|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevara?!
12.3.2007 20:36:07   
Tia27
tud mene,lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
12.3.2007 21:35:08   
arabela*
pa se iz muhe naredi slon......To pač je tako,moški so moški,njihovo glavo je težko realizirat.Moj je vedno rekel,da če doma vse štima,ni razloga za varanje.Se pa popolnona strinjam s tem da ženska kakršna koli že je ali je debela ,ali je suha,mala ,ali velika,moški so večni lovci,zato se je treba potrudit da vedno znova v njih prebudimo nove strasti.Tako je pač to,žal,nikoli pa ni nekega posebnega razloga za varanje,največkrat je to osamljenost,premalo nežnosti,pogovor,so pa tud taki,ki so nagnjeni k temu,ampak to je že druga tema.user posted image

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 52
13.3.2007 7:48:48   
Anonimen
Tia27, saj veš, ko mački stopiš na rep, zacvili. Kar nekaj jih je zacvililo, ko si ti hodila naokrog.

Mar ne veš, da ženska, ki se po poroki totalno zanemari, ki zvečer ob TV gloda masten sendvič, fajn rigne, pridobi kakšnih 20 kg, z možem seksa po urniku vsako drugo soboto ob devetih zvečer, no takšna ženska seveda najbolj očara svojega moža, da le-ta niti pomisli ne, kaj šele pogleda kakšno bolj fejst...

ja seveda Bambina: ti kar strelaj in pametuj, lahko da boš ti že jutri naslednja, pa ko boš prebolevala in se živcirala, boš dobila teh 20 kil gor, me pa se bomouser posted image user posted image user posted image , Tia, o tebi pa rajši ne bomo a ne, si pokazala, da si za svoja leta  smotana.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 13.3.2007 21:15:58 >

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
13.3.2007 10:52:31   
Tia27
ej anonimna kje je pa tvoja samozavest?Se moraš skrivat tukaj gor, me na rr-mnoge osebno poznajo in vedo da nisem stara 27-let, tko kot je moj nickname na rr-u in vedo kakšen odnos imava midva z možem in najinimi otroci, tako da punca moja draga lahko si ploskam ja, saj sem uspešna žena,mama,ljubimka,mačka,kuharica, o možu pa da sploh ne govorim ,ki je čista tombola, ne morem ti pomagati,če si favš,ker mi je v življenju krasno, ti pa žal pogrešaš vse to kar imam jaz,no veliko sreče zagrenjena anonimna in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.3.2007 11:20:59   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Mar ne veš, da ženska, ki se po poroki totalno zanemari, ki zvečer ob TV gloda masten sendvič, fajn rigne, pridobi kakšnih 20 kg, z možem seksa po urniku vsako drugo soboto ob devetih zvečer, no takšna ženska seveda najbolj očara svojega moža, da le-ta niti pomisli ne, kaj šele pogleda kakšno bolj fejst... user posted image

Mogoce pa res ne pogleda kako drugo zensko, ker je mogoce druga zenska samo "predmet", a najboljsa zena ga caka doma. najboljsa zato, ker mu zna stat ob strani, ker sta povezana na neki povsem svoji globoko intimni ravni, ko lahko v smehu skupaj glodata masten sendvic, se cudita tehtnici, da toliko pokaze, piseta seksi urnik in razglabljata, kako zena nima mozoljev po riti od bombaznih "partizanskih" gat, od drugih nebombaznih pa rastejo kot gobe po dezju. Mogoce pa tudi vcasih doma tekmujeta kdo bo bolj rignil in kdo mocneje prdnil. Nekaterim  moskim mogoce ni primarno, da imajo zeno za "pokazat".

