bt08
|
Midva sva se pa spoznala v lokalu,ko sem bila študentka in sem služila cekinčke za žurke in avto ter podobno . Pol me je pa hodu gledat,pa če mi pošle en nori sms,jaz pa hladna,nič mi ni blo do njega,če povem po pravici se mi je zdel en kmet ki rine vame,halo . Nekega dne je bil pa sam doma,pa prid na sok,mam žurko,pa me frendica pripelje tja,pa kr nekej mi je bilo,vse na glavo,jaz pa edina trezna,pa ne vem kaj še.Sem si mislila,pa kaj naj s takim tipom. Pol se je pa začel ponavlat,da me je klicu,pa sva se nekajkrat dobila na kavi,ponoč sva govorila cele noči.Ampak jaz sem si rekla ne,ne to ni to,nočem met taga tipa.Ko sva bila en mesec skupaj,sem odpotovala s faksom za par dni.Tam mi je pa preklopil in sem si rekla SAJ GA IMAM FUL RADA,HOČEM DA JE SAMO MOJ. In tako se je začela najina romanca in skupno življenje,po 3 letih sem bila ,rodil se nama je prelepi sinček,stanovanje še vedno po malo rihtamo,ampak glavno je da se imamo vsi trije radi in da bomo kmalu začeli načrtovati še četrtega člana in potem bomo še bolj popolna družinica.