|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spet tašče
19.1.2007 11:53:09   
CAPA
Dokler si ženska ne bo želela sama pomagati, ji tudi vi ne boste mogli. Zato odnehaj in usmeri svojo energijo na svoja dva moška.

Ja maš prov. Moja stara mama je bila vseskozi ljubosumna na mojo mami (njej tašča) in je blo tud kr pestro skoz vsa leta. Nakar pa je mama zbolela za rakomuser posted image - ne boste verjele - postali sta skoraj najboljši prijateljici!!! Šele tedaj je spoznala, da ji moja mami noče nič slabega in da se lahko lepo razumemo!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image ŽALOSTNO, DA LJUDJE VELIKOKRAT ŠELE TAKO POZNO SPOZNAMO, KAJ JE NA SVETU POMEMBNO IN KAJ NE!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
19.1.2007 12:14:35   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anka23

Res pa je da sem mojega že kr zlo na svojo stran potegnila 

...... in, recimo da boš nekoč imela moškega potomca, na katerega boš seveda "čist paf", potem pa se bo lepega dne najdla neka mladenka, in ga "potegnila na svojo stran" ...... halo, a je to mogoče jezik indijancev al kako??? v takih primerih je znanje diplomacije zakon, res. se pa popolnoma strinjam s tabo glede brskanja po tuji pošti ....... ne, to je pa res predprimitivno. glede tega sem povsem tvoj zaveznik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.1.2007 13:51:13   
tomca
Jaz se na tvojem mestu s tvojo taščo ne bi kregala. U bistvu ti ni storila nič žalega. Pošte ne odpira tebi ampak tvojemu možu. Če bi njega motilo bi ji že povedal. Koknec koncev pa sta doma pri vaših. Tisto urico, ko pridete na obisk pa že malo potrpiš. Mislim, da boš s svojimi "pripombami" naredila več slabega kot pa dobrega, mogoče se boš ti počutila malenkost bolje vsi ostali pa slabše. Vsi, čisto vsi imamo neke svoje fore, in prepričana sem da tudi tvoji starši niso idealni pomisli kako bi se počutila ti če bi se tvoj mož kregal z njimi. Hočem ti povedati da boš s tem naredila samo negativno ozračje in napetost med vami vsemi. To je moj nasvet tebi, in ne ostalim, ki so se oglasili in (so) jim tašče resnično nagajajo.

< Sporočilo je popravil tomca -- 19.1.2007 13:53:11 >

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 28
19.1.2007 13:58:25   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: tomca

Jaz se na tvojem mestu s tvojo taščo ne bi kregala. U bistvu ti ni storila nič žalega. Pošte ne odpira tebi ampak tvojemu možu. Če bi njega motilo bi ji že povedal. Koknec koncev pa sta doma pri vaših. Tisto urico, ko pridete na obisk pa že malo potrpiš. Mislim, da boš s svojimi "pripombami" naredila več slabega kot pa dobrega, mogoče se boš ti počutila malenkost bolje vsi ostali pa slabše. Vsi, čisto vsi imamo neke svoje fore, in prepričana sem da tudi tvoji starši niso idealni pomisli kako bi se počutila ti če bi se tvoj mož kregal z njimi. Hočem ti povedati da boš s tem naredila samo negativno ozračje in napetost med vami vsemi. To je moj nasvet tebi, in ne ostalim, ki so se oglasili in (so) jim tašče resnično nagajajo.

user posted image user posted image user posted image user posted image  A se samo meni zdi, da je to čisto mimouser posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tomca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
19.1.2007 14:03:52   
tomca
Tanikaa povj, kaj ji je tašča naredila, da se ji splača kregat. Z njo se upravičeno lahko skrega njen mož. Njemu odpira pošti in on mora hodit drugi momagat.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.1.2007 14:31:12   
tanikaa
Ja, pa njej po denarnici stika, pa otroka ne obrajta, pa krožnika ji ne da potem ko jo povabi na kosilo....ja, res ji nič ne naredi. Pa odkrito ji pove, da je ne mara .... In to zate niso problemi al kva?????

