ursikazala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa se iz muhe naredi slon......To pač je tako,moški so moški,njihovo glavo je težko realizirat.Moj je vedno rekel,da če doma vse štima,ni razloga za varanje.Se pa popolnona strinjam s tem da ženska kakršna koli že je ali je debela ,ali je suha,mala ,ali velika,moški so večni lovci,zato se je treba potrudit da vedno znova v njih prebudimo nove strasti.Tako je pač to,žal,nikoli pa ni nekega posebnega razloga za varanje,največkrat je to osamljenost,premalo nežnosti,pogovor,so pa tud taki,ki so nagnjeni k temu,ampak to je že druga tema. Se strinjam popolnoma. Moj nima nič posebno proti, če imam kakšno kilco več, vazno mu je, da pokazem, da si ga zelim, da si deliva pozornosti in neznosti, da ga spostujem in cenim. To je osnova in zaradi tega sva skupaj, KER SE IMAVA RADA. No ja, se pa trudim biti urejena, ze zaradi sebe, da se bolje pocutim. Deloma se strinjam s Tio in Bambino, kar se tiče tega, da se ljudje v vezi oz. zakonu ne smejo 'zapustiti', ker dobra samopodoba veča samozavest in zadovoljstvo vsakega posameznika. Se pa itak najdeta dva, ki si ustrezata, zato ne bi zdaj o tem na dolgo in široko razpravljali. Ene pač ljubijo yuppije, ene pa take v pajacih, NIMA VEZE. Smo pač različni. Glede SMS-ov pa upam, da boš prišla do dna, jaz vem, da mi tak način ne bi odgovarjal in bi pričakovala od mojega, da ji pove, da to pač ni primerno med kolegi ali prijatelji.
|