|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet tašče
19.1.2007 7:59:28   
Anonimen
Saj vem ja. Tiskočkrat se je že pisalo o tem.

Zanima me samo nekaj. Kdaj če ste se sploh ste tašči povedali kaj direktno v obraz kar vam ni dalo miru?

Jaz sem zaenkrat še tiho neako še ne upam, oz. se mi zdi da še boljše da sem tiho. Sicer sva z mojim že 6 let skupaj, živiva še pri meni ampak še tudi k njim kar pogosto grema pa vikende sva še tudi tam. Pa tudi družine še nimava.

Pa sem včasih že komaj tiho, ker ma take finte da je grozno. Ampak večno ne bom mogla biti tiho ker je vedno hujše in samo čakam kdaj bo rekla kaj čez mene, samo ko sem jaz tam, nič ne pove, čeprav vem da misli na mene, po govoru kako je bilo včasih in kako je danes.

Res pa je da sem mojega že kr zlo na svojo stran potegnila in ziher ne bi bil tiho če bi rekla kaj čez mene. Pa ne morem jaz bit tiho, če je vedno mogo vse on delat in je bil vedno t.i. postrežek. Kakor hitro je bilo treba kaj naredit je bil on na tapeti. Pa ni bilo važno če se je delalo pri njih ali pri kakem sosedu ali sorodstvu. Pa imajo vsi svoje že dovolj stare oz. še starejše od mojega. In mislim, da ji gre to full v nos.

Tako da bi ji včasih že kar rada par stvari pod nos zmesala, pa se mi nekako zdi da še ni tisti ta pravi čas.

Rada pa bi vedela kdaj ste se ve postavile na svojo stran in niste bile več tiho, ker slej ko prej bo do tega prišlo, in ker je vsaka trmasta po svoje, ona pa se še zlo zlo zlo rada dereuser posted image (tako da jo ziher pol bloka čuje), mislim da je lahko to kr precej hudo, dobro jaz nisem tako glasna imam pa rada poravnane račune.

Samo večno tiho ne morem bit, pa je kaj je.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spet tašče
19.1.2007 8:28:24   
iva01
Jst sem tud svoji kaj kmalu povedla kaj se ji gre, ker mi je šlo ful na živce, da se je vmešavala med naju in nama komendirala kak morma kaj naredit, pa sploh ne živiva zraven nje, najinega sina nikol ni obrajtala, vedno pa je težila da ga ne prav hranim, da je preveč oblečen, enkrat premalo, enkrat je celo izjavla, da sem jaz kriva ker se je moj odselu od doma,pa kadar smo prišli gor k njim na obisk mi je čist vse stvari prebrskala, tud denarnico in vsebino torbice, vse je prešnjofala, za znoret, in sem ji kr rekla da se nima mojih stvari kaj za dotikat,pa se je ful razjezila nazaj pa rekla da v njeni hiši lahk ona pregleda čist vse, pa sem se razpi..... spokala stvari, hvalabogu je moj z mano potegnu pa smo šli domov takrat se ji nismo oglasil 4 mesece, no z tastom smo se večkrat slišal pa tud k nam je prišel na obisk  ampak njo sem čist ignorirala, potem pa ko je videla da nebom popustila sama klicala in se nekej opravičevala in nas prosila če pridemo na obisk, sicer je od takrat mal boljš, sem pa skužla da je takrat klicala samo zato ker se je bala da Marko nebi nikol več k njej prišel na obisk, za najinega sina in mene pa ji je vseen, to mi tud pokaže, recimo ko je kosilo da na mizo gor sam tri krožnike, na naju z user posted image vedno pozabi, pa take, sam kaj češ z ....

