|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polnjene bučke
6.1.2007 13:30:26   
Sibil_
Jutri bi naredila polnjene bučke za kosilo, pa bi rada slišala še kakšen recept, da ne bodo vedno standard.

Kako jih ve delate?

Pa hvala vnaprej za kak fin recept,LP,user posted image
SIbiluser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polnjene bučke
6.1.2007 13:40:00   
Anonimen
Moj recept; bučke olupi,prepolovi in izdolbi sredino.Mleto meso malo prepraži na čebuli,dodaj česen,peteršilj,malo vegete in ko je masa ohlajena še jajce.
Jaz dodam med meso tudi tisto,kar sem iz bučk izrezala in skupaj z mesom prepražim.Lahko dodaš tudi malo gobic.
Bučke napolniš z maso in jih zložiš v namaščen pekač,bolj tesno,da se ne prekucnejo.Pečeš v srednje vroči pečici.180 stopinj.Proti koncu pečenja potreseš z naribanim sirom.Pustiš,da se sir stopi.
Dober tek!!

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 13:53:51   
al1*
Jaz naredim podobno kot mekeke, le da na koncu namesto sira prelijem z mešanico jajca in kisle smetane.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2007 14:50:03   
Anonimen
Mi bomo tudi jutri polnjene bučke jedliuser posted image . sam še ne vem ali z rižoto ali z mesom. Čebulo in ostanek bučk (kar izdolbem) prepražim, dam mleto meso in s tem napolnim bučke,čez pa obvezno posujem sir. Druga varianta je, da naredim rižoto. Čebulo in ostanek bučk prepražim, dam not pest ali 2 riža, mal dušim za kako minutko, nato vedno malo zalivam z vinčkom (najraje z rdečim, ker potem je mal obarvana), lahko tudi z vodo ali jušno osnovo. Proti koncu dam kar mešano zmrznjeno zelenjavo (korenček, grah, strčji fižol, koruza). Še bolje je sveža zelenjava. Rižoto dam v bučke, čez čist mal gorgonzolce in velik navadnega sira 

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2007 23:58:19   
pearl
Jaz naredim naredim
Izdolbem bučke, ter jih nasolim in jih napolnim

za dragega z
MESNO MASO
Prepražim por skupaj z mletim sv. mesom, izdolbeno sredico, PAPRIKO - TO JE ZAKON, dodam česen - vse to podušim.
Dodam še v mleko namočen kruh, posolim, popopram, dodam jajčko,

zame pa
BREZMESNO MASO
Podobna kot mesna, le da na mesto mesa, dodam malo več izdolbene sredice, pri dragemu malo odškrcnem in malo več kruha dodam.

Vse skupaj pa za konec potrosim s parmezanom, potem pa dam pečt za slabo urco.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2007 23:59:52   
pearl
Aja pa na peteršiljček sem pozabila user posted image .

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2007 0:07:06   
lojzika
Jaz pa prepražim čebulo, nato dodam mleto meso, pa vegeto pa ostale zaćimbe na koncu pa še eno piksno pelatov in to kuham da se voda od pelatov malce prevreje, na koncu posujem še nariban sir in pečem v pečici

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?