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 55
13.3.2007 11:23:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Mar ne veš, da ženska, ki se po poroki totalno zanemari, ki zvečer ob TV gloda masten sendvič, fajn rigne, pridobi kakšnih 20 kg, z možem seksa po urniku vsako drugo soboto ob devetih zvečer, no takšna ženska seveda najbolj očara svojega moža, da le-ta niti pomisli ne, kaj šele pogleda kakšno bolj fejst... user posted image

Mogoce pa res ne pogleda kako drugo zensko, ker je mogoce druga zenska samo "predmet", a najboljsa zena ga caka doma. najboljsa zato, ker mu zna stat ob strani, ker sta povezana na neki povsem svoji globoko intimni ravni, ko lahko v smehu skupaj glodata masten sendvic, se cudita tehtnici, da toliko pokaze, piseta seksi urnik in razglabljata, kako zena nima mozoljev po riti od bombaznih "partizanskih" gat, od drugih nebombaznih pa rastejo kot gobe po dezju. Mogoce pa tudi vcasih doma tekmujeta kdo bo bolj rignil in kdo mocneje prdnil. Nekaterim  moskim mogoce ni primarno, da imajo zeno za "pokazat".

user posted image

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
13.3.2007 11:25:02   
Anonimen
Ja v življenju je že tako, da težko najdeš človeka, da se ob njem tako sprostiš, da lahko rigaš, prdiš, kakaš in podobno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
13.3.2007 11:54:17   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja v življenju je že tako, da težko najdeš človeka, da se ob njem tako sprostiš, da lahko rigaš, prdiš, kakaš in podobno.

Zato je pa toliko bolj dragoceno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.3.2007 12:12:31   
BAMBINA_
Vi kar izvolite rigati, kakati, prdeti, šmrkati, se čohati po riti ipd., midva sva hvala bogu tudi po 10 letih ohranila eno mero bontona in moram reči, da prav nič ne pogrešam takšnega obnašanja.
Priznam, da so mi moški, ki se čohajo po jajcah, rigajo, si brezsramno vrtajo po nosu in se smejijo primitivnim, vulgarnim šalam bili od nekdaj user posted image , hvala bogu se moj na začetku ni samo delal, da ni kmetavzar, pač pa v resnici premore trohico ... eh... očitno sem pa res jaz drugačna od vas user posted image Torej, vi le imejte svoje mnenje, meni pa mojega ne boste spremenili.
No pa anonimni z "bogatim" besednim zakladom: veš, saj če te muči previsoka telesna teža, lahko shujšaš, vendar pa primitivnosti na žalost ne zdravijo.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.3.2007 12:21:38   
Tia27
user posted image user posted image user posted image bravo bambina,enako, mene so tudi  od nekdaj privlačili urejeni postavni,mišičasti moški,izobražen,lep,nežen in ljubeč,urejen,v kravati mi je ulala seksi in seveda karierno zelo uspešen,to je moj mož in mi je v ponos.Ne bi pa mogla živeti z rigajočim,prdečim ,smrdečim, zarešenim ker mi je to primitiven kmetavz,ponavadi obrtnik,bljek,bilo bi me sram, kaj pa šele pred otroci,mislim...
Anonimna in ostali,ki menite da to ni prav si nabavite BONTON in ga dobro naštudirajte!!!!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.3.2007 12:25:04   
katkaF
Ja, kako se pa vi kregate?

Kot da so te punce kaj krive?

Meni se zdi samo neskončno žalostno da moški vara in verjetno temu ne bomo prišli do dna. To je nekaj kar je treba zdravit.

Odrasel človek ne rabi nikogar za lastno srečo, sam mora prevzeti odgovornost zanjo. Samo majhni otroci pa rabijo starše za svojo srečo. Še vedno je pa bolje samo mamico imet, kot pa skvarjeno otroštvo in psiho zarad napetosti med starši. Najbolj nasrkajo otroci, ki pa enkrat zrastejo in ne znajo imet pravega razmerja.

Ženska ki se znajde v takšni štali mora pa kar naenkrat dobit nadnaravne sposobnosti da to prebrodi. Mislim da je to hud udarec njeni ženskosti in zaradi takih stvari se lahko dobi raka.