Tko da jaz grem gor sam še zaradi Marka in tasta, za mene pa itak tašča ne obstaja več. Mislim da že kako leto sploh nismo spregovorile,če ne že več, in je tak še najboljš,

Malo sem se razpisala: v glavnem ti tašči čimprej povej svoje, pa ne se bat za posledice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2007 8:47:26   
Anonimen
Iva 01,kot da bi brala svojo zgodbo.Me pa nekaj zanima,če je slučajno na forumu kdo,ki je študiral psihologijo,da mi pove,kaj je s takimi ljudmi,ki tako radi šnofajo po osebnih stvareh.
Moja tašča se je tudi tako nizko spustila,da mi je prebrskala čisto vse,še osebna pisma je brala,moje diagnoze,vse je vedela o meni.To se mi zdi skrajno nesramno,ne glede na to kdor to dela,vendar me vseeno zanima zakaj? Kaj je narobe s takimi ljudmi?

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2007 9:11:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Iva 01,kot da bi brala svojo zgodbo.Me pa nekaj zanima,če je slučajno na forumu kdo,ki je študiral psihologijo,da mi pove,kaj je s takimi ljudmi,ki tako radi šnofajo po osebnih stvareh.
Moja tašča se je tudi tako nizko spustila,da mi je prebrskala čisto vse,še osebna pisma je brala,moje diagnoze,vse je vedela o meni.To se mi zdi skrajno nesramno,ne glede na to kdor to dela,vendar me vseeno zanima zakaj? Kaj je narobe s takimi ljudmi?

Ja dobro vprašanje, to bi tudi jaz rada vedla.

Zdaj sta me namreč spomnile še na eno stvar. Vsa pošta od mojega še hodi k njim domov in ona vse odpira? Si lahko to mislite, pa je fant star 25 let! In ker je to očitno posledično enkrat moj meni naredo, (izpiski iz banke), saj ni nekaj samo jaz sem mislila da bom znorela kaj ma on meni pošto za odpirat, pa se je opravičo in reko da njemu to mama doma dela. Pa me je skoraj kap! Meni moji niso nikoli v življenju pisma odprli pa če bi blo s sodišča al pa ne vem kaj ne bi odprli. Njemu pa baje mama vedno pošto odpira in potem jih posluša kam da denar pa zakaj še tega ni plačal pa da naj pazi da bo mel denar na računu, ko mu kaj oddtegujejo.

In sta se zaradi tega že tudi skregala ker mu je kao rekla da dokler bo doma prijavljen da mu ona bo pošto odpirala! Pa sma se sedaj tako zmenla in porihtala da bo drugi mesec dobival pošto k meni ker to pa se meni zdi višek viška. Me zanima kaj bo ko nebodo danes prišli izpiski domov ampak k meni. Kakšen bo odziv user posted image . Vam javim.

Tako da priporočam pa kakšno mnenje kakšne psihiatrinje? Kaj namreč hodi tem ljudem po glavi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2007 9:25:28   
total
Boge,se mi kr smilite da mate takšne tašče.....mate pestro življenje,pr men je mir.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2007 9:32:27   
Anonimen
Nisem psihologinja, ampak takole po zdravi pameti bi rekla, da so taki ljudje kontrolfriki in da se jim v življenju čisto nič ne dogaja. Zato se vtikajo v vse in vsakogar.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2007 9:57:30   
BLAŽIKA
Jaz in moj sva bila 8 let tiho in ji nisma nič rekla. In lani sma se midva, predvsem moj postavila na svojo stran in ji povedala svoje mnenje in je bil ogenj v strehi, češ kaj se midva grema, da sigurno jemljema mamila da sma čisto ponorela, kaj se to pravi da se nebo nje poslušalo v glavnem..... smo že eno leto brez vsakršnjih stikov in nama čisto odgovarja.