(odgovor članu tomca)
Neposredna povezava do sporočila: 31
19.1.2007 14:34:04   
tomca
Ne, ne Tanikaa jaz sem odgovorila anki23 ne ivi. Sem napisala spodaj, da je to namenjeno njej in ne ostalim ki so se oglasile s pravimi problemi.

< Sporočilo je popravil tomca -- 19.1.2007 14:35:25 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 32
19.1.2007 15:01:26   
tanikaa
user posted image user posted image user posted image  Tak, zdaj me je pa sram. Res sem mislila, da se nanaša na ivo. Sem zdaj šla še enkrat gledat, če sem slučajno kje spregledala ime, pa zopet nisem vidla, da gre to na anko. Sori, zmotla sem se. Evo, pošiljam ti en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Prijatli??

(odgovor članu tomca)
Neposredna povezava do sporočila: 33
23.7.2007 21:15:11   
frufru
Jaz je mam poln kufruser posted image user posted image user posted image . Sej je ne vidim dostkrat, ssamo mi je spet pokvarila dan, pa še zraven ni bla. Smo se šli prejšnjo nedeljo malo hladit v Bohinj in jo je moj obvestil, ker se je hotla pri nas narisat. (je mel njen sine ta teden rojstni dan) Pol nas je pa cel dan klicarla, da moramo prit gor na obisk, čeprav nam je bilo čisto s poti (minimalno 1,5h v eno smer) In se peljemo že domov, pa spet kliče, da naj obrnemo in pridemo na obisk. Bol, ko smo ji dopovedoval, da mora mali ob uri spat, ker je sicer cela noč galama slbši je bilo. No včeraj je prišel R Brat in ga je klicala, ko je dal mobilca R, je pa poklopila. Se drži, moj se pa zdaj sekira in je žalosten. Sem se morala malo skašlat.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
23.7.2007 21:46:58   
CeluLitka
Samo nasvet glede pošte:
Če vaju moti, da vama odpira pošto, lahko na njegovi pošti naročita prepošiljanje pošte na tvoj naslov. Nekaj je za plačat (nekje 800-900 bivših SIT),  prepošiljanje pa velja eno leto.

Na banki se pa itak tudi da zmenit, da pošiljajo pošto na drug naslov.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 35
23.7.2007 21:49:41   
tincci
Jaz imam pa čuden način, kako kaj tašči povedat. Ko mi orng dvigne lonec, imam zjutraj na poti v službo v svoji glavi pogovor z njo. Vse ji povem, kar ji gre. Do službe se že spucam in naslednjič, ko jo vidim, sem skulirana kot špricer user posted image user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 36
23.7.2007 22:52:45   
Anonimen
jaz mam pa "zlato" taščo. in to zgleda tako: strinja se z vsem kar rečem, kar naredim, skoz se smeji, vedno me je vesela in nasploh vsega in vsakogar.... ni panike, če nekdo naredi kaj slabega- se napije ali drogira, kaj razbije (vazo ali avto) ali karkoli- to se pač zgodi!!! pri njej je res vse sprejemljivo in opravičljivo, tudi najhujše stvari!!
in to samo zato, ker si za vsako ceno želi biti zraven svojega sinčka.
no, koliko je pa vse to zlagano, je pa druga stvar.
tako da je z njo zelo težko shajati, verjemite mi, mi trga živce ta njena narejena vljudnost in prisotnost!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
24.7.2007 7:28:16   
srki
Take ljudi je najbolj ignoritat, pa je, tako so najbolj dotolčeni in potolčeni. Nasveta pa nimam, ker pri nas je skoraj obratno, da jaz taščo komandiramuser posted image , vse, kar predlagam in rečem, je OK. tako da, imam tudi zlato taščo in tasta. Moj pa se jim že od nekdaj ne pusti. OK, kot otrok verjetno ja, potem pa je začel uporabljati svoje možgane in sedaj je obratno. Pač, tako te življenj nauči.

