|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako ste razmišljale pri teh letih
13.2.2007 12:32:22   
Jutra
Smo si pač različni. Eni si želijo ustvariti družino pri dvajsetih, dugi pri tridesetih...
Moj vrstni red je bil: najprej faks, pa žurat in uživat, potem štalca, pol pa še kravca.
Pri 22-ih se tudi nisem še čutila zrela za družino.Želela sem si najprej ustvariti materialne pogoje.

je pa kar nekaj mojih sošolcev in sošolk na faksu imelo otroke in sem jih resnično občudovala, da so bili poleg otrok sposobni delati še faks.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 51
13.2.2007 12:36:47   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: Irmy

Moje mnenje ja, da imej takrat otroka, ko si ga želiš in, ko se počutiš dorasel tej vlogi. Simpl.
Ne glede na to, a si stara 20, a si 40.
Sama sem rodila pri 29, vendar nikoli nisem čudno gledala tistih, ki se pri 20-ih odločajo za otroke. Če jim znese, zakaj pa ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se lahko samo podpišem pod tole.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 52
13.2.2007 12:38:45   
kalbo
Morda v vrtcu... kasneje pa verjemi, so bolj ponosni na izobražene in mamice s "fajn" službami.

A pejtepejte? Veš, ni važna stopnja izobrazbe, važna je sol v glavi. Aja, pa po navadi tistih mamic s "fajn" službami ni nič doma. Izobrazba je veliko, ni pa vse. En ti more tud stanovanje prepleskat, al pa skret za tabo spucat. Zakaj bi bla pa mamica snažilka kaj manj vredna od mamice direktorice? Ej jej, kam pelje takšno razmišljanje.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
13.2.2007 12:53:43   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Morda v vrtcu... kasneje pa verjemi, so bolj ponosni na izobražene in mamice s "fajn" službami.

A pejtepejte? Veš, ni važna stopnja izobrazbe, važna je sol v glavi. Aja, pa po navadi tistih mamic s "fajn" službami ni nič doma. Izobrazba je veliko, ni pa vse. En ti more tud stanovanje prepleskat, al pa skret za tabo spucat. Zakaj bi bla pa mamica snažilka kaj manj vredna od mamice direktorice? Ej jej, kam pelje takšno razmišljanje.

Točno to, kalbo. Če imajo ljudje tako razmišljanje, jim tudi izobrazba ne pomaga kaj dosti. Moja mati ni bila na položaju, pa sem nanjo zelo ponosna, isto na očeta. Res tako razmišljanje, ne vodi nikamor, no.

< Sporočilo je popravil Irmy -- 13.2.2007 12:57:35 >

:)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 54
13.2.2007 12:53:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Verjemi pa, da so oroci v šoli ponosni na svoje mlade mamice (kar pa ne boš mogla trdit za svoje sošolke) in nenazadnje bomo še privlačne mlade babice. user posted image   

ojoj, grozno - ali potem ve niste ponosne na svoje mame, pa čeprav imajo samo OŠ... saj ne morem verjeti, kako ne bi mogli biti otroci egoistični, ko pa že tridesetletniki razmišljajo po otročje...

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
13.2.2007 14:06:09   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Verjemi pa, da so oroci v šoli ponosni na svoje mlade mamice (kar pa ne boš mogla trdit za svoje sošolke) in nenazadnje bomo še privlačne mlade babice. user posted image   

Kot je razvidno (morda pač nekatere ne znajo brati od začetka do koncauser posted image ) je moje mnenje bilo zapisano v odgovor lelaval, ki je pisala o tem, kako ponosni so otroci lahko na lepe in mlade mamice. Sama nikoli nisem nikogar ocenjevala po njegovi stopnji izobrazbe. Pravim samo, da smo lahko na znanje bolj ponosni kot na zunanji videz. In moj zgornji stavek je bilo v bistvu zgražanje na otročje razmišljanje tridesetletnice, ki jim največ pomeni njihov izgled. Torej bi na tem mestu lahko tudi jaz rekla: oh, uboge malce starejše mamice in tiste, ki niso manekenke, a na njih pa njihovi otroci ne morejo biti ponosniuser posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
13.2.2007 14:09:47   
kalbo
Smo nekateri in ne nekatere. Nimam joškov.
Morda pa tud ti nisi razumela izjave o mladih in privlačnih mamicah. Napisana je bila namreč v kontekstu.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 57
13.2.2007 14:13:51   
BAMBINA_
Oprosti kalbo, če sem te užalila.
Pa mi razloži ta "kontekst", ki opravičuje izjavo, da so otroci lahko bolj ponosni na lepe in mlade mamice?

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 58
13.2.2007 14:24:09   
kalbo
Uf, užaljen pa kalbo ni zlepa, tko da brez skrbiuser posted image .

Mislim, da je hotela povedat, da bo pač anionimna imela prednost pred temi, ki jo zdaj čudno gledajo v tem, da bo precej mlajša mamica.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 59
13.2.2007 14:27:58   
piščanc
ne sekiraj se za mnenje drugih. življenje si naredi tako kot tebi paše. jaz sem se konkretno znorela, pa sem bila prvič mamica pri 23-ih. všeč mi je kaj sem naredila iz svojega življenja in kam pelje. je bilo pa veliko ljudi, oz. jih je še vedno veliko, ki so se čudili moji mladosti. pa veliko jih je, ki se čudijo kakšni starosti. itak nikoli ni prav.

otrok in družina niso ovira ne za šolo, ne za službo, ne za žuranje.