Čimprej ji povej svoje mnenje, ker neglede na to koliko boš čakala bo reakcija zmeraj ista, le glej da je tvoj partner tudi na tvoji strani, ker drugače lahko hitro dobiš od obeh nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.1.2007 10:01:02   
Anonimen
no pa je še ena taka k pa ma problem z obema s tastom in taščo, obadva m orata vedeti vse kaj počnem in kje sem, mojega user posted image sta kar vzljubila sam jaz sem tukaj zdaj višek, sem se poskušala pogovorid pa mi ni uspelo, sam dobila samo pod nos da nisem nič vredna, da neznam vzgajat otroka in tako naprej, tak da sem sklenila da ju bom kar ignurirala! zdaj se mam prav uredu tud onedva sta pogruntala da mi ne morta do živga in me pustita pri miru!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.1.2007 10:13:33   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: iva01

to mi tud pokaže, recimo ko je kosilo da na mizo gor sam tri krožnike, na naju z user posted image vedno pozabi, pa take, sam kaj češ z ....

Oprosti, ampak tu pa dela napako tvoj mož. Če mi pridemo k moji mami, pa bo dala na mizo krožnik samo zame, mojega partnerja in otroka pa bo ignoriral....ej punca, POTEM TUDI JAZ NE BOM JEDLA.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.1.2007 10:21:54   
Mina1
Zanima me samo nekaj. Kdaj če ste se sploh ste tašči povedali kaj direktno v obraz kar vam ni dalo miru?

Ja milijonkrat, pa me očitno sedaj tepe tale moj jezik, čeprav sem ji mnogokrat povedala na čisto lep, kulturen način, kaj me moti, naj ne dreza v nas, naj ne vahta kar naprej, po 10x na dan kaj delamo, kjs smo, kaj bla bla ba, da sedaj smo mi družinica.... Ampak taka sem, povem, kar si mislim v mejah normale, da pač ona z mano ne more manipulirati in tako, da sem dovolj stara, da imam tudi jaz svoje starše in če bom koga ubogala, so to zagotovo oni, pa še tu so meje seveda, če imaš svoje življenje in svojo družinico, pa da se sama odločam kaj in kako. Partner ni nikoli smel povedati nič, niso komunicirali, tako so ga vzgojili in so verjetno mislili, da bom tudi jaz plesala kot bodo oni žvižgali.

Na koncu sem jaz potegnila kratko, verjetno tudi zaradi tega, moj sedaj bivši partner (očitno brez lastne hrbtenice) je več kot očitno raje izbral mamico kot mene in dva otroka. Oziroma ga doma držijo v šahu.

Nevem, sama presodi, če si oseba, ki lahko igra in se pretvarja in kima ostalim, potem se pusti manipulirati, jaz dosti takšnih poznam. Jaz pač nisem človek, s katerim se lahko pometa, ampak včasih zna to tudi boleti. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.1.2007 10:21:55   
Anonimen
Enkrat se je zgodilo, da sva z možem bila na kosilu pri moji sestri in je njen mož nadeval juho. Ker me je čisto po pomoti izpustil je mož skoraj čez mizo skočil, da mora meni tudi nadevat.
Takrat si je pri sestri fuul nabral pik user posted image

Drugače pa tudi jaz nebi šparala pri tašči, edinole malo bolj prefrigano bi se lotila. Bolj bi moža spodbudila, da bi ji povedal svoje. Tašči mora mož dat vedet, da zdaj ni več ona taprva!

Pa veliko uspeha!

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.1.2007 10:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: koprivc jana

