|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mater ste čudne z tem varanjem
28.3.2007 9:39:40   
plenicka
Lepo, da ima vsak svoje mnenje. Ampak marsikatera bi lahko svoje mnenje zadržala zase (ali razpravljala s prijateljicami), ne pa ga objavljala na spletu...

Trnljučica, ti pa res živiš v pravljici...samo v tisti, kjer ni srečnega konca...pa brez zamere.

PS: pravilno je s tem varanjem...sicer pa izrazoslovje marsikaj pove o človeku.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 51
28.3.2007 12:16:39   
Kaštrun
IZVIRNO SPOROČILO: Trnuljčica

Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.????????????

O MOJ BOG! Saj res, da sem stara šele 25 let, ampak tole je pa preveč tudi za mojo pamet user posted image

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
28.3.2007 12:30:04   
david
Pa naj se pofukajo,če jim paše.

Zdaj vem, zakaj sem si že kot otrok želel, da bi bila Trnuljčica moja žena!

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
28.3.2007 12:51:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image David vsaj nekdo se strinja z manouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.Sem vas vsaj enkrat imela priložnost malo napizdituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne zamerit malo heca mora bit.Sem včeraj bila take dobre volje,da sem mogla malo v prazno brcnit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu david)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
28.3.2007 12:52:37   
Anonimen
Trnuljčica, nismo vse takšne ko ti.. Ti bi vrnila milo za drago.. Nas bi to prizadelo.. Lahko pišem v imenu drugih.. Se pravi čustev nimaš.. Če bo on tvojega otroka pretepal, boš ti njegova iz prejšnega zakona naprimer.. Se ne splača vračat, s tem dokazuješ da si otročja!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
28.3.2007 12:52:50   
Anonimen
Injekcije user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
28.3.2007 12:56:48   
Udb

Pa naj se pofukajo,če jim paše.Dokler je doma mir dokler ne zanemarja družine in ne hodi cele noči okrog.Če pa se enkrat pač nekje pofuka še ni konec sveta.Saj mu ga nobena ne poje ostane še vedno za doma.Drugo je,če ga nikoli ni zanemarja družino in take stvari.Da pa enkrat-dvakrat skoči čez plot pa naj.Ali pa,će to redno počne potem naj res gre.Za enkrat pa tako kolobacijo delat.????????????
No, ja! Zaupanje in spoštovanje sta 2 temelja zveze. In ni res, da se lahko zgodi vsakomur. Če imaš nekoga rad in imaš še kanček pameti, potem se ne more. Če si z nekom, bodi z njim, drugače mu reči adijo in bodi z naslednjim. Razen seveda v primeru odprte veze, ko oba vesta pri čem sta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
28.3.2007 13:26:21   
Taula
Tole je preveč za mojo pamet.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 58
28.3.2007 15:21:51   
srki
Kaj zdaj, ali resno misliš, kar si najprej napsiala, ali si napisala, da nas zezaš samo zato, ker smo bile vse proti temu, kar si napisalauser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 59
28.3.2007 16:00:39   
Anonimen
Ne resno vas zezam.Ker sem vedela kakšen odziv bo.Pa veste,če me prevara leti prvo sekundo od mene.David sory ampak takšen odziv je bilo pričakovati samo od moškega.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
28.3.2007 16:26:01   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
28.3.2007 16:29:50   
Anonimen
Oprosti Trnuljčica ampak to je bolna šala.Saj se lahko drugič,ko ti bo do šal,hecaš na forumu Čvekanje v tri dni.
Ta forum tukaj je pa za tiste,ki imajo res težave in ki rabijo moralno pomoč.

< Sporočilo je popravil Dalija -- 28.3.2007 16:36:50 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
28.3.2007 17:04:12   
Anonimen
Saj sem se opravičila.Še enkrat sorry

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
28.3.2007 18:09:30   
arobic3
Nič ne moreš če je enim pa č fejst dolg čas v življenju pa morajo na tak način vzbujat pozornost!user posted image

DREJČI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
28.3.2007 18:51:04   
Taula
Ne resno vas zezam.Ker sem vedela kakšen odziv bo.Pa veste,če me prevara leti prvo sekundo od mene.David sory ampak takšen odziv je bilo pričakovati samo od moškega.

user posted image user posted image user posted image  A to je bilo pravociranjeuser posted image user posted image user posted image  No ja o tem ne bom nič napisala, ker ste že ostale napisala...je pa lepo, da nisi bila anonimna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 65
28.3.2007 19:31:18   
Anonimen
Tega pa nisem niti vedela,da bi lahko bila anonimna?No ja saj ni lepo tudi,če pod anonimnostjo kdo zajebava.Ampak če pomislim kolkokrat in katera mogoče počne isto kot sem sedaj jaz in nas po domače povedano nateguje?In ji nasedemo?To pa ni lepo.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
28.3.2007 19:39:33   
Primoza

No, nouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
28.3.2007 21:51:46   
Anonimen
trnjulčica...tut js se strinjam s stabo popolnoma...

sama se fanta prevarala, saj mi je žal, ampak pridejo krizni trenutki... ampak rad aga imam še vedno in ga ne bi zamenjala..
saj človek sploh ne ve kaj te prime v tistem trenutku

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
28.3.2007 21:55:53   
viv_
Vrni tam kjer veš,da boli.Po mojem.In ti povem,da je uspelo.
To zakaj sva se kasneje ločila ni imelo veze z varanjem.

A prej ni bolelo, zdej pa boli? In če ni nč hudega, če to počne, kaj je pa potem za vračat?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
28.3.2007 22:27:26   
Anonimen
Trnuljčica, pokazala si svojo pravo plat, pokazala si se, kakšna oseba si, zdaj ko so te pa vse spljuvale, se pa vadiš ven, da je bila to šala...

MALO MORGEN, kaj naj ti rečem, nisi pri pravi 100%

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
28.3.2007 22:38:04   
Anonimen
Trnuljčica ccccccc, daj ne se zdaj vadit ven...poznamo mi take user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
28.3.2007 22:43:32   
Anonimen
user posted image

Jaz bi šla na tvojem mestu rajš kkšno knjigo prebrat al pa štrikat, peglat al kej podobnga če ti je že dolgčasuser posted image , bo vsej kkšna korist od tega

In hm...jst tud mislim da se zdej sam ven vlečeš

zdej si se sam hecala a neuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa svizec... sej veš kaj a ne?user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
29.3.2007 0:22:55   
Anonimen
Matr, znate bit ene nesramne v svojih odgovorih. A to  pa je ok?
Obsojate  vse živo, določenih stvari pa ne znate spravt na normalen nivo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
29.3.2007 0:23:36   
Anonimen
"Normalno" je relativen pojem. In to je na RR običajno. S časom se navadiš. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?