Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2008 21:13:25
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 še tukaj ti iskreno čestitam in ti močno stiskam pesti,da se vse uredi in da decembra stisneš k sebi tvoje dete ,za srečo in dober konec pa ti naj pomagajo ,mislim nate in stiskam pesti,drži se! V mojem albumu je nekaj slikic od Eve,ki je danes napolnila 4 mesece!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 6.4.2008 22:01:03
|
|
|
|
biba26
|
Medika stiskam pesti,da bo leto 2008 tvoje leto. Naj bo cela vredu in čez mesecev tudi Biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 7:24:28
|
|
|
|
Sulfinija
|
Medika13,pa ne morme drugo rečt kot punca.Juhu,pridruži se nam v decemberkah.Vse bo ok boš videla in decembra boma obe k sebi stisnili najini . Sulfinija,Stunfek in Medika13 drugi del deklet iz mega žura nas je nosečih juhu.Še enkrat medika13 iz srca ti želim lepo,mirno ikn pa predvsem zdravo . LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 9:58:00
|
|
|
|
monikap
|
Medika naj bo tvoja mirna in zdrava.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 13:14:34
|
|
|
|
snežinka7
|
Medika čestitam
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 13:25:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,Evo je pravi mali bonbonček.Ono na sliki je z malo Evo velika sestrica,kajne?Kje pa se skriva ponosna mami na sliki? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 13:50:10
|
|
|
|
medika 13
|
Andreja, biba, Sulfinija, Monikap, snežinka vsam hvala za čestitke in lepe želje Andreja tvoja Eva je prava princeska pa kako hitro raste, saj ne morm verjet.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 19:45:43
|
|
|
|
andreja2000
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija Andreja2000,Evo je pravi mali bonbonček.Ono na sliki je z malo Evo velika sestrica,kajne?Kje pa se skriva ponosna mami na sliki? LP Mojca ja,res je,na sliki ob Evi je Lara,mene pa ni ,ponosna pa sem res ja . In kako si ti,Surfinija???
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 7.4.2008 19:54:01
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,hvala zaenkrat zelo v redu.Težko pa čakm četrtek ko bo prvi pregled,6.tednov. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2008 10:28:12
|
|
|
|
stunfek
|
Ravno sem govorila z Mediko. Pristala je v bolnici, ker ima hudo vnetje mehurja in ledvic. Lepo jo zdravijo in čuvajo na ginekološkem oddelku. Medika, saj sem ti že vse povedala :) amapk še tukaj. Držim pesti, da te super poštimajo in da bo s pikco vse v najlepšem redu.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2008 11:03:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek prenesi mediki moje pozdrave ter naj se čuva.Tudi moje počutje je danes za nič.nekam čudne se počutim ko grem na vodo tudi mene kot takrat ko sme mela tiste hude glivice me srbi,...no hitro bo četrtek pa bomo videli kaj bo pri G mogoče tudi meni da kako zdravilo. LP mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2008 12:25:31
|
|
|
|
andreja2000
|
medika13 sulfinija možno je,da imaš kako vnetje,tudi jaz sem ga imela in baje je to v pogosto.Drugače pa je danes res en tak težek dan,še jaz,ki nisem se ne počutim najbolje!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 8.4.2008 20:15:13
|
|
|
|
citrončica
|
Medika, , naj te čimbolje poštimajo in za srečo, potem pa veselo do zdravega !!! Sulfinija,zdaj zdaj bo četrtek, ko bo -upam!!!-konec vseh skrbi ,drži se, Andreja, Eva je res pravi sonček,uživajte,kolikor je možno!! , vsem drugim pa...sončka, mi smo danes še snegec med dežjem imeli
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.4.2008 9:02:39
|
|
|
|
PAMELA
|
Evo - štiri tedne me ni bilo tu gor in danes, ko se priklopim - kaj vidim: kar dva nova bušija. Medika čestitam - in da se čimprej pozdraviš in končno neizmerno uživaš v nosečnosti. Sulfinija tudi tebi se je nasmehnila sreča - čestitam. Vsem ostalim puncam pa en lep pozdrav. Pri nas pa smo vso to zadevo dali malce na stran, saj izvajamo druge plane in iščemo nove izzive. Lepo bodite!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 9.4.2008 17:05:18
|
|
|
|
andreja2000
|
PAMELA ko sem prebrala kaj imaš napisano v tvojem podpisu so se mi oči orosile.Iz srca ti želim,da se ti ta želja uresniči,na kakeršenkoli način,samo da postaneš tudi ti enkrat mami. ,
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.4.2008 11:01:34
|
|
|
|
stunfek
|
Oj! Medika se zahvaljuje za vse pozdrave in sporoča, da je malo bolje ampak domov je pa še ne spustijo. Lepo vas pozdravlja!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 11.4.2008 16:33:53
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek Oj! Medika se zahvaljuje za vse pozdrave in sporoča, da je malo bolje ampak domov je pa še ne spustijo. Lepo vas pozdravlja! držimo pesti in mislimo nanjo.....
