|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   burek
24.2.2007 11:06:01   
zverinca
no, dejte mi en simpl recept za sirov burek, pa ne mi rečt maš na kulinariki, sem že sprobala ene dva, pa mi nikol ne rata (vrhnja plast pride suha, zakaj?). aja, pa nimam ventilatorke pečice, zato taki recepti odpadejo... na žalost.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: burek
24.2.2007 11:09:44   
Anonimen
Vrhnja plast pride suha zato,ker burek moraš pet minut pred koncem malo pošpricati z vročo vodo in še malo pustiti v pečici.Če ne pošpricaš je suho in trdo.user posted image

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: burek
24.2.2007 11:11:44   
Anonimen
Testo jaz kupim.
Preliv:zmešaš 1 jogurt, 1 kislo smetano,2 jajca, soliš, dodaš malo toplega olja(ga posebej segreješ) in to dobro premešaš.
V pekaš daš testo, poškropiš z radensko,malo namažeš s skuto(ni treba čisto povsod), preliješ s tem prelivom, testo, poškropiš z radensko, potem skuta,preliv... vse dokler ne porabiš testa. Na vrhu pa obvezno malo radenske in malo preliva. To pečeš na 180 okrog pol ure. Ko je pečeno, ga pokriješ za par minut z mokro cunjo in testo ni trd.

(odgovor članu zverinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: burek
24.2.2007 11:14:25   
Anonimen
Jaz pa testo sama delam,zato nimam pojma kako se dela s kupljenim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: burek
24.2.2007 11:16:32   
zverinca
user posted image user posted image user posted image super ste punce, bom sprobala zvečer, pa poročam!!

testo mam pa kupljenouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: burek
24.2.2007 11:16:33   
Ro.Na
Jaz burek na sredini pečenja (ko skorja porjavi) zalijem z vrelo slano vodo
in na koncu pečenja premažem z malo margarine. Tako naj bi bilo v originalu;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: burek
24.2.2007 19:08:25   
Strawberrie Cherrie
Jaz bi imela pa še kakšen fin recept za mesni burek -> da presenetim mojga!

(odgovor članu Ro.Na)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: burek
25.2.2007 11:32:51   
zverinca
Burek je BIL super!! bomo še definitivno ponovili, s polivanjem z radensko in dvojno dozouser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: burek
6.3.2007 15:03:07   
ammra
kar se tiče mesnega bureka je skrivnostni dodatek k mesu 1 jajce in malo tople vode. Vse skupaj premešaj (seveda z dodatki začimb) ter "nafilaj" vnaprej pripravljeno testo. Na koncu ga pošpricaj z slano vodo.

skrivnost sirovega bureka pa je, da ga na koncu preliješ z domačim kajmakom in malo mleka oz. kajmak zamenjaš s kislo smetano.


mmmmmmmmm, sem lačna!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: burek
8.3.2007 11:20:16   
kofetek2010
da ne boste po kulinariki in kajjazvemkješe iskale user posted image  http://www.ringaraja.net/recepti.asp 


http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?stran=1&katID=250&razpored=ID%20DESC

(odgovor članu ammra)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?