|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ste spoznale svoje može/partnerje
23.2.2007 11:18:10   
Anonimen
...in ugotovile, da je to RES to? ENa lahka tema za petkov opoldan v službi.

Jaz sem mojega spoznala pri rosnih 15. 1 teden preden je šel v vojskouser posted image . Pa sem mu rekla, da se bom z njim poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In mi je odvrnil, da ne ve, če bo šlo, ker ima puncouser posted image . Potem sva se srečala čez natanko 10 mesecev (on je bil doma na dopustu) in me je vprašal, kaj sem počela teh 10 mesecev - jaz sem mu pa navdušeno hitela pripovedovat, kako hodim z enim tipom in ah in sploh... Pa me je vprašal: Pa nisi rekla, da se boš z mano poročila? jaz pa njemu nazaj: To je bila zajeb... Sam se je potem očitno on odločiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pustil je puncouser posted image in mi tako dolgo "težil" (seveda v pozitivnem smisluuser posted image  - me vabil na pijačke in na izlete), da sem tudi jaz tipu rekla, da nima smisla...

Potem je odšel še za 1 mesec nazaj v vojsko in odkar se je vrnil, sva skupaj. Evo happy end - ko v filmih.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pa še zdaj reživa, ko mu rečem: Saj sem ti lepo rekla, da se boš poročil z mano; isti dan, ko sem te spoznala.user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ste spoznale svoje može/partnerje
23.2.2007 11:21:27   
lemavrica
Spoznala sva se v SŠ v 1.letniku, skupi sva prišla v 4 letniku in sva že 10 let skupaj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2007 11:23:10   
Anonimen
Hudouser posted image

Midva sva se tud spoznala pri mojih 15ih(in poluser posted image ), on je imel 19let. V diskaču naju je predstavlila moja prijateljica.
Ji še po 10ih letih plačujem kavo ko se vidve zatouser posted image

Kdaj sem vedla da je to to? Lani ko sem se za pol leta odselila ker sem prej mislila da to ni touser posted image  - no zdej vemuser posted image

Mava pa glih danes 10 let-obletnicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2007 11:23:24   
Moyca_
v službi, kjer sem delala v času študija

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2007 11:23:54   
Anonimen
Čestitam!

Midva imava maja 10. obletnico poroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2007 11:24:07   
lemavrica
Čestitke za obletnico user posted image . Midva imava maja obletnico odkar sva začel, malo pred tem datumom se bova pa poročila.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2007 11:29:30   
lenika
Ko sva se spoznala, sem imela 16 let, on pa 21. Nato smo bili prijatelji. 2 punci in 4 fanti smo se full družili in skupaj hodili povsod. Ko sem bila stara skoraj 20 in on skoraj 25 sva začela hodit in drugo leto bo 10 let odkar sva par.

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2007 11:29:39   
Katrin
Tudi jaz sem bila stara 15 let user posted image ; delala sem preko ŠS med poletnimi počitnicami in tam je delal tudi on user posted image  In takoj sem vedela, da je to, to!
Skupaj sva začela hodit pa dve leti kasneje.... Letos bo 14 let od tega user posted image

lp

< Sporočilo je popravil katrin -- 23.2.2007 11:30:10 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2007 11:30:33   
srki
Spoznala sva se pri mojih 17 letih, v disku. Najprej ga sploh nisem "šmirala", čez čas pa sem se tako noro zacpoala v njega, da nisem drugega videla. Vmes so bile manjše "prekinitve", jaz pa sem ga noro čakalauser posted image . No, letos bo 10 let, odkar se poznava.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2007 12:14:50   
DOLAR
Jaz pa imam čisto drugačno zgodbo.Midva sva soseda in se poznama od malega.Najini domovi so samo 500m narazen.Že kotr najstnika sva se veliko družila.Pri 18 sva prvič postala par in kar kmalu šla narazen.Nekaj časa se sploh nisva pogovrjala.Enkrat sem izjavila da ga nimam pa četudi je zadnji moški na tem planetu.In kaj je sledilo:po petih letih premora se nama je rodila prva hčera in lani še druga po vrhu pa sva začela še zidati.Tak da mi je resnično usojen.user posted image user posted image