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 12.4.2008 16:28:44
|
|
|
|
lana38
|
medika 13!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.4.2008 19:51:43
|
|
|
|
medika 13
|
Punce najprej pozdravček za vse, sicer še vedno iz bolnice, ampak že veliko boljše. Kot vam je že Štunfek napisala sem staknila vnetje ledvic in mehurja, pa visoko temparaturo sem imela in zato pristala v bolnici. Danes mi je moj prinesel računalnik pa čas kar hitreje beži. Jutri grem domov, če bom imela dobre izvide ... moram počakat na vizito. Upam, da je moja vse te tegobe dobro prenesla. Vsem se vam zahvaljujem za lepe želje, veliko mislim na vas in vsaki pošiljam Pa se javim, ko bo kaj novega ...
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 13.4.2008 19:56:56
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce v albumu je nekaj slikic iz praznovanje 30.letnice mojega moža.Bil je nepozaben dan,sploh zato,ker je z njim praznovala najina . LP Mojca 6t3dni
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 5.5.2008 14:37:40
|
|
|
|
andreja2000
|
Drage punce-Sulfinija,Citrončica,Štunfek,Lana38,medika13,monikap(Upam,da nisem katere izpustila)iz srca vam iskrena hvala za denar namenjen svečkam za mojo mami.Sem prižgala svečko tudi v vašem imenu!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2008 10:45:53
|
|
|
|
stunfek
|
oj punce. že dolgo se nismo slišale...tema je skoraj padla na 3. stran! :) Kako ste kaj? Kaj počnete? Jaz sem v 18. tednu. Trebuh imam velik za 7 mesecev - kaj šele bo?!? Danes sem si vzela bolniško, ker sem bila v iber utrujena. (in zdaj težim na forumu) Moja Anuška in možek sta že od 28.4. v Indiji in prideta nazaj 2.6. - torej še 11 dni. Men se že rola, tako pogrešam ta malo. Pripravljam jima par presenečenj in zato je veliko dela s hišo (preobrazba Anuškine sobice in preselila sem moževo pisarno...pa še bi se našlo!) Samo, da bi čim prej minilo, ker je ubitačno biti sam! No, zdaj me prav za vsako od vas zanima kako ste!!! Dajmo se malo javit, ok?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2008 10:53:55
|
|
|
|
oktavija
|
Draga Stunfek! Nevem če se me še spomniš, ampak jaz se tebe zelo dobro.... Zelo sem vesela ker te po dolgem času berem in vidim, da ti je plan o drugem otročku uspel... Kako si izdržala tako dolgo brez tvojih dveh potepuhov.... Ali že veš kaj pričakuješ (punčka lai fantek) če nisem preveč radovedna... Piši mi kaj o sebi... No pri meni še vedno ni sprememb, še vedno čakava na najin srečen dan in najino pikico, ampak sej enkrat že bo.... No piši kaj! P.S. Vesela bom če boš obiskala moje mestece, ki zelo počasi raste....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 22.5.2008 11:41:04
|
|
|
|
stunfek
|
seveda se te spomnim oktavija! :) zdaj sem rednko na tej strani in v glavnem "bingljam" med oktoberkami na drugi, ta noseči strani :) nisem še zdržala brez mojih dveh...ker moram zdržat še 11 dni. kot pravijo - ni težko, kar se mora...itak nimam kaj naredit :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 23.5.2008 9:00:19
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, to si pa res dolgo brez tvojih dveh dragih. Meni se sigurno zrola. Sem zadnjič začela pisati na to temo, pa je Tim protestiral, pa sem šla ven iz dabate, ker še tako nisem nič napisala. Bili pa smo konec aprila pri Marogici na pizzi. Smo nekaj hodili po MB, pa jim pravim, da gremo na jagodno pizzo. Na koncu sem si jo naročila samo jaz. Potem pa jim je bilo žal. Sem pa tudi jaz opazila, da se skoraj nobena več nič ne javi na to temo. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?