Spet se je tamal zbudu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.3.2007 15:48:55   
Anonimen
Tia, a sedaj ker si MAČKA, misliš, da te mož ne bo nikoli prevaral?? Mogoče te res ne bo, mogoče pa te bo. Ampak prosim, kako se lahko hvališ, da si seksi, da nimata problemov, itd... Jaz če bi bila anonimna, ti ne bi bila fauš! Res ne.. Sama vem, da lepota ne šteje nič, ker sčasoma zbledi.. ŠTEJE LEPOTA V SRCU IN DUŠI!!
  Neposredna povezava do sporočila: 62
13.3.2007 15:51:11   
Anonimen
Aja pa še to Tia! Verjamem, da si možu všeč, verjamem pa, da marsikomu nisi!! Jaz tudi nisem vsakemu všeč, pa kaj?!? Se ne sekiram.. Vsak ima svoj okus..
Tak kot pravi Karin: Punčke moški ki varajo ne varajo zato k majo doma debelo, smrdečo, rigajočo, kosmato bejbo ampak zato k tud če majo doma super lutko in oh in ah bejbo ki jim zmeri ustreže tud v pojstli rabjo potrditev da so zmožni še met kakšno.

Tako da če te bo hotu varat te bo varal pa tud če ga boš 5krat dnevno naskočila z svojo natrenirano necelulitno depilirano ritko.

Nima lepota nič tukaj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
13.3.2007 18:52:04   
alpeli
Tia in Bambina,že res da sta mogoče lepi in ah in oh.Moram vama povedat da delam v firmi,kjer srečujem  moške s kravato,vse lepo polikane in udišavljene.Vsi ti moški imajo(vsaj večina) doma manekenske ženkice.In ko so ti dišeči manekenski mačoti s svojimi manekenskimi ženkicami so z njimi slatki.Ampak ko njihove bejbike odnesejo pete,se ti mačoti spremenijo(ne rečem da vsi),postanejo lovci,ki iščejo potrditev da so seksi OH inAH  tudi drugje,na drugem vrtu ne samo doma.Že prevečkrat sem to videla,sploh pri malo starejših mačotih,ki imajo doma malo starejše damice.Tudi vedve ne bosta večno stari 27 let.......
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.3.2007 19:28:42   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa se iz muhe naredi slon......To pač je tako,moški so moški,njihovo glavo je težko realizirat.Moj je vedno rekel,da če doma vse štima,ni razloga za varanje.Se pa popolnona strinjam s tem da ženska kakršna koli že je ali je debela ,ali je suha,mala ,ali velika,moški so večni lovci,zato se je treba potrudit da vedno znova v njih prebudimo nove strasti.Tako je pač to,žal,nikoli pa ni nekega posebnega razloga za varanje,največkrat je to osamljenost,premalo nežnosti,pogovor,so pa tud taki,ki so nagnjeni k temu,ampak to je že druga tema.user posted image

Se strinjam popolnoma. Moj nima nič posebno proti, če imam kakšno kilco več, vazno mu je, da pokazem, da si ga zelim, da si deliva pozornosti in neznosti, da ga spostujem in cenim. To je osnova in zaradi tega sva skupaj, KER SE IMAVA RADA. No ja, se pa trudim biti urejena, ze zaradi sebe, da se bolje pocutim. Deloma se strinjam s Tio in Bambino, kar se tiče tega, da se ljudje v vezi oz. zakonu ne smejo 'zapustiti', ker dobra samopodoba veča samozavest in zadovoljstvo vsakega posameznika. Se pa itak najdeta dva, ki si ustrezata, zato ne bi zdaj o tem na dolgo in široko razpravljali. Ene pač ljubijo yuppije, ene pa take v pajacih, NIMA VEZE. Smo pač različni.

Glede SMS-ov pa upam, da boš prišla do dna, jaz vem, da mi tak način ne bi odgovarjal in bi pričakovala od mojega, da ji pove, da to pač ni primerno med kolegi ali prijatelji.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 65
13.3.2007 19:50:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

si ploskam ja, saj sem uspešna žena,mama,ljubimka,mačka,kuharica, o možu pa da sploh ne govorim ,ki je čista tombola, ne morem ti pomagati,če si favš,ker mi je v življenju krasno, ti pa žal pogrešaš vse to kar imam jaz,no veliko sreče zagrenjena anonimna in lep pozdrav