Razumen človek je tu in tam prisiljen napiti se,da lahko preživi z norci

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2007 12:26:59   
soncece24
Moja zgodba je pa bolj "mimo" user posted image user posted image : ena moja kolegica ga je šmirala z njegovim prijateljem in me je enkrat nažicala, da sem šla z njimi ven, ker so prej skozi trije okoli hodili in je hotela malo miru pred mojim user posted image mene pa ful ni bilo za it, pa me je dobesedno zvlekla - in je bila obojestranska ljubezen na prvi pogled in od takrat je minilo že 5 let user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2007 12:49:05   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Midva pa sva se spoznala pred 5 leti za .... šankom. user posted image  Jaz s kolegicami, on s kolegi. Težil je že nekaj časa, vendar me moški niso zanimali. Tisti večer pa ... klik (juice vodka). Kar naenkrat se mi je zdel najlepši moški na svetu. user posted image  In seveda sem mu to tudi cel večer ponavljala user posted image . No, in za 2 meseca se je že preselil k meni in mojemu sinu user posted image  Hja, bi pa bila res čist mimo, če ne bi v hišo sprejela najlepšega in najbolj seksi moškega user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2007 12:56:48   
NRMM
Uff spoznala sva se pri mojih dobrih 19 in njegovih 18 v nekem klubu za kavbojce user posted image ,kjer je bilo več prahu kot karkoli,dobesedno.
Priblizal se mi je isti večer,ko sva se zagledala,potem pa je potreboval 3 tedne in pomoč moje družbe user posted image  (kolega mu je moral dati njegovo roko na mojo user posted image user posted image  in od takrat je ni spustil več user posted image ),da se je resna ljubezen začela.
Čez en mesec bova imela 10 let kar sva par in maja 6 let od kar sva poročena user posted image  in od takrat vem,da je to to.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2007 13:02:34   
Anonimen
V bistvu sva z mojim hodila ko sem bila stara 14 let. Za en mesec. Potem sva imela vsak zase life, ko sem bla stara 17 let, pa sva ponovno pršla skupaj. evo, pa sva že mal več kot 7 let skupaj. Aja, star je pa 27 let.Jaz pa 25.

Karin24 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in seveda vse ostale.user posted image

(odgovor članu NRMM)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2007 13:10:29   
smrček
Midva sva se spoznala v gostilniuser posted image  , ker sem jst delala v času šolanja, on je pa prišel na čaj.
Letos bo 6 let od kar si deliva isto posteljo.
Oba skupajuser posted image pa imava kar 4 otroke.

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2007 13:11:29   
spelaz
Midava tudi mava zanimivo štorijo. Čist slučajno me je sošolka s faksa zvlekla v Cankarjev dom na neke študijske dneve Get Work. Pa sva šle na ena predavanja o tem kako narediti uspešno prezentacijo. In tam je predaval moj bodoči mož user posted image . No ni šlo tako hitro - je rekel, da išče študente za delo v njegovem podjetju, pa sem mu poslala mail. In pol smo skupaj delali cca pol leta in se nisva mogla več upret en drugemu. Pa sva vsak svojega partnerja poslala pa pa in po 14. dnevih sem se že skoraj povsem preselila iz LJ v MB. Po pol leta sva se zaročila, po 3/4 leta sem bila user posted image , po letu in pol pa poročena.

Aprila bova imela 3. obletnico poroke in imava 2 sončka, veliko lepih trenutkov in seveda nekaj zakonskih trenutkov user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2007 13:25:52   
ronja
Na faksu. Sva bila sošolca -->kolega-->prijatelja-->...user posted image NO, zdaj po skoraj 8ih letih pa pričakujeva šeuser posted image ... Najprej sva imela oba vsak svojega/o, potem se je najprej on s svojo razšel, ampak jaz še nisem bila nič vpletena, potem sem se še jaz s svojim razšla, potem je pa zeloooo hitro potem počilo...

Sošolci, prijateljice, profesorji, vsi so vedeli, da sva si všeč, že prej, samo midva ne... Sem še razlagala sošolkam, kako mi je fino, da imam prijatelja, za katerga dam roko v ogenj, da nič drugega noče od mene in kako sem zato vesela, ker je bilo to prvič v življenju, da sme mela takega prijatelja... no, očitno ni bilo, heheuser posted image še takratnega fanta sem spraševala, s katerim od mojih prijateljev bi me najrajši videl, če bi že moral zbirat, pa je zbral njega, hehe. Careful what you're wishing...

Ko sva začela hodit, sva oba mislila, da bo to ena kratka romanca, čeprav še noben od naju nikoli ni mel romance ali kake krajše veze. No, pa kar noče it narazen, v bistvu gre vedno bolj skup...user posted image

Je pa bilo hecno, ker so naju povsod meli za par, še predno sva sploh bila par... Sem včasih prav čukasto gledala, ko me je kdo vprašal, če lahko moj fant to pa to... moj fant je bil pa v tistem trenutku daleč stran... no, včasih ljudje vejo več, kot veš sam...

