeprav je delo kar intelektualno zahtevno, nima veze, kako mi gre, nima veze, kaj vse delam v prostem času... samo to je važno - halo?
Enkrat kasneje sem ji to (sicer lepše in bolj obzirno) tudi povedala...

Ko da sem zdaj nekaj vredna, ker sem noseča, sama se namreč ne počutim tako. Ja, bolj pazim na kake zadeve, pa da se mi kaj ne zgodi, ne rolam in več pijem (nonalko, sevedauser posted image ), ampak to je pa tudi vse, ni mi zdaj neka vrednost zrasla zato... No, saj se je malo umirila.

KO sem bila na bolniški, sem hotela čim prej it nazaj delat iz več razlogov, tudi zato, ker sem malo računala finance in sem videla, da ne bo lih tako zelo na izi zneslo z vsemi nakupi za dojenčka itd... ker bo pač stroškov več, prihodkov pa manj... In mi je vsakič rekla, da ja, saj če bo treba, bojo že pomagali, da lahko vsak nekaj da, nekaj ona, nekaj oče, nekaj fantova dva... da naj se zato nič ne sekiram, itd... Ko ji pa rečem, da bi si za ta in prejšnji svoj rd in za rojstvo male, za vse tri "praznike" skup zaželela lupinico, pa nekak ne bo šlo... Pa si kupi kavč za milijon sit, kao za vnučke, da ga je zbrala tako, da se ne umaže. Mislim, ful bo mel tisti vnuček od njenega kavčauser posted image In potem moram bit jaz še hvaležna, da si je kupla tak kavč user posted image meni je pa popolnoma vseeno, kak kavč ma...

Za otročka je že rekla, da ne bo nič kupovala, da bo rajši otroku dala čas, ne pa denarja. No, kar se mene tiče, bom na porodniški imela več časa kot denarja, se mi zdi, tako da ne vem, če bom lahko cenila to njeno "pomoč", ki bo prišla seveda samo takrat, ko bo njej lih pasalo malo videt vnukinjo/a. Če bom rabila, da bi mi nekdo pazil otroka, ko bi JAZ to rabila, da bi šla s fantom v kino, recimo, sem pa 100%, da ona ne bo mogla, da bo zmatrana, da bo mela obiske... skratka, ne moremo lih čisto vsi računat na svoje mameuser posted image Lahko pa zato računam na taščo in tasta in na svojega očeta, se mi zdi, da je 75% krasen deležuser posted image in se nimam kaj pritoževatuser posted image Pa s fantovim bratom in njegovo punco in mojim bratom se bo tudi mogoče dalo kaj kombinirat.

Predno me kdo nadere, kaj vendar pričakujem od boge mami in kako sem nehvaležna in da ni vse v denarju: saj se ne gre za denar ali za karkoli, tisto lupinico si lahko navsezadnje na amzs sposodiva, če nama ne bi zneslo, pa saj nama bo, gre se zato, da mi gre na živce, kadar nekdo nekaj na veliko obljublja, pa nima niti najmanjšega namena karkoli od tega res naredit...

Tak da - nič sekirat, nas ma veliko "nenormlane" mame, heheuser posted image
Sama se bom seveda trudila ko user posted image , da bom drugačna. Mogoče ne bom boljša, čeprav upam, da bom, sevedauser posted image , ampak vsaj enaka ne bi rada bila in to si nekak zaupam, da ne bom, ker mam pač ene stvari malo bolj počiščene v glavi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.4.2007 15:41:46   
Anonimen
Jaz bi tudi imela 4 otroke, pa verjetno te sreče ne bom nikoli doživela....

