|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevara?!
13.3.2007 21:49:34   
Wahoo RR
ja ja...je že brisano user posted image

no, zdej se pa držte teme...čvekat pejte pa na čvek user posted image

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
14.3.2007 6:09:46   
Anonimen
Kar nekoga zaboli,je brisano.Ne vem no.Mislim,da nisem napisala nič brez veze,samo njihove besede sem uporabila,vendar so njihove ostale,moje pa ne.Pa nič hudega,saj je tukaj kot v resničnem življenju,kdo zna komu v rit lesti,ta uspeva.No zdaj pa hitro zbrišite,da ne bo kdo užaljen.user posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
14.3.2007 7:31:18   
Anonimen
Ne sekiri se.. zarad tega.. To tko je.. user posted image

Ce bos prevec tezila.. te lahk se izklopjo za kaksen dan.. kot so mene nekoc.. Demokracija.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
14.3.2007 9:56:10   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

user posted image user posted image user posted image bravo bambina,enako, mene so tudi  od nekdaj privlačili urejeni postavni,mišičasti moški,izobražen,lep,nežen in ljubeč,urejen,v kravati mi je ulala seksi in seveda karierno zelo uspešen,to je moj mož in mi je v ponos.Ne bi pa mogla živeti z rigajočim,prdečim ,smrdečim, zarešenim ker mi je to primitiven kmetavz,ponavadi obrtnik,bljek,bilo bi me sram, kaj pa šele pred otroci,mislim...
Anonimna in ostali,ki menite da to ni prav si nabavite BONTON in ga dobro naštudirajte!!!!

Od kod ti ideja, da taksen moski kot ga opisujes, v intimi svojega doma ne prdne ali rigne ali se ne praska po jajcih?  Taksni moski so cepljeni proti temu? :)
Studiranje bontona tebi ni pomagalo, da ugotovis, da uglajenost ni samo forma, temvec tudi vsebina. Po kolicini stereotipov, ki jih rabis, tudi razgledanost ti je bolj sepava. In kaj se bo zgodilo ce tvoj moz prdne? Ga gres prevarat ali se mu bodo samo sanse da ga prevaras povecale za 60%. In ja, sam si bo kriv, zakaj je pa prdnil. No....

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 79
14.3.2007 9:58:30   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
.....ja seveda Bambina: ti kar strelaj in pametuj, lahko da boš ti že jutri naslednja, pa ko boš prebolevala in se živcirala, boš dobila teh 20 kil gor, me pa se bomouser posted image user posted image user posted image , ......

Ne ne bomo se user posted image  user posted image  user posted image .... mogoce prav zaradi tega, ker vrednost osebe vidimo v njej, ne na njej. In nam ni smak sveta ce prdnemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
14.3.2007 10:15:33   
Anonimen
puncice, punce, dame...ahh dejte nehat noo...vse ste lepe in krasne...z makeupom al pa brez, suhice in tiste mal bl barocneuser posted image

se mi pa zdi, da ce bi si Tia27 svoj nick spremenila v Tia40, da jo ne bi tko napadale...al se motim?

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
14.3.2007 10:23:51   
kalbo
Ja v življenju je že tako, da težko najdeš človeka, da se ob njem tako sprostiš, da lahko rigaš, prdiš, kakaš in podobno.

In ko ga, ti na kraj pameti ne pade varanje.

Jest ne vem, zakaj stikate po telefonih, če ne znate prenesti tistega, kar boste tam našle. Moja žena sam pogleda sem gor, pa bi bla lahko ljubosumna in sumičava do onemoglosti, pa ni, ker mi 100% zaupa. In če vse drugo propade, še vedno ostane to, da takšnega zaupanja nikakor ne smem izigrat. Pa lahko rečem Taniki 1000 krat lubi, pa ji pošljem nevem koliko poljubčkov, je moji ženi kristalno jasno, da ne bom šel v prekmurje seksat.
Anonimna, sama boš mogla razčistit, koliko zaupaš možu. Glede na to, da mu brskaš po telefonu mu ne. Zaupanje je vredno v partnerstvu mnogo več, kot si mislite.
Meni je moja žena všeč takšna kot je, ker jo imam rad z vsemi kocinami in kilogrami vred. Razlogi za varanje so drugje. Eden izmed njih je ravno nezaupanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
14.3.2007 10:46:00   
Anonimen
Anonimna, sama boš mogla razčistit, koliko zaupaš možu. Glede na to, da mu brskaš po telefonu mu ne. Zaupanje je vredno v partnerstvu mnogo več, kot si mislite.

ja ampak da je prileljalo do tega, da brskaš po telefonu, se je morale že nekaj časa kaj čudnega dogajati ne. Verjetno mu ne brskaš že od zečatka. In če si z nekom recimo skupaj 1 leto, 5 let, 10 let ali 15, je ogroman razlika ne.
In je že tko, da ponavadi moški varajo in kozlarije pošiljajo po smsjih.

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
14.3.2007 11:58:27   
kalbo
In je že tko, da ponavadi moški varajo in kozlarije pošiljajo po smsjih.