Ej, zdaj ste me pa raznežili... Še zdaj se smejeva, ko vidiva kaka dva mladiča, ki si seveda "nista všeč", se pa ves čas nekaj prčkata in si rečeva, e vidiš, še ena midva! in ko mi kdo reče, da veza ni resna, že vem, koliko je ura, hehe, v najini neresni vezi razmišljava o kakih 3-4 otrocih...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2007 13:28:50   
ronja
Aja, kdaj sva vedela, da je to to? ko sva se odločila skup preselit, verjetno, torej 2 leti nazaj (ja, sva eno leto stanovanje rihtala...), po 6ih letih veze torejuser posted image
No, drugi so pa vedeli takoj... Skoraj vsi, ki so naju poznali...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2007 13:29:20   
Anonimen
Midva sva pa skupaj delala in sva preveč skup tičala, pa je preskočila iskrica. Zdej sva pa že 7 let skupaj, od tega skoraj 4 leta poročena.

Zanima pa me, tiste, ki imate že od pubertetniških let fante, s katerim ste ostale. Ali se vam kdaj zdi, da ste prezgodaj resno začele in bi morale mogoče še kakšnega "sprobat"? Meni se je recimo zdej pri 25 začel dogajat, da se včasih zamislim, da sem šla prezgodaj v vse in bi mogla še mal uživat. Pa ne govorim, da z možem nisem zadovoljna. Samo včasih sem fovš kolegicam, ki so svobodne kot ptički in čist na frišno zaljubljene do ušes...

(odgovor članu spelaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2007 13:41:07   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

. Samo včasih sem fovš kolegicam, ki so svobodne kot ptički in čist na frišno zaljubljene do ušes...

Vedno smo fouš tistim, ki imajo nekaj drugače kot mi. One so ti pa najbrž fouš, ker si poročena in imaš u redu moža. vedno nekaj manjka oz. vedno bi imeli ravno nekaj drugega kar že imamo.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2007 13:42:31   
muška
Midva sva se spoznala v moji službi. Jaz sem bila takrat samski dobrovoljček, vedno za čage in akcije, on pa vse isto, le da je bil povrh še poročen user posted image user posted image  . No baje mu z ženo ni najbolj štimalo, in tako smo začeli sodelavci hodit ven na čage,... skratka uživali smo. No jaz sem imela takrat očke na enem drugem, zato me moj zdajšnji možek niti ni zanimal tolk user posted image user posted image user posted image

Začela pa sva čisto brezveze. Šli smo na eno predavanje, jaz sem imela vročino in me je peljal na čaj z limono, tam sem mu razlagala kako mi gre moj takratni kao ljubimec na živce - no nekaj v tem smislu , in se je dečko očitno odločil, da me bo rešil pred njim user posted image user posted image user posted image

Začela sva mesec dni za tem , čez pol leta se je ločil, in zdaj bova praznovala svojo 6 letnico imava 2 otroka in poročena sva 3 leta user posted image  .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.2.2007 14:09:41   
Pilar
Spoznala  sva se leta 1994 v diskotu...aprila bo 13 let kar sva skupaj, od tega sva poročena skoraj 3 leta.

Pa še odgovor anonimni: nikoli nisem imela želje, da bi še kaj drugega sprobala.

In čestitke karin24 za njuno 10.obletnico user posted image ....

< Sporočilo je popravil Pilar -- 23.2.2007 14:11:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2007 14:46:12   
FLASK_A
Midva pa... NA MORJUuser posted image  Itak da sem mislila, da ne bo trajalo, tako da sem tisti teden še kar dobro izkoristila. In takoj po prihodu domov me je poklical za v kino in od takrat sva ko rit in srajcauser posted image  Stara sem bila 16, on 18- letos poleti imava 7.leto najine zveze, skupaj živiva že več kot 3 leta, maja pa pričakujevauser posted image . Hehe, sem še kar dolgočasna aneuser posted image

Čestitke vsem za obletnice!user posted image user posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 23
23.2.2007 14:54:51   
Bubamaraa
Ko sem kot študentka delala v enem lokalu in je hodil na najboljšo kavo takrat.....user posted image user posted image user posted image ..bova pa 28.4. imela 6 obletnico...user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 24
23.2.2007 14:57:55   
kjava
Midva sva začela, ko sem bila stara 15 let, on pa 22. Pri nas doma je bil cel halo, ampak midva sva zdržala in letos bo 10 let kar sva skupaj. Imela bova 4. obletnico poroke in pričakujeva drugega user posted image .
Ne, ni mi blo še nikol žal, čeprav sem se poročila s prvim in edinim fantom s katerim sem hodila. Bilo je sicer vmes nekaj simpatij in ko se zdaj spomnim nanje, mi je čist jasna razlika med zaljubljenostjo in ljubeznijo...

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?