Čestitam za nosečnost anonimna in za to, ker si resnična oseba, ki zna dajati ljubezen in se zaveda, da ni vse v denarju! Tvoji otroci bodo sigurno zrasli v boljše ljudi kot marsikateri.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
2.4.2007 15:58:26   
Anonimen
Hvala za odgovore. Nisem si mislila, da toliko pomenijo besede ljudi iz virtualnega sveta.
Res ste mi pomagale, vse. Hvala vam.
največ je seveda to, da sva z možem enotna in da otroci z veseljem pričakujejo bratca ali sestrico.
Danes, ko me je najmlajši objel, mi je povedal vse.
Saj mogoče je prav tako. Da se človek zaveda, da mora sam stati za svojimi dejanji. Da je edino družina: moj mož in otroci, tisto, kar štejej in da je vse, če se lahko zaneseš nanj.
Želi, si veliko družino, torej štiri otroke. Prav sem se odločila. Vse svoje otroštvo sem pogrešala nekoga.
Želim si le, da bi moji otroci bili povezani med sabo in bi bila med njimi prava in iskrena ljubezen. da bi si znali stati ob strani. Samo to si želim, da bi bila moja družina res družina. Če imaš to, imaš veliko.
Lepo se imejte in živite svoje življenje. Jaz ga bom. Ponosno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.4.2007 16:11:16   
Anonimen
Realen odgovor je to: Vsaka ti čast..

Tudi jaz si želim imeti veliko otrok, vendar bomo videli kako bo čas pokazal.. Bodi ponosna, ne sekiraj se za mamine besede, kajti mama si sama in sama veš, kaj je dobro zate in tvoje otroke.. Več jih je, bolj se imajo radi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
2.4.2007 16:18:21   
Gina
Kaj pa vem, če je to za vzeti tako zelo resno. Verjamem, da te prvi hip malo iz tira vrže, ker ne pričakuješ takega odgovora. Ko sem jaz npr. vprašala očeta, ko sem bila tretjič noseča, in ko ni kazal nobenih znakov zanimanja, če se kaj veseli, me je čisto resno vprašal: Zakaj pa naj bi se otroka veselil? No, takrat sem se zamislila in ugotovila, da pač nimava istih interesov. Pa kaj potem?

Brez pomena se je potem spraševat, kdo ima prav. Ona pač nima smisla za otroke, ima druge vrednote. In njene vrednote so ok zanjo in ni jih treba menjat zaradi tebe, a ne. IN povedo nekaj o njej, kakor tvoje vrednote povedo nekaj o tebi. Zato se nihče ne sekira, niti se ti čez pet let ne boš več. Torej je vseeno, če se nehaš sekirat ta hip. Ni tako pomembno, kaj si tvoja mati misli. Veseli se svojega otroka s kom drugim, gotovo je veliko ljudi srečnih s tabo.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.4.2007 16:29:00   
Anonimen
Pri meni je bil enak odziv moje mame s tem, da je še dodala, da sem prestara za še enega otroka, za prvega sem bila pa premlada (no saj sem res bila). Jas nisem kaj veliko dala na to je pač to moje življenje in jas bom preživljala svoje otroke, kolikor jih bom pač imela in to so moji otroci in jas bom za njih skrbela.
Imam tri zlate fantke in naj ti povem anonimna, da sedaj jih ima najraje na svetu še raje mogoče, kot je imela svoje hčere. To je pač tisti šok za babico. Ona ni imela toliko otrok in se ji zdi preveč nevem, saj pol, ko bo videla otročka bo verjetno drugače razmišljala in tudi pomagala. Bravo mami za četrtega otročkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
2.4.2007 19:24:08   
Anonimen
Čisto tako ti povem, moja mami si je že od nekdaj želela imeti veliko družino in 5 otrok. Moj očim si je vedno želel veliko družino in 5 otrok. In jih danes tudi imata.
Najprej je moja mami imela mene pri 18-ih in to zaželjeno. 4 leta za tem še mojega brata. Pa partner ni bil pravi in je sledila ločitev. Mami je zraven naju in kljub svoji mladosti končala v roku 2!!! faksa in še službo zraven, midva pa nisva bila niti za trenutek prikrajšana za ljubezen, toplino, imela sva igrače, šli smo sami vsako poletje na morje, vsako zimo sem bila na smučanju. Pa smo se furali s fičkom. Pa kaj. Njena starša (moj dedek in babi) sta ji ves čas stala ob strani, ji pomagala nesebično pri najini vzgoji. Imela sem čudovito otroštvo in najboljšega brata na svetu.
Moj očim je tudi imel sina in hči iz prvega zakona, bil je ločenec ko je spoznal mojo mami in takoj sprejel mene in brata za svoja in preselili smo se skupaj. Seveda je temu sledila še moja sestra, ki jo imam neizmerno rada, prav tako mojega brata.
Tako smo bili doma vedno trije otroci, vsak s svojo sobo, imeli smo vedno polne trebuhe in ni nas bilo sram hodit po cesti, pa četudi nismo imeli Nike tenisk in smo se furali naokoli z avtom srednjega razreda.
Tudi otroka od očima sta bila pri nas vsak drug vikend, poleti tudi dva meseca skupaj, na morje smo šli kot 7 članska družina. Pa nam ni nič manjkalo, prav luštno je bilo pa še družbo smo vedno imeli in celo ekipo za odbojko. Smo pa zbujalo poglede, to pa čisto zares. Starša pa vedno odgovorita na vprašanje koliko imata otrok, da jih imata 5.

