|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kupovanje oblačil vnukom
13.1.2007 11:42:59   
sneška_
Koliko je naju moja mama rešila pa drugi sorodniki z oblačilimi.Nekaj mi je bilo všeć nekaj pa ne  samo pa nikoli nisem rekla nić.Vse je ponosila in za vse se je našla rešitev.Pa nikoli nisem gledala podarjenemu konju v zobe.Sem bila presrečna za vsako stvar ki je dobila.  

Najdojenček

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.1.2007 12:08:02   
Anonimen
ja res se preseravaš. mojim tut mami štrika pa kupuje pa mio ni vse ok, ker ima ona pač volančke, roza in kič v čislih jaz pa ne. ampak s hvaležnostjo vzamem in ji tisto napravim, ko gremo k njej. mene za tisto uro ne bo pobralo, tamale še manj ker ji je baš važno kaj ima na riti, mami bo pa srečna ko bi videla načičkano vnukinjo. vrlo važno! sej če problema ni ga je pa treba nardit a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
13.1.2007 12:16:17   
VERONICA
Daj treniraj malo strpnosti. Rabila boš to ko bo tvoja pikica malo odrasla (zelo kmalu!!!) in bo sama imela ideje kako se obleči.

Tvoji starši pa oblačila ne kupujejo zato ker bi mislili da si potrebna ampak zato ker UŽIVAJO v nakupu. Privošči jim to. In zaradi tega mislim da jih prašati za denar sploh ni v redu.

Ah pri nas pa včasih moj mož pride s kakim "čudnim" nakupom. Pa par dni razbijam glavo pa spet skombiniram. Vse se da če se hoče.

Cunje so samo cunje in res nevredne kreganja. Tako vsaj mislim jaz...

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.1.2007 12:34:10   
Anonimen
Ja luba duša, s kom pa se ti družiš? Kaj tvojega otroka dajejo pod modni mikroskop? Pa kako so lahko sploh kupili modre čevlje, bog pomagaj..modra pa res ne gre zraven..recimo.. bele barve a ne?user posted image Marsikateri otrok nima nič za obut,(pomisli na otroke v afriki, bo šlo?) niti ima koga da bi mu kupil, zato ne seri, ker bom vsak cajt kozlala.

(odgovor članu VERONICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
13.1.2007 12:40:44   
bskrle
Tašča ne kupuje, samo če dobi kaj podarjeno, lahko prebrska, če je kaj za nas.
Moja mama kupuje, ponavadi je o.k., ravnokar je kupila pulover za 6 let, ki ga bo naša L. lahko nosila čez 2 leti.
Se en sekiram, spravim, podarim ali ponosim.
Aja včasih tudi odreagiram tako kot tiuser posted image

To težavo imate, če nimate nobenih drugih resnih problemov.

Ampak saj je RR za to, da se nam malo razkadijo misli

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.1.2007 13:28:26   
Anonimen
Veste kaj. Napadle ste jo kot eno zlocinko. Ne gre se za to, da bi moral biti otrok maneken. Dejstvo je, da se okusi ljudi razlikujejo in da tudi vsiljevanje oblacil ni lepo. Sploh za vsako ceno. Obziren sorodnik, sploh babica ali dedek je najprej pozoren kaj otrok sploh rabi, cisto lahko povprasa tudi za barve. Ja, rek "podarjenemu konju se ne gleda v zobe" sicer drzi, ce gre za kaksno stvar ali dve, toda babice ali dedki pogosto zacnejo pretiravati in naenkrat imas doma GORO oblacil, ki so ali prevelike, ali premajhne ali pa mogoce tako sinteticne, da bi jih z veseljem zavrgel, ker se ti gravzajo.

Vesela sem stvari, vsake malenkoisti, ampak vse ima svoje meje..

Moja mama privlece iz raznih 1000 tolarjev shop in kitajskih trgovin KUPE oblacil s svetlecimi bisercki, zivo roza, da mi ze na pogled gre na kozlanje. Ja, sem estet po dusi, a se naj ubijem, ce mi gre na zivce to, da je moj otrok oblecen kot klovn. Nekoga bom osrecila, sama pa trpela?!?! Pa ok, pa tudi, ce prezivim barve, se vedno je vecina stvari iz 100% plastike. Ta starejsi je zaradi tega staknil glivice na nogah, ki se jih ne resimo nikakor. A veste kako je grozno, ker potem sprasuje zakaj nima oblecene te in te stvari. Lepo sem ji povedala, da otrok obiskuje fizioterapijo in da skornjev ne sme nositi. In mi je prinesla tri pare cenenih skorenckov, s katerimi si nimam kaj zacet..

Najbolj vesela sem kaksnega darilnega bona ali tega, ce tocno povem kje in kaj naj kupi..

Prosim, malo se zamislite in poglejte stvari tudi iz drugega zornega kota.

