Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 26.2.2007 9:56:39
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen . Samo včasih sem fovš kolegicam, ki so svobodne kot ptički in čist na frišno zaljubljene do ušes... Vedno smo fouš tistim, ki imajo nekaj drugače kot mi. One so ti pa najbrž fouš, ker si poročena in imaš u redu moža. vedno nekaj manjka oz. vedno bi imeli ravno nekaj drugega kar že imamo. Se strinjam s temle.. Drugac pa sva se z mojim spoznala na netu... Si prvi dan pisala, se prvi dan ze slisala po telefonu, se po enem tednu koooncnooo dobila in od takrat sva nerazdruzljiva. Skupi sva 8 mescev, od takrat sva skupi prespala vsak vikend, skupi pa zdej ziviva cca 5 mescev... Letos se porociva in zacneva delat otrocka...
|
|
|
|
RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje 26.2.2007 11:36:11
|
|
|
|
Kaštrun
|
Jaz sem svojega spoznala pri svojih 13ih letih (on 15 let). Mi je bil grozno antipatičen, pa še topila sem se za njegovim kolegom . Mi je potem moj pisal, pa k meni prišel , pa sem vedno najdla kakšen izgovor, da sem se ga odkrižala No, čez 6 let, ko sva se ponovno vidla, sem pa padla dol! Sem tisti večer takoj vedela, da "on ali pa noben"! (No, moj je rekel, da je to vedel že pri mojih 13ih) Tako sva se 2004 (po 5ih letih "hoje") preselila, 2005 poročila, 2006 sva zanosila, 2007 bova rodila, 2008 sem si pa "prišparala" za diplomo . Aja, pa še odgovor: Nikoli mi ni bilo žal, da sem se mlada poročila, da bom imela mlada otroke (25 let), da je to moj prvi fant - tako in drugače, da nisem prej potovala po svetu npr., da ga nisem več žurala... Sem imela svoje druge prioritete in le-te so me pripeljale do redne službe, lastnega stanovanja, poroke, otrok... p.s.: A ste opazile/li kolk nas je takih, ki si na začetku sploh nismo bili všeč
|
|
[Brisano sporočilo] 26.2.2007 14:55:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?