|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zakaj ste varali?
7.6.2007 21:12:34   
Anonimen
Enako kor Dadi.

(odgovor članu sizor)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.6.2007 21:19:27   
Anonimen
hm

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.6.2007 21:24:09   
Anonimen
Kaj hm.??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
7.6.2007 21:26:33   
Anonimen
Anonimen

MOJA ZGODBA................
Poročena že deset let, dva prekrasna otroka.............in nekaj mesecev nazaj...........
miljon naklučij naju je pripeljalo skupaj...........

tistega dne še pomislila ne bi, da bom kdaj varala............
potem se je zgodilo.............
prvič........noroooooooooooo......nebesa...............kaj nebesa raj...................
nato drugič, tretjič, četrtič....................

kaj se je zgodilo.............zaljubila sem sem..........
trpim.................ker vem kaj govori razum....................
vem kaj čuti srce..........................

ena velika zmeda....................
nekako bom morala najti pot ven iz tega.............
pot sem ali tja.................

trenutno mi ni žal..............ker mi je bilo noro lepo............
sprašujem pa se, kaj bo jutri, čez mesec ali dva................
mogoče se bo vse vrnilo v stare tire,,,,,,,,,,,,mogoče bom zaradi tega
pognala vse skup v prepad..............

TO JE TO...............MOJI  UTRINKI.................IN MISEL, DA NIKOLI NE VEŠ, KAJ TE ČAKA JUTRI ZA PRVIM VOGALOM................

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.6.2007 21:30:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
8.6.2007 7:22:57   
Anonimen
Nisem!Sem pa bila prevarana.To boli,verjemite!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.6.2007 8:43:02   
Taula
Varala nisem (še), prevarana sem bila.

Raje prej končam zvezo, če vidim da ne gre in poiščem srečo drugje.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.6.2007 14:04:47   
bambi
Jaz sem pa bila prevarana in to zeeeloooo, z mojim ta 1. fantom, s katerim sva bila 5 let skupaj. Sem dobila orng po piskru, ker bi zanj dala roko v ogenj, da me ne bi prevaral...... pa me je in to ne samo prevaral, ampak 2 leti varal. Tudi jaz sem takrat spoznala nekoga, ki mi je bil zelo všeč, pa sem šla z njim na pijačo in sem se počutila kot največja **** na svetu..... ko sem po 5 letih fantu rekla, da želim malo svobode, da je bolje da greva narazen, je znorel, me prosil naj ostanem, da me ljubi.... kako sem se počutila šele takrat, res kot prava hijena..... in sem ostala, moji simpatiji, s katero sva bila na pijači pa rekla, da ne morem z biti z njim..... Čez natanko 1 teden sem fanta dobila z drugo!! NE znam opisati občutkov, ki sem jih doživljala, spomnim se samo neopisljivo jezo.....  leti nisem zaupala nikomur, nikomur nisem pustila blizu, izživela sem svojo svobodo, norela s kolegicami in potem končno spoznala fanta, s katerim sem bila 4 leta, bil je mlajši od mene, rahlo nezrel, sicer super človek, amak nekako se nisva prav ujela in zopet sem vztrajala....... dokler se mi ni zgodilo tisto, za kar sem mislila, da se mi nikoli ne more....srečala sem njega, pogled, mravljinci, naježena koža..... in kar naenkrat se je zgodilo. Obnorel me je do konca in jaz, ki sem se bližala skoraj 30-tim sem se obnašala kot najstnica..... Dobivala sva se ob večerih, pila vino, se ljubila in kar je bilo najhuje.... oba varala!!! Ni trajalo dolgo, ko tako nisem več mogla, svojemu fantu sem se izmikala, nisem mu več mogla pogledat v oči in ko je tako drezal vame, kaj je narobe sem se zlomila. Povedala sem mu in tako sem končala zvezo. Vem, da sem nekomu zelo zlomila srce, ampak res ni bilo namerno, itak ne bi bila več dolgo skupaj, vendar sem želela to rešiti drugače, pa ni šlo.....
Tudi moj "ljubimec" je končal dolgoletno zvezo in kmalu sem se preselila k njemu. NIkoli še nisem bila tako noro zaljubljena in srečna...... Čez 1 leto sva se poročila in danes je moj mož, čakava najino 2. user posted image ........user posted image user posted image user posted image user posted image

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.6.2007 14:54:07   
trojči
Bambi, si si ti sploh kaj prebrala o teh, ki varajo? A ne veš, da once a cheater always a cheater? In ti si srečna in imaš otroke z njim, lepa reč. No ja, saj pravijo, gliha skup štriha.