Sedaj sem jaz user posted image , to bo prvi vnuk v družini. Moja mami, navdušenec nad otroci kot zmešana štrika, takoj se je javila za vse kaj bo pomagala kupit od opreme, brat se je javil da bo kupil voziček, sestra prvi kompletek za iz porodnišnice, babi bo dala večjo vsoto denarja....tako ti je to v veliki družini, kjer nas je dovolj da si vedno priskočimo na pomoč, vzgojeni smo bili z veliko ljubezni in potrpljenja, manjkalo pa nam tudi ni nikoli nič. Včasih smo imeli še več kot ostali in pri mizi nikoli ni bilo dolgčas.

Pa se starša včasih pohecata da koliko jih otroci stanemo, da če bi nas bilo manj bi imela vsak svojeg BMWv garaži in vikend v gorah. Pa se samo nasmehnemo vsi zbrani za mizo, ker itak vemo da smo njuni največji zakladi. In če mamo kdaj vprašam če ji je žal da me je imela tako hitro, pravi da če bi čas nazaj lahko vrtela bi naredila isto, mogoče bi imela še kakšnega otroka večuser posted image .

Tako da ti samo čestitam k odločitvo za še četrtega user posted image , če vidva čutita da so otroci vajin največji zaklad, potem se šele lahko veselita počitnic z morjem vnukov in pravnukovuser posted image . Škoda je edino da te mama ne podpira, ampak mislim da si dovolj močna oseba, da se boš tudi brez njenega odobravanja dobro znašla v življenju in tvojim otrokom ne bo nič manjkalo, samo pravih vrednot jih moraš naučiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
2.4.2007 19:50:41   
pikica123
Čestitam! user posted image user posted image user posted image

Mogoče je pa boljše,da jih je več in da se navadjo bolj skromno živeti. To v življenju včas prov pride :).
Glavno, da sta vidva srečna.
Za babico se pa nč ne sekirej, če hoče naj sprejme, sicer se ji bo pa vse enkrat vrnilo...
Jaz si tud želim tri samo enega malo kasneje, ko bosta prva dva večja. Ker mi že sedaj dostikrat zmankuje energije :).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
2.4.2007 20:02:27   
Anonimen
Vsak ima otroke za sebe in ne za druge, pa če jih ima magari 10!

(odgovor članu pikica123)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
2.4.2007 21:19:10   
Dadi
Hm...pol sta moja starša čist mim k nas mata 7 otrok...Pa jih je tudi moja mama poslušala s strani tašče, da kaj se pa gresta in če ne vesta kako se tej stvari streže....pa je bilo to pri tretjem, četrtem otroku in pri vsakem naslednjem spet....Pri enem je celo šla domov z ene rojstnodnevne zabave, ko je zvedla da je moja mama noseča....

