Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.2.2009 18:52:26
|
|
|
|
lana38
|
Zdaj si nas pa potegnila iz prahu, kaj, citrončica. Mi smo OK. Jaz že en mesec delam in se še nisem nič navadila. Še vedno bi bila raje doma s Timom in uživala na sprehodih z vozičkom. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2009 16:21:29
|
|
|
|
citrončica
|
O,verjamem,lana,zato je pa treba zdaj pa vsak prosti trenutek izkoristit,ker ti mali sončki tako hitro rastejo, jaz imam ta teden v planu it pogledat dvojčka od kolegice,ki pa bosta že 10mesecev imela,sem jih novembra vidla,a kaj ko čas kar leti,baje že hodita,če ju za roko držiš ,pa še enega malčka,ki pa bo tudi že 2meseca star,ker se odpravljam tolko časa,a je bilo vedno nekaj vmes,pa prehlad ipd.,potem pa sem morala počakat,se prav veselim,da jih malo "premečkam",sem obema mamicama napovedala invazijo (čudno,pa me vseeno še vabita )... No,en sončen pozdravček vsem,če se bo še katera druga kaj oglasila, zunaj res lepo sije sonček,a piha ko strela...nikoli nam pa ni prav,kaj? pa-pa
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2009 19:10:19
|
|
|
|
lana38
|
Mi smo zdaj čez vikend izkoristili sonček, kolikor se je dalo. Smo se malo skrili pred vetrom. No, danes niti ni tako močno pihalo. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.2.2009 11:55:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Evo mene na raport.Sem kar lena za pisanje ratala ne vem kako tole, .Se pa vas vseh skupaj z veesljem spominjam in našega mega žura ki je bil marca pred dvema letoma kako hitro čas beži,da ni res. No in malo o meni,moji in najini .Veselo čakam prve brcike,v četrtek bom dopolnila 15.tednov ne morem verjeti še malo,še malo in bo polovico nosečnosti za mano ne morem verjeti se mi zdi,kot da sem danes sporočila veselo novičko na forum in sedaj se mi moj trebuh že oreng pozna...Drugače slabosti so minile,so trajale od 5-14 polnega tedna sem ji že bila kar sita.Zredila sem se v petih tednih 1,70kg.Z mojim dragim veeslo skačema okrog izbirama opremo,kaj malega sma tudi že kupila,junija v začetku pa bnoma kar preuredla sobico in noter postavila previjalno,po vozek bomo šli je že izbran in seveda posteljico potem le še čakam avgust da povijemo in k sebi stisnem končno svojo .Sem imela prejšnji četrtek pregled brez UZ,srček smo le poslušali je bil kot nor.Doma pa vskai drugi večer uživama ob AS napravici in poslušama srčeka moj dragi se kar topi zraven. Tako malo na kratko o meni. Punce mislim na vas in rada vas imam. LP Mojca 14t5dni
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?