Ne vem, kaj te je pripeljalo do tega, da se v svojem popolnem in oh in sploh življenju ukvarjaš s tako mediokritetnimi vprašanji kot je zanemarjenost neke anonimne osebe na netu...user posted image

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
13.3.2007 20:09:45   
Njuškalo
Od vseh komentarjev,so mi najboljše od Miška partizanske gate!user posted image user posted image
Sicer pa ni res,da bi moški vedno hoteli najbolj urejeno žensko in to.Moj recimo ful ne mara tega,da ima ženska gor dve kg make upa in jo potem še poljubit ne moreš ,da se ji ne razmaže šminka.
Moj si tudi zelo želi,da jaz začnem pred njim prdet,pa nočem.Jaz sem namreč dama,on me pa nagovarja k temu,da naj kar prdnem.Mogoče mislite ,da se hecam,ampak sem čisto resna.Kaj bi poznavalke,kot je naprimer Bambina ,rekle na to?Ali naj začnem prdeti kot svinja pred njim in s tem izgubim status dame ali ne?user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!
Neposredna povezava do sporočila: 67
13.3.2007 20:10:01   
Moyca_
se čist strinjam s tio in bambino

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
13.3.2007 20:10:07   
Anonimen
kaj je bilo sploh vprašanje user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 69
13.3.2007 20:49:58   
caillou
Ne vem, kaj te je pripeljalo do tega, da se v svojem popolnem in oh in sploh življenju ukvarjaš s tako mediokritetnimi vprašanji kot je zanemarjenost neke anonimne osebe na netu...

Mič, ti pa si čudn/a, a z napisanega ne znaš razbrati, da ima ženska očitno preveč časauser posted image . No, samo malo sem hotela biti  v pomočuser posted image .

< Sporočilo je popravil caillou -- 13.3.2007 20:50:46 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.3.2007 21:29:35   
Wahoo RR
Objave, ki nimajo veze z samo temo so brisane.

Vse nadalni brezvezni posti bodo brisani.

Držite se teme.

Hvala

Lp,
Wahoo RR

Neposredna povezava do sporočila: 71
13.3.2007 21:32:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: wahoo

Objave, ki nimajo veze z samo temo so brisane.

Vse nadalni brezvezni posti bodo brisani.

Držite se teme.

Hvala

Uh, wahoo, potem imaš pa še kar nekaj za zbrisat, tema je izgubila rdečo nit že nekje na 2. straniuser posted image

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
13.3.2007 21:33:49   
ElaM
Jest pa gledam, kam je izginil moj post, ki je bil btw, ravno toliko brezvezen kot nekateri, ki so ostali.user posted image
V glavnem wahoo, če se že enkrat spraviš brisat poste, se tega drži dosledno. Anonimna je spraševala, če jo mož vara, tukaj je pa 3/4 odgovorov, kjer se uporabnice hvalijo, kako so seksi sploh in oh.
Ja, težko je bit nepristranski moderator.user posted image

< Sporočilo je popravil Irmy -- 13.3.2007 21:35:49 >

:)
Neposredna povezava do sporočila: 73
13.3.2007 21:43:17   
Wahoo RR
Itak, da morte komentirat.

Vem,da je tema izgubila rdečo nit že nekje na drugi strani....brisal sem res tiste, ki so totalno mimo. Evo, grem pa zdaj še enkrat čez vse...če sem pa kakšnega takega spregledala, se pa opravičujem - ni bilo namerno. Bom še malo preletela.

BTW - nikoli ne gledam avtorja sporočil, pri brisanju...brišem tisto, kar je za brisat. In verjemi Irmy, da je bil tud moderator na tak način brisan.

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 74
13.3.2007 21:44:36   
Anonimen
Še mojega in od Nivess zbriši, ker sve namesto o temi debatirale o Davidu Slugi. Sam še malo: A ni to tisti mulc, ki je igral v Poletju v školjki?

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Največja želja za 2018
Admin

Kaj si najbolj želite v letu 2018?

zdravje (68%)

ljubezen (7%)

(novo) službo (6%)

več denarja (11%)

več prostega časa (2%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 160

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!