no pa je še ena taka k pa ma problem z obema s tastom in taščo, obadva m orata vedeti vse kaj počnem in kje sem, mojega user posted image sta kar vzljubila sam jaz sem tukaj zdaj višek, sem se poskušala pogovorid pa mi ni uspelo, sam dobila samo pod nos da nisem nič vredna, da neznam vzgajat otroka in tako naprej, tak da sem sklenila da ju bom kar ignurirala! zdaj se mam prav uredu tud onedva sta pogruntala da mi ne morta do živga in me pustita pri miru!user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj tega je mene tudi strah, namreč nečakinja (njena), ma hčerko staro 2 leti, in mora vedo ona nekaj se zraven vtikovat, pa saj ne rabi tega pa to pa mora, pa njen mlajši sin od tašče moje, lahko naredi vse pa jo po rokah vlači pa jo bedarije uči, če pa moj kaj reče pa daj obnašaj se malo je prvo kar dobi pod nos. Sicer ne vem zakaj ji ona nič ne pove, pa da je otrok njen, sam se dostikrat skregajo zaradi bedarij. Lani se je skregala zato ker ji niso povedli da si grejo balkonske rože kupit in se 2 mesca zaradi tega niso pogovarjali, pa full je bla kriza ker nečakinaj ni htela it z njimi na morje. Mislim, kdo pa bi šel če moraš vedno vse prav met!user posted image

Zato mi je že zdaj groza kaj bo pa še sploh nisem noseča. Če pa bo punčka pol pa bo tak kriza, ker ona si jo je vedno želela, ker ma dva sina. Upam da se bo samo moj še vedno tako kot se je do sedaj na mojo stran potegno.

Tako da me še laho katera prehiti glede tašče zmaja, ma še katera hujšo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
19.1.2007 10:39:13   
Anonimen
Veste kaj pa mene zanima - kakšne bomo me kot tašče?

Človek je takšen kot je. Mogoče je žleht in grd do drugih namenoma, eni pa se tega sploh ne zavedajo... Že tisočkrat sem rekla, da jaz pa takšna že ne bom, pa bomo videli... zarečenega kruha se še največ poje.
Bom že kaj kmalu videla kako mi bo uspevalo pri vzgoji, ker sem tudi tu rekla, jaz pa tega ne bom..., mi bomo pa..., nikoli ne bo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.1.2007 10:42:54   
tanikaa
user posted image user posted image  Ja res. Tak znamo (no jaz ne, ker je moja tašča čist ok) udrihat čez te revice, ampak vse to verjetno čaka tudi nas.

Samo jaz sem rekla, da v trenutku ko si moj sin najde resno sopotnico, pakiram njegove kufre in ga selim iz hiše. Ker ziher mi nekaj na tej punci ne bo všeč (čeprav sem prepričana da si bo moj sin našel naj punco user posted image ) in nikakor ne morem pričakovati, da nekaj na meni ne bo motilo moje snahe. Zato je najbolje, da živimo v primerni razdalji, z občasnimi obiski....in upam, da ne bom tak blesava, da njej nebi privoščila krožnika. user posted image  Vsaj krožnik ji bom dala, za hrano pa še ne garantiram. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.1.2007 10:46:45   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: iva01

to mi tud pokaže, recimo ko je kosilo da na mizo gor sam tri krožnike, na naju z user posted image vedno pozabi, pa take, sam kaj češ z ....

Oprosti, ampak tu pa dela napako tvoj mož. Če mi pridemo k moji mami, pa bo dala na mizo krožnik samo zame, mojega partnerja in otroka pa bo ignoriral....ej punca, POTEM TUDI JAZ NE BOM JEDLA.

MA sej moj vedno znori, velikokrat nas je tud popokal v avto z tastom vred pa smo šli vn jest, ampak njej to ne pride do živega, ona dela svoje in tako je!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.1.2007 10:49:57   
tanikaa
Vsaka mu čast. Ona pa očitno rabi strokovno pomočuser posted image

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.1.2007 10:54:13   
iva01
JA to itak, to ma že itak črno na belem npisan da ni čist dihtih, sam kaj ko se dela še bolj nora kot je v resnici.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.1.2007 10:57:12   
tanikaa
Iva veš kaj naredi? Daj jo ti enkrat lepo povabi na kosilo. Potrudi se maksimalno. In daj ji kontra. Ampak ne tako, da ji ne bi dala krožnika. Nasprotno. 10000% se potrudi okrog nje. Daj jo na prvo mesto. Kot da je najbolj pomembna. Ker verjemi, nič bolj ne boli kot to, ko na tvoja slaba dejanja nekdo odgovarja z dobrimi dejanji. Probaj. Kaj pa na koncu koncev lahko sploh izgubiš???

