|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdo jih daje spat ?
22.1.2007 17:19:25   
soncek&luna
jaz, ker nobenga drugega ni.

Mami, pika moja!

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.1.2007 16:45:48   
dory
jst, k sam zame ve,da bom sla z njim spat :)

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.1.2007 11:04:02   
cuma
Večinoma moj mož.

Smo že prakticirali tako, da sva jo oba nesla v spalnico, spravila v spalno vrečo, opremila z dudo in zajcem, ugasnila lučko, lupčka in spat....pa je spet po starem (od prehlada naprej) - torej: tati ali mami visi na ograjci dokler se dete ne naveliča plesati po postelji, igrati z lastno senco na steni, metati dudo in zajca čez ograjco....(smajlikizavijzočmi). Stara je 13 m, kje so tisti časi, ko jih je imela 10 in je bila že samostojna : ))) 

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.1.2007 11:09:15   
Meggi
Cuma sva tak na istem zadnjih 14 dni da mi že trga. Probi si nekak uredit, da bo prihod Štrorkle kar najlepši.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.1.2007 11:32:25   
Pajaca
Spat jih lahko da kdorkoli. Ni pomembno.

Pajacek ob 18 šibne proti postlci al pa pred mikrovalovko. Ga v 5min umijemo in preoblečemo, mleko v posteljo in zaspi.

Pajacka medtem gleda risanke, dostikrat si gre zobe umit s Pajackom, pa skoč v pižamo. Pol pa ob 19 šiba še ona v posteljo. Dobi 2x metuljčka cekinčka (ok en je za že spečega Pajacka) in grem iz sobe.

To je to. Če se ker joka se pač joka, običajno je čist na izi.

Spita celo noč.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.1.2007 12:53:41   
lenika
Izmenično, včasih mož, včasih jaz. Ga pač odnesemo v posteljico, dudo v usta in gremo ven. Včasih zaspi brez problema, po krajšem premetavanju in monologu, včasih je pa treba ene dvakrat dudo popravit.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.1.2007 13:04:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Izmenično, včasih mož, včasih jaz. Ga pač odnesemo v posteljico, dudo v usta in gremo ven. Včasih zaspi brez problema, po krajšem premetavanju in monologu, včasih je pa treba ene dvakrat dudo popravit.

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
25.1.2007 17:04:00   
iva01
večinoma po konceptu:en tedenjaz, en teden ati (Marko)

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.1.2007 22:00:58   
Dadi
Hja kokr kdaj...Njavečkrat je tako, da po večerji za malega jaz poskrbim, za ta veliko pa mož....In mamo tuširanje, oblačenje, rihtanje na spanje, luč ugasnemo in potem...odšraufamo žarnicouser posted image (ker ta velka pol non stop prižiga luč), povemo obvezno pravljico in pol upamo na spanje.

Pol se začne mali dretuser posted image , ga odnesem nazaj v kuhinjo, da bi ta velika lahko zaspala, mož ostane pri njej dokler se ne umiri...Pride v kuhinjo, je že ta velika na hodniku in se sprehaja po stopnicah proti kuhinji...ponavadi pol jamra da je žejna, ali pa da je kakala. Ne vem če ne kaka kr malo na silo takole zvečer. user posted image

Pol mož ponovi vajo: jo da v posteljo in zabiča da mora bit tišina in mir...no ja pol včasih zaspi včasih pa tut ne...In tako tale naša večerna odisejada traja tudi po 2 uri...preden oba veselo zapančkata. Pol mam pa cajt za pripravo na službo, peglanje itd.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 34
26.1.2007 8:58:39   
Meggi
in se morš sprijaznit da je to stopnja "perfect". Mene te več. kolobocije res jezijo, si pol res tak zmozgan, da se ti res nič ne da. Želja in zahteva še ostaja da je do 21h mir v bajti. Zaenkrat je to le v moji glavi realty pa če je to 23.30 sn lahk srečna.

Blagor tistim, ki ne vete da zaspijo. Bo treba mal socilistične roke!!user posted image

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
26.1.2007 21:19:42   
Luskan
Dadi, vi imate pa cel žur. Sem se tako nasmejala, da so mi kar solze tekle - tista z žarnico je the best.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 36
28.1.2007 20:36:14   
spacey
Po večini jaz, ker zahteva mene. Včasih se zgodi čudež in zahteva tatija. user posted image Pri druguh je pa sploh priden in ni problemov.

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 37
2.2.2007 8:24:07   
modrooka
En večer jo dam spat jaz, drug večer dragi...

Lep dan!

(odgovor članu Sonrisa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.2.2007 8:37:44   
sneška_
 Zdaj je jaz dajem spat.Pol pa ko pride še en dojenček bom sporočila kako bo.  

Najdojenček

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
2.2.2007 13:46:32   
Anonimen
Kdor je pač doma.

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
2.2.2007 15:19:17   
pety78
Večkrat fant, kot jaz. Med tem časom pa začnem delati red po stanovanju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.2.2007 21:37:47   
Anonimen
Večinoma očka, ker mene večino večerov ni doma, ampak sem v službi. Pa tudi ko sva oba doma, jo da spat on, ker jo je treba še crkljat in nosit, preden zaspi, jaz sem pa spet noseča in jo težko nosim, tako da ko imam njega doma, se tega kolikor da vzdržim, ker jo že sicer veliko prenosim. Ko je pa očka zvečer v službi in sva sami, jo pa pač dam spat jaz.

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?