UŽIVAJ SVOJE ŽIVLJENJE! pripombe gredo pa čez en ušes notri in čez drugega ven, zato sta dvauser posted image

tudi tvoji sošolci bodo prišli do te stopnje, ko bodo hoteli imeti otroke in družino - takrat boš pa v prednosti

iz malega zraste veliko

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.2.2007 14:38:43   
Anonimen
Sama pri 22 nisem niti po pomoti pomislila na otroka in družino. Pa na faksu jih tudi nisem srečevala (nosečnice).
Meni so bila leta na faksu najbrezskrbnejša leta do sedaj. Nanje me vežejo samo lepi spomini. Mislim, da bi moral vsakdo skoz to, ker ne vedo kaj zamudijo. Enostavno moraš skozi.

tadruga:
moram tudi napisat, da ni nobene potrebe, da bi se šolala, ne materialne ne moje osebne želje po tem.
To lahko rečeš sedaj, kaj bo, pa nihče ne ve.

Sicer pa vsakdo živi svoje življenje, tako kot si ga je začrtal, zamislil...
V tvojem primeru bi pa znancem in sošolcem jasno in glasno povedala, da je to moja odločitev in sem najsrečnejša na svetu, zaradi tega. Čeprav verjetno še vedno ne bi razumeli (kot marsikdo drug), saj živijo v drugačnem svetu kot ti.

(odgovor članu tadruga)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
13.2.2007 16:17:36   
ronja
hehe, ja, najdeš pa res vse sorte ljudi - s tem mislim tvoje sošolce...user posted image Vem, da velja prepričanje, da se je treba šolat in znoret, ampak meni se zdi, da to naj velja, če si človek to želi! ti si ne, želiš si družine in kaj je narobe s tem? Če si niti ne želiš študirat, vsaj ne zdaj, niti si ne želiš študentskega življenja, imaš res rada moža in bi rada ostala z njim in si on tudi želi otroke, res ne vem, zakaj bi bilo to zapravljanje življenja, če si z njim ustvariš družino...

jaz sem si pri tvojih letih sicer želela najprej končat faks, ampak tudi pri 4ih letih sem si želela, da bom najprej končala faks, potem pa mela en kup otrok, do zdaj si nisem premislila, niti glede tega, niti glede tega, kaj bi rada študirala in delala. Vse želje so iste od 4ih let dalje (prej se pa ne spomnim). So se mi vsi smejali, ko sem rekla, da bi po faksu rada študirala še naprej, pa sem bila pamž, dobre pol metra dolg (ja, sem bila bolj mala)...user posted image Vse prijateljice so hotele bit frizerke in zdravnice in prodajalke, jaz pa raziskovalka, so me zafrkavale na veliko. Ampak zdaj to delam. In nisem mela krize v puberteti. Kaj je narobe s tem, da veš, kaj bi rad počel s svojim življenjem? Popolnoma nič. če veš, da si želiš imet zelo mlada družino, kaj bi bilo s tem narobe???user posted image

Veš, koliko ljudi falira, ker jih faks v resnici ne zanima, pa po 8, 10, 12 let nekaj na pol kao študirajo in nič ne naredijo na koncu... nimajo ne faksa, ne družine, ne nič... in se jim zdi, da so krasno izkoristili leta, heheuser posted image To jim naslednjič povej, vprašaj jih, če majo vse izpite za letnik narejene, če majo nekoga, h kateremu se je noro stistnit zvečer, če jih imajo vsaj 3 ljudje noro radi, če majo iskrice v očeh... In če bojo na vse rekli ja, ti lahko dalje pridigajo, sicer pa marš v kotuser posted image

Mislim, zaradi postave naj bi se sekirala? povej jim, da je telo, koža, vse skup pri 22 veliko bolj prožno in lažje pride nazaj v izhodno stanje kot pri 32ih.

ja, jaz verjetno tudi vsako zelo mlado mamico začudeno gledam, ampak ne ker bi jo obsojala ali bi se mi zdelo, da je trapasta, ampak ker jo noro občudujem in bravo za pogum in to, da veš, kaj češ že pri teh letih! to je zelo redko in zelo dragocena lastnost!

(odgovor članu tadruga)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.2.2007 19:07:19   
CAPA
Tudi sama sem postala mamica pri 22 letih, v druge pa pri 24 letih.
Lahko povem, da mojih user posted image user posted image  ne bi zamenjala za nič na svetu...

Kakor je rekla ronja, veliko jih študira kar neki v tri krasne, nimajo svojih dohodkov, živijo na račun staršev... halo?user posted image  in to bojo vlekl dokler bojo lohka...ČE JIM TKO PAŠE, PA NAJ BO!

Men moja odločitev čist paše. Ko sem bila na porodniški za prvega otroka sem dokončala diplomsko nalogo in imam 6. stopnjo izobrazbe. Imamo svoje stanovanje, dva avtomobila... nič nam ne manjka.... še najmanj pa LJUBEZNI!user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?