|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj ste varali?
8.6.2007 22:21:54   
Anonimen
Jaz sem tudi enkrat prevarala svojega fanta, ampak sem mu to povedala, bilo je pred dvema letoma, zdaj sva skupaj 4 leta.
Najina zveza je bila takrat polna nekih dvomov, mela sma veliko krizo, jaz sem se pa predala 10 let starejšemu moškemu, s katerim sem preživela en prečudovit teden. Bilo je sanjsko, priznam. Z njim sem pozabila na vse težave, enostavno sem se mu predala.
Vse sem povedala fantu, seveda mu je bilo zelo hudo, kmalu zatem sem pa spoznala, da je to s tem moškim v bistvu ena zatrapanost, uteha, ampak da vseeno ljubim svojega partnerja.
Kaka 2 meseca je bilo še veliko nekega nezaupanja, dvomov, skrbi, ampak sva vse skupaj rešila in zdaj se ljubiva vsaki dan bolj. Zdaj ga ne bi mogla več prevarat za nič na svetu!
Ne bom rekla, da mi je žal za tisti teden, ker se mi zdi da nama je s tem partnerjem celo pomagal, ker sva v tem tednu spoznala kaj si pomeniva in da se nočema nikoli več ločit.

Eto to je moja zgodba, zdaj sva v glavnem srečna in načrtujeva svojo prvo pikicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
8.6.2007 22:23:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
9.6.2007 8:39:18   
bambi
No, če je pa tako kot je napisala Trojči, potem bom pa jaz očitno celo življenje varala, ker sem pač enkrat user posted image user posted image user posted image  in moj mož prav tako...... Jaz sicer takšnim bedarijam ne verjamem, sem trenutno srečna z njim in on z menoj, ljubiva se, imava otroke, če bo pa čez 10 let še tako, pa ne vem???? A se naj sedaj s tem obremenjujem??? NE!!! In kako pri bogu Trojči pa ti veš da tvoj ne bo tebe nikoli prevaral??? A mu vidiš v možgane in poznaš vsako njegovo misel??? Ne bi rekla. Danes je pač svet takšen, meni na misle ne pride, da bi sedaj varala in tudi se mi to ne zdi lepo, ampak svojemu srcu je zelo težko ukazovat, je kot magnet, ki te vleče, ko se enkrat zaljubiš. Hvala bogu z leti postanemo malo bolj realni in vemo kam lahko to pelje, tako da lahko marsikatero neprijetnost preprečimo, tu in tam se pa pač podleže čarom nasprotnega spola....ali pa seveda istega.... tako to je in pika!!!

Za tiste, ki se pa glede varanja tako zelo zgražate, pa en nasvet..... POGLEJTE MALO OKOLI SEBE.... SVET NI PRAVLJICA, JE KRUT IN ZELO ZELO ZELO RESNIČEN!!!!! Kdor pa ljubi in je ljubljen, pa naj to srečo uživa z veliko žlico, kajti kaj kmalu mu jo lahko vzamejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
9.6.2007 8:42:29   
sonček33
Bravo bambi.
Se strinjam s tabo. You never know.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
9.6.2007 11:39:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
9.6.2007 12:41:29   
trojči
Stojim za tem, da prevara ne more biti romantična. Napako se prizna, ne opeva. To me je zmotilo, kot bi kdo opeval svoj rop banke in ga imel za nekaj prekrasnega. Ne bi se zavedal, kaj je naredil in kake bodo posledice, da bi se vsaj lahko kako pripravil na njih in omilil boleč padec na realna tla. Vsak normalen človek bi se sramoval, ne pa hvalil s svojimi napakami. Naredila sem jih ohoho, o nobeni ne govorim z navdušenjem, zasanjano, realn je treba bit, če hodiš v sanjah, ni varno.