(tokrat anonima zaradi babic)

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.1.2007 14:00:56   
Anonimen
Tudi jaz te razumem in ne mislim, da se preseravaš. Jaz k sreči nimam tako hudega problema, ker večinoma vprašajo, kaj rabimo ali pa rečejo, da naj sami kupimo in bojo dali denar, razen da sta tast pa tašča večinoma premajhne stvari nosila, ker se jima je na oko pač zdelo prav, številk pa gledala nista in sta morala lepo odnest nazaj in zamenjat. Užaljena sicer nista bila, sta se pa skušala pregovarjat in naju prepričat, da valjda da ji bo prav.user posted image Št. 62 otroku, staremu 9 mesecev. Sta pa enkrat tudi eno majčko z volančki prinesla, pa vidita, da jo športno oblačiva in ne punčkasto. Ampak nisem nič rekla. Če bi se to ponavljalo, bi pa sigurno. Ji pač ne bom nikoli oblekla tega in bom prodala nerabljeno naprej z vsemi ostalimi cunjcami, ki bodo dovolj dobro ohranjene za prodajo. Edino kar je, se tudi meni zdi škoda, da zapravljata denar za brez veze, če stvar ne pride prav.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
13.1.2007 14:14:13   
ronja
HIhi, to mene sigurno še čaka, samo v obrnjeni situacijiuser posted image Z mami nimava niti približno podobnega okusa, samo da je pri nas ona tista, ki obvlada lepo oblačenje, jaz sem pa bolj kavbojke pa majca tip...

Ampak kar bo kupila, bom otroku oblekla, če ne bo ravno kupla roza krilca z volančki, če bo fantek user posted image user posted image Kar se mene tiče, je čisto enako verjetno, da bo user posted image všeč njen stil, kot da mu/ji bo všeč moj... Najbolj verjetno pa je, da mu/ji bo vsaj pri 3 letih čisto popolnoma vseeno, kako je oblečen/a.... Zakaj ji potem ne bi dala gor vsega, kar dobi? Še jaz oblečem vse, kar mi dajo (v glavnem stare cote:), pa mi pol ni všečuser posted image Ampak zakaj bi kupovala novo, če je to ok, obleke mi navsezadnje niso tako važne... Sem pa zato vedno vesela, ko dam nase, nekaj kar mi je res všečuser posted image , pa nekaterih stvari se navadiš, so ti na začetku čisto čudne, na koncu pa najljubše...

Kar se pa tiče modrih čeveljčkov, pa po moje grejo povsoduser posted image Bi pa verjetno mela moja mami kake pripombe, čeprav se je zdaj že navadila, če mam kaj strgano, še komentira, sicer se je pa sprijaznila s svojo grdo račko in me ma tudi tako čisto radauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.1.2007 15:56:45   
lex
No naš deda (tast) je kupil bodije ko se naš fant sploh še ni rodil, pa so imeli volančke in rožice (bojo počakali v omari na naslednjega, če bo slučajno pupa), nato mu je kupil super oranžne hlače na trapez spentljami (trakci in rožicami), smo jih 1x oblekli da je videl da ne gredo na njegovo rito, pa lansko zimo mu je kupil škorenjčke bolj s takim podplatom (na čevljih sem občutljiva, ker imam sama plosko nogo), pa k sreči še ni toliko hodil in jih je lahko nosil (aja bli so za punčko sam da rjave barve in je bil kombinezon čez, pa se ni videlo).
Več mu še pa nista kupila, moja mami pa itak ve kaj mu paše.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2007 17:30:39   
jooly
Prov presenečena sem, kolk vas je, ki jo " obsojate ", da se preserava.user posted image  Kaj pa pomeni - preserava??? Da svojega otroka rad primerno oblečeš (s tem mislim na velikost, letni časuser posted image , barve - oranžne hlače in rdeč puloveruser posted image ...) Dokler imamo možnost izbire (in tudi babica jo ima - naj vpraša ali dete rabi čevlje ali rabi knjigico), se mi zdi popoln nesmisel zraven turit neko Afriko pa ne vem kaj še vse. Pa da ne bo pomote - velikrat sem že pomagala tudi za Afriko, pa za Unicef, pa za naše mičkene iz RR-ja...
Vsake stvari sem vesela, bi bila pa še bolj, če bi moj otrok to stvar, ki jo dobi podarjeno, tudi nosil - uporabljal. To se mi zdi tko, kot če bi 6-letniku kupil dudo. user posted image user posted image user posted image  Ampak na srečo imam s svojimi starši in taščo to urejeno.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.1.2007 20:45:31   
Slončica
Če mi podarjeno ni všeč ji enostavno ne oblečem, nisem uvidevna ampak jo oblačim po svojem okusu, tudi cunjice ji kupujem sama in to moji bližnji vedo, obiski ki so navalili ob rojstvu, ker je nujno it pogledat dojenčka in prinest razne nepraktične bodije...,pa itak ne vejo a ima kdaj to oblečeno al ne.
Oblači po svojem okusu in povej ko ti kaj ni všeč.Boljš prva kot pa zadnja zamera.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?