iva01
|
Jst sem tud svoji kaj kmalu povedla kaj se ji gre, ker mi je šlo ful na živce, da se je vmešavala med naju in nama komendirala kak morma kaj naredit, pa sploh ne živiva zraven nje, najinega sina nikol ni obrajtala, vedno pa je težila da ga ne prav hranim, da je preveč oblečen, enkrat premalo, enkrat je celo izjavla, da sem jaz kriva ker se je moj odselu od doma,pa kadar smo prišli gor k njim na obisk mi je čist vse stvari prebrskala, tud denarnico in vsebino torbice, vse je prešnjofala, za znoret, in sem ji kr rekla da se nima mojih stvari kaj za dotikat,pa se je ful razjezila nazaj pa rekla da v njeni hiši lahk ona pregleda čist vse, pa sem se razpi..... spokala stvari, hvalabogu je moj z mano potegnu pa smo šli domov takrat se ji nismo oglasil 4 mesece, no z tastom smo se večkrat slišal pa tud k nam je prišel na obisk ampak njo sem čist ignorirala, potem pa ko je videla da nebom popustila sama klicala in se nekej opravičevala in nas prosila če pridemo na obisk, sicer je od takrat mal boljš, sem pa skužla da je takrat klicala samo zato ker se je bala da Marko nebi nikol več k njej prišel na obisk, za najinega sina in mene pa ji je vseen, to mi tud pokaže, recimo ko je kosilo da na mizo gor sam tri krožnike, na naju z vedno pozabi, pa take, sam kaj češ z .... Tko da jaz grem gor sam še zaradi Marka in tasta, za mene pa itak tašča ne obstaja več. Mislim da že kako leto sploh nismo spregovorile,če ne že več, in je tak še najboljš, Malo sem se razpisala: v glavnem ti tašči čimprej povej svoje, pa ne se bat za posledice.
|