< Sporočilo je popravil trojči -- 9.6.2007 12:45:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
9.6.2007 18:09:49   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ker sem ljubil. Sem bil prepričan, da se mi ne more več zgoditi ( frišna ljubezen namreč ), ampak se je in sem podlegel. Big, big, big mistake - ena največjih v življenju. Učimo se pa vse življenje.
   To je to.
mislim, da karkoli rečt je brezveze...varala sem..če bom še kdaj nimam pojma, vendar mislim da nebom..jebi ga življenje je eno veliko sranje....in hkrati eno veliko veselje...samo enkrat živimo in samo enkrat ljubimo...zaljubljenost pa mine...preverjeno...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
9.6.2007 18:11:06   
Anonimen

(odgovor članu _andreja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
9.6.2007 18:13:29   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: vojakinja

kaj je smešno??? sam te tvoje ikonce, a misliš da vse povejo, al kaj??user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.6.2007 7:50:10   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Never. Nikoli varala niti bila prevarana. To pa najbrž zato, ker si pustiva svobodo, ker si popolnoma zaupava in se imava zelo rada. 

Mi si pa ne zaupamo in se nimamo zelo radi. user posted image  Zakaj smo že skupajuser posted image

Koliko parov si pa resnično pusti svobodo? Koliko pa jih ve, da če partner vara, je to njegova odgovornost in ne njihova? Vsak je sam odgovoren za svoja dejanja.
Če nas je nečesa strah, to tudi pritegnemo. Če nas je strah, da bomo prevarani, bomo avtomatično dobili partnerja, ki nas bo prevaral. Če pa izberemo partnerja, ki ga hočemo ljubiti in z njim živeti ter uživati življenje in se pri tem resnično zavedamo, da je on naš partner, ne pa otrok, ki mu je treba gledati pod prste, kaj počne in ga stalno sumničiti in zganjati ljubosumje, bomo pa zagotovo našli takšnega, ki nas ne bo prevaral. Saj nas ne more. Četudi bi šel z drugo, je to njegova odgovornost, mi nimamo pri tem nič.
Zakaj pa smo prevarani ali varamo? To je lahko samo posledica, da nekaj med njima ne štima. Če je popolnoma v redu, tega ni. Seveda varajo tudi tisti, ki ljubijo svojega partnerja/-ko in ga/jo ne bi nikoli zapustili, saj se s svojim/-jo čisto v redu štekajo. Jim na videz ne manjka ničesar. Zakaj pa ti varajo? Prav zato, ker je varanje njim prepovedano. To je prepovedan sad, ki je zmeraj vabljiv. In tule ni zaupanja.
Meni in mojemu partnerju tega ni treba. To pa zato, ker mu (in on meni) zlahka povem, da mi še kdo ugaja. Oba veva, da je osebna odgovornost tistega, ki bi rad poskusil še sosednjo travo, kaj bo storil. To je njegova stvar. Zakaj pa rabimo prepovedi svojega partnerja? No, midva jih ne in najbrž zato nimava nobene želje po varanju. 
Sedaj pa še drugi vidik. Tisti, ki so bili prevarani. Zakaj se ljudje bojijo biti prevarani, zakaj so ljubosumni? Mislim, da je najpogostejši vzrok strah, da bi jih partner zapustil, pa tudi morda posmeh okolice oziroma neke vrste ponižanja. Evo, ta strah se pa spet pojavi zaradi pomanjkanja zaupanja in gotovosti v zvezo.
Torej smo spet tam: premalo zaupanja in ljubezni.
In zakaj smo že skupaj? Motivi so različni: eni zaradi denarja, drugi zaradi otrok, spet tretji zaradi navade, četrti zaradi privlačnosti, ki je morda že minila .... na tisoče razlogov je. Zaljubljenosti so si podobne, vendar kolikokrat pa zaljubljenost preide v ljubezen - to pa ne prav velikokrat in zagotovo ne pri vseh.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.6.2007 10:06:03   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Če nas je nečesa strah, to tudi pritegnemo. Če nas je strah, da bomo prevarani, bomo avtomatično dobili partnerja, ki nas bo prevaral.

omg.. ker kup bullshita user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 61
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?