|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   polnjeni lignji
20.12.2006 22:23:29   
Laubica
Prosim pomoč nisem jih še delala in zdaj ko berem na netu recepte ,pri enih piše da jih moraš na hitro spečt 5-6 min.pri drugih receptih pa da jih v pečici pečeš 30 min. Jaz jih bom z lovkami polnila in vas prosim za pomoč kaj je zdaj pravuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: polnjeni lignji
20.12.2006 23:05:29   
Mojca P.
Jaz jih v ponvi z cisto malo olja popecem v desetih minutah...pazim edino, da jih obracam in popecem z vseh strani. Ti pa priporocam, da dodas se nekaj bolj socnega noter (kot so lovke), recimo sir, spinaco...drugace zna bit zadeva mal presuha. V pecici jih pa se nisem delala...ampak se mi kar zdi logicno, da bi se tam pekli malo dlje.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2006 23:20:57   
Marogica
Ja lignji so zagamana stvar. Če jih pečeš premalo časa, so trdi, če pa predolgo časa, so pa gumijasti. Polnjene lignje delam jaz tudi z mocarelo ali pa pršutom, vendar na žaru, tako, da izkušenj s pečico nimam. Jih pa NIKOLI ne posolim, razen, kakšno minuto, dve preden so gotovi, iz razloga, da ne bodo trdi. Časa ti tudi ne vem povedat, ker jih ponavadi probam. Mislim pa da nekje 15 min jih sigurno pečem, v pečici pa traja še malo dlje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.12.2006 21:09:36   
Laubica
So super ratali user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2006 20:04:54   
Anonimen
Zaupaj zdaj tvoj recept....jih bom se jaz poskusila skup spacat,se mi jih ze neki casa lustauser posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?