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.1.2007 11:06:16   
iva01
Sem tud že nekaj takega probala, pa veš kaj mi je rekla: A ti misliš da zdej ko si mi to prinesla, pa zadnjič odpelala  v toplice da te bom zdej kaj rajš mela, ni šans, rekla pa je da zmeraj rada izkoristi priliko in sprejme darilo in zastonj kopanje pa čeprav si misli da nisem dovolj dobra za njenega sina.

Brez veze kar koli, jaz jo kr lepo ignoriram, kadar ima največje plane, ali prireja piknik, če smo mi gor popokamo pa gremo mal okol na izlet, tulk da ji mal plane zmajamo pa kakšn sivi las naredimo, sej itak sploh nebi gor k njim hodil, ampak je tast tulk dober pravo nasprotje od nje, da bi bilo men, kaj šele Markotu hudo če bi mu prekinili stike z vukom.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.1.2007 11:09:59   
tanikaa
Katastrofa. user posted image  

Ja nič. Nehaj se truditi. S tastom ohrani stike, naj opride k vam ne vi k njima.

Pa še priporočilo: Najdite ji dobrega psihijatra. Pa temu psihijatru psihijatra. Ker rabil ga bo.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.1.2007 11:12:57   
CAPA
Joj joj joj. Kr smilte se mi. Kaj pa si tast o tem misle, a kej komentira? Ker se mi po eni strani on še najbolj smili, ker je pravzaprav razpet med ženo (k' jo mora poslušat) in pa med vami (čeprav je videt da drži z vami). Seveda ima rad tako ženo kot sina, vnučka in tebe!

Moje mnenje pa je, da se tašča noče sprijaznit s sedanjostjo in bi rada živela 20 let nazaj s svojo družino - brez prikolicuser posted image

user posted image Je pa res tema, k se ne bo nehala do konca sveta.user posted image GROZA

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.1.2007 11:17:49   
iva01
Veš kaj je v tem kar si napisala najbolj ironično, da že ima psihiatra, pa tud ta ji je že povedav da ji nemore pomagat ker ne posluša in sprejema njegovih nasvetov in dokler bo tako ji nemore pomagat.

Mogla bi jemat tud neka zdravila, ampak ni šans da jih vzame, pa naj ji še tulk tupimo daje to za njeno dobro.

Veš ta moj primer, to je že bolezen, in dokler nebo sprejela pomoči zdravnikov bo tako, ....nevem no, nisem zdravnik ampak mislim da je tko.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.1.2007 11:30:00   
tanikaa
Eh Iva. Jaz sem izčrpala vso svoje skromno znanje oz. nasvete. Očitno tej ženski res ni pomoči. Zato daleč stran od nje, čimamnaj stikov in kontaktov. Če ti kaj zabrusi, jo ignoriraj. Ni vredna tvoje pozornosti, še najmanj pa tvoje slabe volje in načetih živcev. Zapomni si: jeza in živčnost škodita lepoti in zdravju user posted image

Dokler si ženska ne bo želela sama pomagati, ji tudi vi ne boste mogli. Zato odnehaj in usmeri svojo energijo na svoja dva moška.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.1.2007 11:33:19   
Anonimen
Ojoj iva ti pa se mi res smiliš, pa tem kar pišeš še moja niti ni tako grozna kot tvoja. Mogoče je pa res najbolje da manj jih vidiš boljše je.

Mam jaz potem en dober nasvet da je najbolje da se odselima nekam daleč daleč daleč od nje, da jo boma čim manj vidla.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
19.1.2007 11:47:32   
lenika
JAZ IMAM PA ZLATO TAŠČO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?