In danes, babica živi pri nas, je nezmožna skrbeti zase, je zanjo dolga leta skrbela moja mama (no razen zadnje leto, ko zanjo skrbi ena druga gospa ker so moji v tujini) 
Pa kaj češ vse se preživi....In nam je bilo prav luštno, čeprav nismo imeli ne vem česa vse.
Mam pa brate in sestrico na katere laho vedno računam in ki so zakon...

Tud midva si želiva več otrok...zato go for it, pa čim več veselja z otroci.user posted image

Aja pa še to...poznam familije, ki imajo 8, 9, 10 otrok, pa nihče ni revež...Solidne familije, mal netipične za Slovenčke

< Sporočilo je popravil Dadi -- 2.4.2007 21:20:09 >

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
2.4.2007 22:31:34   
kapica
Hm, moja mama pa bo najsrecnejsa babica, ce bom imela stiri otroke user posted image .
Tebi vsekakor zelim vse dobro, kolikor sem razbrala bojo imeli otorci vse kar rabijo, tako da brez skrbi uzivajte. Upam da bom jaz imela dovolj moci in energije, imeti toliko otrokuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 45
2.4.2007 22:41:15   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Sta oče in mati teh štirih otrok res neodgovorna?
Je danes imeti štiri otroke res neumnost?

Na to si boš mogla sama odgovorit.

Tule gor postavljat takole vprašanje je brezveze, ker itak bojo vsi ploskali, da kok fajn met veliko otrok in kako grozna je tvoja mama. Mogoče pa, če bi tvoja mama napisala zgodbo, bi se pa vsi strinjali, da sta neodgovorna.

In ja, zame, osebno, bi bilo neodgovorno, če bi imela 4 otroke, pa bi jih isto preživeli, mamo dovolj prostora in denarja. Ampak nimamo pa dovolj časa. In meni ni dovolj samo to, da se mamo vsi skupaj radi, jaz se moram imeti rada tudi sama, pa rada se met s prijateljicami, za vse to pa rabim čas. In določenim stvarem se nisem pripravljena odpovedat.

Torej, povsem tvoja ocena!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
2.4.2007 22:44:30   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

In ja, zame, osebno, bi bilo neodgovorno, če bi imela 4 otroke, pa bi jih isto preživeli, mamo dovolj prostora in denarja. Ampak nimamo pa dovolj časa. In meni ni dovolj samo to, da se mamo vsi skupaj radi, jaz se moram imeti rada tudi sama, pa rada se met s prijateljicami, za vse to pa rabim čas. In določenim stvarem se nisem pripravljena odpovedat.

Se popolnoma strinjam. Bom kar tebi ploskala, vivuser posted image user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 47
3.4.2007 9:14:33   
Nixxon
Nisem bral vsega ostalega, samo prvi post. Moje mnenje: če to ni preskrbljena družina, potem pa tudi ne vem, no. Ne vem, a zdej bi mogl met pa vsi Gucci oblačila, pa vse možne igrače kar se jih zmisli potrošniška družba, al kaj?  Jaz bi v takih pogojih imel tudi petega.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
3.4.2007 9:53:39   
Pajaca
Moja mama bi me tud vprašala če se mi je zrolal k bi bla v četrto noseča.... ubistvu me bi to vprašala že v tretjo.... če smo pošteni je pa v drugo rekla, a nista mogla vsaj še pol leta počakat, ker za žensko ni ok da je tko hit po prvem že noseča.

Prežvel bi pa tud mi 4 otroke, nekak, ampak raj mam 2 pa jima več nudim, pa se mam fajn. Pa še 2 lahko komot pustim pri kom v varstvu, 4 bi pa mal težji.

Če jim pa paše... pa kar.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 49
3.4.2007 11:17:23   
ur+sa
user posted image user posted image za atija in mamico in user posted image user posted image user posted image user posted image . Posebno mamici, ker ji niti besede "babice" ne ganejo...pa kaj..ima svoje življenjeuser posted image user posted image user posted image

več takih ljudi, lepše bo življenjeuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?