Že res, sam nikol niso tako blesavi, da bi pustili SMS v telefonu, ali pač.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 84
14.3.2007 12:07:15   
tinčica
o marija sveta kok sem se pa zdele narežalauser posted image user posted image   vsaka vam čast.

ja tko je eni pač so bolj sproščeni in prdijo tja v tri krasne eni so pa bolj zadržani in jih je sram pa grejo prdnit na balkon.
vsak doma poštima tko kt mu paše in pač izbere partnerja po svojem okusu.

pri meni sem bila jaz tista bolj ta sproščena in me je moj en cajt prov svetlo gledu al prov sliši al sam vrata škripajouser posted image user posted image  zdej imava pa celo turnirje še malo pa se nam pridruži še mali user posted image

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 85
14.3.2007 12:10:07   
Anonimen
Že res, sam nikol niso tako blesavi, da bi pustili SMS v telefonu, ali pač.

o seveda so tolk blesavi, pa pisma hranijo, pa predmete, po možnosti v spalnici v
predalu, pa po žepih čudne zadeve, ko žena pere.user posted image

Nič poznano

< Sporočilo je popravil wahoo -- 14.3.2007 12:28:39 >

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
14.3.2007 12:11:52   
kalbo
Nič poznano?

Nope, ker ne varamuser posted image . Če je pa tvoj to počel, te pa pomirim, da zaslužiš inteligentnejšo osebo poleg tebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 87
14.3.2007 12:15:40   
Anonimen
Kaj se dogaja z vami folk?a NIMATE NIČ ZA POČET DOMA? Dela čakajo na vrtu, okoli hiše...user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
14.3.2007 12:20:53   
Anonimen
ej, meni pa ni jasno samoeno: Kako lahko brskate po stvareh od moža. Jaz mu 100% zaupam (mogoče bom zaradi tega enkrat dobila po glavi) in niti na kraj pameti mi ne pride, da bi mu pogledala v telefon. Celo dvignem ga ne, če kdo kliče na njegovega.

Mene moti že to brskanje po moževih stvareh.

Tudi meni je en poslovni partner, ko sva šla na kosilo, po tistem napisal SMS, ki se je glasil: Danes sem se imel nepozabno. Upam, da bova kmalu ponovila. Hvala za vse.

In kaj je v tem SMSju takega? Ja, če ne poznaš ozadja zgodbe in če brskaš po telefonu samo zaradi tega, da bi enkoga dobil, potem lahko res nastane problemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 89
14.3.2007 12:32:23   
Taula

Danes sem se imel nepozabno. Upam, da bova kmalu ponovila. Hvala za vse. 

Takle SMS meni ni nič posebnega.user posted image  Meni včasih kolegica pošilja take SMSe da bi kdo še mislil da je lezbijka, če ne bi poznal cele zgodbe.user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 14.3.2007 12:40:03 >

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 90
14.3.2007 13:09:54   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

In kaj se bo zgodilo ce tvoj moz prdne? Ga gres prevarat ali se mu bodo samo sanse da ga prevaras povecale za 60%. In ja, sam si bo kriv, zakaj je pa prdnil. No....

user posted image user posted image user posted image user posted image To pa tudi mene zanima...kaj neki se bo zgodilo,če bo grešnik prdnil?user posted image user posted image user posted image user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 91
14.3.2007 13:15:24   
piščanc
pa tudi, če je varal sploh ni problem.

problem je ali zadovoljuje tvoje potrebe. zato na podlagi tega sms-a malo analiziraj vajin odnos, kaj ti je všeč, kaj ne in se pogovorita ali zadovoljujeta vajine potrebe ali morata kaj spremeniti. v odnosu nikoli ni vse oh in sploh, to je pot v neznano in na poti so ovire, padci in klanci. skupaj jih je potrebno premagati.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 92
14.3.2007 15:43:17   
Anonimen
madona ste res občutljive, nisem mislila samo šminko, uporabi navodilo PREBERI VSE KAR SEM NAPISALA v kompletu mislim, halo, ne vem zakaj ste nekatere občutljive ko rečem, da ženske naj bodo uštimane, mislim alo, poleg tega valjda velja da imata skupni čas, intimo, spolnost...alo berite vse, ne se pa bunit samo na eni besedi.Najbrž bom za moža bolj seksi, če bom pustila dlake ko medved, pa vsa mastna v glavo, pa mozolasta , pa enih 20 plus kilogramov,pol pa še vsak dan v eni in isti razvlečeni trenirki, pa v gatah ki jih nosijo stare mame -mislima alo ženske,pa kje vi živite, a ste za luno, ne se tolažit, da urejenost poleg razumevanje in dobre notranjosti  moškim ne pomeni nič!!!!Poleg vseh vrednot, dobra žena, dobra mama, dobra ljubimka, urejenost tudi šteje vsaj zame, ker ne vem kako bi mi bil moj mož seksi, če bi imel "vamp", pa če bi bil neobrit, zanemarjen, pa v enih starih strganih gatah,pa ves umazan,pa vsak dan v eni in isti trenirki-ne hvala, to zagotovo meni ne bi bilo všeč, pa nisva skupaj dve leti ampak sva zakonca že ....to za mene ni naivnost, če oba dva želiva en od druzga to in da si poveva kaj nekoga privlači in kaj ne.TO JE MOJE MNENJE in če katera temu nasprotuje, bi želela da tudi to argumentira zakaj ni dobro če je tako kot sem jaz napisala, sploh bi pa te reči morali moški komentirat,lp

Mal ste zašli glede na tale Tiin post,a?

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 93
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ko otrok riše
m_m

Ko moj otrok riše, jaz največkrat:

vprašam, da mi pove kaj je kje narisal (29%)

okaram, česa ni lepo narisal (2%)

svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (2%)

narišam sam/a, da vidi kako se kaj nariše (3%)

pohvalim, da se je zelo potrudil (64%)

ga spodbujam za drugačne dejavnosti (1%)

Število vseh glasov: 300

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!