Ja, zanima pa me, kakšne tašče bomo me oz. jazuser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.7.2007 12:44:43   
mojamura
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

JAZ IMAM PA ZLATO TAŠČO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem jo tudi mela ... pa je oksidirala

bom jo lepo kar na ignor dala, dokler živiva še tam....ko pa bova enkrat na svojem, pa če bo še tečna in bo hujskala ljudi ...(najbolj me pizdi da je pred mano full the best prijazna, a ko obrnem hrbet že moj posluša, da samo na sebe gledam, da bova jaz pa sin in prve veze mela polno rit, na mojega pa najinega sina pa nič ne dam, pa da delam z mojim ko svinja s kurbusom....pa bla bla...) iz dneva v dan je bolj pritisnjena!

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.7.2007 13:32:17   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

JAZ IMAM PA ZLATO TAŠČO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TUDI JAZ IMAM ZLATO TAŠČO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Love is in di er.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.7.2007 13:56:12   
Dr.1m
jaz bi tudi trdil da imam zlato taščo, pa tudi tasta ni za izvzet. A sem previden ,ker nikoli ne veš, kje se bo zataknilo. Predvsem zato ker živimo v isti hiši le nadstropje više.
Resnično pa mi ni jasno kako bi živel z neznosno taščo user posted image

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.7.2007 14:12:03   
Kuba
Anka 23, moja tašča je bila na začetku 1A, kasneje pa se je izkazalo, da je morda malo bolna na živcih (sama tega ni šans da prizna), zadnje čase samo kriči za prazen nič, bilo kam pride je glavni 'boss' - če kaj zahteva mora biti takoj narejeno user posted image Jaz sem ji lepo povedala, da sva zdaj z njenim sinom druga družina in naj se do naju obnaša malo bolj spoštljivo in ji razložila probleme (raje nebi opisovala kakšne nam je delala oz.nam dela...) ampak ne zaleže, še huje je kot prej. se prav tresem ob misli kaj bo ko pride baby user posted image Tako da... punce prosim še meni en nasvet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
25.7.2007 7:24:18   
srki
Čim manj stikov z njo.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   [Brisano sporočilo]
25.7.2007 17:42:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
25.7.2007 17:51:07   
Anonimen
Ma, od mojega partnerja mama tudi marsikaj govori čez mene.. Pa mi je danes sestra rekla: važno, da imaš njega.. In to je res.. Se ne sekiram več, naj govori čez mene kar če.. Če pa kaj reče čez mojega sina, jo pa zabijem nekam! Vsi se vedno sekirate zaradi tašč, nočete pa razumeti, da hodite z njenim sinom, ne z NJO!! Ma, meni se jebe za njo, če me ima rada ali ne, glavno, da me njen sin ljubi in spoštuje!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
25.7.2007 18:38:28   
Anonimen
Ko to berem ugotavljam da je moja zlata vredna. Pa njegova tudi.user posted image
Vsaj zaenkrat še, upam da ne bo počilo po prihodu vnuka........tega se najbolj bojim.......Ker sedaj že 9 let zelo lepo shajamo in tudi živimo v isti hiši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
25.7.2007 20:32:38   
Anonimen
Ja tudi moja je vedela vse o meni dokler je mela ključ od naše hiše.Potem pa me je razšizdilo in sem lepo zamenjala ključavnico,da niti vedela ni.Saj dolgo ni nič vprašala.enkrat pa kao,da ne ve,ko gre ven vpraša:a novo ključavnico imate?ker prej ni bila z tistim zaklepom od znotraj.Jaz pa rečem:ja,ker se ova ni dala prav zaklenit.user posted image user posted image user posted image user posted image Od takrat ima samo vstop,ko smo doma.
In glede tega,da si tiho.Ne bit čimprej povej kaj ti leži na duši.Jaz sem je pač bila takrat svaja ampak tiho nebom pred nikomer.Sem na svojem in mi nihče nebo prdel kako to ali ono.Vsak naj se zase briga.Saj še zdaj včasih kaj hoče,da je po njeno ampak na hitro to rešimo.Eno dve besedi rečem pa je že mir.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?