Aja, ne pozabi pripraviti otrokom "zgodbice" o tem, kako sta se spoznala.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.6.2007 16:24:22   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trojči)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
8.6.2007 16:38:42   
fricka
Tale Trojči jo pa pihne. A misliš, da bosta zdaj pa kar povprek varala. Tudi medva z  možem sva prevarala dolgoletna partnerja in sva zdaj srečno poročena. Nama pa na pamet ne pade, da bi sploh še kdaj varala in bila duševne stiske kot sva jih že. Taki razhodi so boleči in se težko končajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.6.2007 16:42:17   
Anonimen
Midva z mojim bivšim sva varala oba.Sva si povedala,ko sva se razšla.Zdaj pa varava moj bivši svojo ženo jaz pa moža.In to skupaj.Zakaj?Nevem.Mogoče zato,ker še nisva prebolela en drugega prej.To je bilo pred 12 leti,ko sva bila skupaj.In spet sva skupaj čeprav ni lepo.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
8.6.2007 17:05:37   
Sita
Never. Nikoli varala niti bila prevarana. To pa najbrž zato, ker si pustiva svobodo, ker si popolnoma zaupava in se imava zelo rada. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.6.2007 17:09:34   
trojči
Ne pihnem, žal, tako je. Poročenega se ne bi ni s palco dotaknila, kaj šele da se dam dol z njim in si mislim, da je to romantično. user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 39
8.6.2007 17:18:29   
pupika27
tudi jaz sem prevarala pa mi ni žal in tudi prevarana bila!jaz rečem tako ko začne v vezi škripati se ljudje začnemo varati ker iščemo svojo izgubljeno srečo drugje!jebi ga takšen je svet!in ker sem enkrat prevarala ne pomeni da bom zdaj celo življenje varala!našla sem srečo in kar sem iskala!!!ljubim svojega srčekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 40
8.6.2007 18:20:32   
Anonimen
Jaz sem varala, ko sem mela prvo resno zvezo.. Pri 15. letih user posted image No, on je mene prevaral, to sem zvedela po enem letu, jaz sem mu vrnila... Mi je bilo pa kasneje hudo, pa da sem vrnila, ko da sem neki otrok.. Nima smisla vračat.. Zdaj ne varam, pa če bom pomislila na to, bom dala raje konec, kot pa da prevaram koga.. Si nihče ne zasluži tega trpljenja.. user posted image

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
8.6.2007 18:23:00   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Never. Nikoli varala niti bila prevarana. To pa najbrž zato, ker si pustiva svobodo, ker si popolnoma zaupava in se imava zelo rada. 

Mi si pa ne zaupamo in se nimamo zelo radi. user posted image  Zakaj smo že skupajuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 42
8.6.2007 18:24:03   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: trojči

Bambi, si si ti sploh kaj prebrala o teh, ki varajo? A ne veš, da once a cheater always a cheater? In ti si srečna in imaš otroke z njim, lepa reč. No ja, saj pravijo, gliha skup štriha.

Aja, ne pozabi pripraviti otrokom "zgodbice" o tem, kako sta se spoznala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu trojči)
Neposredna povezava do sporočila: 43
8.6.2007 19:15:07   
purple
V vsakem zakonu pride do krize,takšne ali drugačne.Če kdo prevara enkrat,še ne pomeni da bo vedno.Boli pa vedno.Vprašanje je samo ali lahko oprostiš al ne.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
8.6.2007 21:53:26   
najina pikica*
hm

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 45
8.6.2007 21:59:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
8.6.2007 22:05:15   
najina pikica*
sorči sorči sorči škratek je bil.....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
8.6.2007 22:07:27   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 48
8.6.2007 22:08:22   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ker me je noro privlačil. Ker mi je tako lepo pihal na dušo. Ker se v njegovi bližini nisem mogla kontrolirat. Ker sem bila takrat daleč daleč na drugem koncu sveta, kjer je bilo vse drugače.

Ni mi žal. Še vedno imam na to lepe spomine na tiste štiri dni in nikogar nisem prizadela. Samo meni in še nekomu je bilo tako zelo lepo.

P.S.: Nisem čutaila nobenih pomanjkanj ali nesoglasij v partnerskem odnosu. Samo zgodilo se je. In pred tem bi dala roko v ogenj, da se meni kaj takega ne more zgoditi.

podpisana  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
8.6.2007 22:09:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?