Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 11:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
mi jim rečemo "carbonara" Ali misliš te? Špageti, punka, popečena panceta, rumenjak, smetana in parmezan za povrh. Pa chianti za zraven
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 11:18:57
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim, da so milanski z šunko, grahom v paradižnikovi omaki
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 11:46:51
|
|
|
|
ery
|
Ja drugače mislim te milanske, samo pa mi graha ne maramo. tako da bi rada recept "carbonara". Zgleda zelo okusno!!
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:03:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih pa poskusi narediti brez graha, smo ne vem kakšen bodo. Jaz jih naredim čisto enostavno:kupim tekoč paradižnik, ga solim, malo začimb, dodam na kocke narezano šunko, grah iz konzerve in to kuham nekaj časa. Za carabonara pa nimam recepta pri roki so pa tudi . Zadnjič nisem imela časa in sem kupila že kupljeno carabonaro omaka in je bila tudi dobra. Samo pogreješ jo, no jaz sem dodala še sir pa malo smetane.
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:12:30
|
|
|
|
Anonimen
|
spaghetti alla carbonara: špagete cca. 350 gr skuhaš al dente v osoljeni vodi. Ko jih odcediš pusti malo vode. Na žlici olivnega olja popražiš česen, panceto narezano na kocke, šunko narezano na koščke. Odstaviš , noter zliješ 1 dcl sladke smetane, parmezan (v orginalnem receptu je parmezan + pecorino), malo popopraš in vliješ k špagetom. Dober tek!
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
aja , 2 rumenjaka dodaj k smetani in šunki....
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:17:19
|
|
|
|
ery
|
O hvala za recept. Bom poskusila, upam, da bo mljask... sam še nisem prepričana če bom panceto dala. Aja kolk približno je pa potrebno dati šunke? kakšni špageti so al dente?
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
al dente..kmh ravno prav kuhani (ne prekuhani ) Šunke pa kaj jaz vem, recimo da jo kupiš v kosu (da jo lahko narežeš na kocke) 2cm - 15dag in potem jo narežeš na take centimetrske (mogoče še manjše kockice)
|
|
|
|
RE: Špageti po milansko, napolitansko 13.2.2007 12:31:01
|
|
|
|
Anonimen
|
malenkost , pa javi kako so uspeli.
|
|
|
| Stran: [1] |
stari staršiwatershinese želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?da (
55%)
ne (
45%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!