Anonimen -> Zakaj ste varali? (17.3.2007 11:10:00)
|
Verjetno je lažje odgovorit zakaj ste varali kot zakaj ste bili varani. Razlogov za varanje je seveda veliko. Ni samo A ali B ali C.....ali ŽNJ...lahko je vse skupaj ali pa celo nič od tega. Z bivšim sva se spoznala, ko sem bila še zelo mlada (15 let) skupaj sva bila kar nekaj let, od tega sva celo nekaj let živela skupaj, vendar sva postala....kot bi bila "cimra". Seksala že dolgo nisva več in vsake toliko časa sva se (samo) pogovarjala, da bi šla vsak po svoje, ker to nikamor ne pelje. Ven sva hodila vsak po svoje in vsak s svojimi prijatelji. Nisva imela enakih pogledov na življenje, skupnih ciljev, interesov, nič, resnično nisva bila za skupaj. Da bi pa šla narazen, naju je bilo pa strah. In sva tako vztrajala. Nekako. Na robu prepada. Ali sem kdaj varala? Sem. Bivšega fanta z zdajšnjim. Hvalabogu, me je iz tega roba prepada "rešil" prav on. Kot bi mi z druge strani prepada ponudil roko, da sem čez skočila k njemu. Zdaj pa imava družinico, tako kot moj bivši fant. Smo prijatelji in večkrat gremo skupaj na pijačo. In veseli smo, da se je zgodilo kar se je. Ker zdaj smo srečni vsi. Dejmo, zdej pa še vaše zgodbe.
|
|
|
|