|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Srček v omaki
31.3.2007 11:24:49   
Dejča
Koliko časa se kuha srček v omaki in kako ga pripravite - katere začimbe dodate omaki? Sem iskala po netu, pa mi tudi na Kulinarični Sloveniji nič ne najde. Hvala že vnaprej.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Srček v omaki
31.3.2007 11:54:42   
Anonimen
Srce v omaki

1/2 kg srca
3 dag olja
sol
4 dag slanine
3 žlice čebule
korenček
rezina zelene
peteršilj
2 stroka česna
1 dcl vina ali vode
1 žlica paradižnikove mezge
2 žlici kisle smetane

Srce prerežemo,očistimo,operemo in natremo s soljo.Narežemo na majne kose,tako kot jetra.
Slanino narežemo na kocke,čebulo sesekljamo,česen stremo.
Najprej na vročem olju opečemo srčke,poberemo ven in na tistem olju prepražimo čebulo,slanino in zelenjavo
Prilijemo vino ali vodo,dodamo paradižnikovo mezgo in solimo.Počasi dušimo in tik pred koncem dodamo strt česen in peteršilj.
Ko je podušeno,naredimo podmet iz smetane in moke.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Srček v omaki
31.3.2007 12:33:46   
Dejča
Hvala, že kuham user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




prsna črpalka
tina202

Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)

Da, ker dojenje ni steklo (26%)

Da, čeprav sem tudi normalno dojila (39%)

Ne, ker sem dojila (29%)

Ne, ker sem dajala drug mlek (5%)


Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!