ronja
|
Na faksu. Sva bila sošolca -->kolega-->prijatelja-->... NO, zdaj po skoraj 8ih letih pa pričakujeva še ... Najprej sva imela oba vsak svojega/o, potem se je najprej on s svojo razšel, ampak jaz še nisem bila nič vpletena, potem sem se še jaz s svojim razšla, potem je pa zeloooo hitro potem počilo... Sošolci, prijateljice, profesorji, vsi so vedeli, da sva si všeč, že prej, samo midva ne... Sem še razlagala sošolkam, kako mi je fino, da imam prijatelja, za katerga dam roko v ogenj, da nič drugega noče od mene in kako sem zato vesela, ker je bilo to prvič v življenju, da sme mela takega prijatelja... no, očitno ni bilo, hehe še takratnega fanta sem spraševala, s katerim od mojih prijateljev bi me najrajši videl, če bi že moral zbirat, pa je zbral njega, hehe. Careful what you're wishing... Ko sva začela hodit, sva oba mislila, da bo to ena kratka romanca, čeprav še noben od naju nikoli ni mel romance ali kake krajše veze. No, pa kar noče it narazen, v bistvu gre vedno bolj skup... Je pa bilo hecno, ker so naju povsod meli za par, še predno sva sploh bila par... Sem včasih prav čukasto gledala, ko me je kdo vprašal, če lahko moj fant to pa to... moj fant je bil pa v tistem trenutku daleč stran... no, včasih ljudje vejo več, kot veš sam... Ej, zdaj ste me pa raznežili... Še zdaj se smejeva, ko vidiva kaka dva mladiča, ki si seveda "nista všeč", se pa ves čas nekaj prčkata in si rečeva, e vidiš, še ena midva! in ko mi kdo reče, da veza ni resna, že vem, koliko je ura, hehe, v najini neresni vezi razmišljava o kakih 3-4 otrocih...
|