Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 10:51:22
|
|
|
|
monikap
|
stunfek kako lepa novička juhu sedaj pa ti želim lepo in zdravo nosečnost čez devet mesecev pa malo štručko v tvojem naročju..
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 15:12:09
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, še tukaj, čestitam!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 15:31:50
|
|
|
|
YULIAH
|
Stunfek, Me ostale pa v naslednji krog, kajne...veselo na delo punce.
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 20:41:42
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek čestitke še tukaj
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 20:51:00
|
|
|
|
stunfek
|
moj je tok siten :( saj vem, da smo si ljudje različni...jaz pač takoj delim novico s prijateljicami in s svojo sestro. on je pa zdaj hud zakaj sem že povedala želel je, da počakava do pregleda in ugledava srčni utrip. A je možno, da ga je ss prizadel bolj kot mene? Jaz sem šla naprej. Ne vem zakaj bi bila zdaj vsa tresoča in pesimistična. Nisem tak človek. Raje sem spet vsa v luftu in srečna in pozitivna in optimistična....pa če padem še enkrat na rit pa bom. Big deal! Ne bom si pustila vzeti te sreče, ki jo imam zdele. Saj s tem, ko komu povem ne zmanjšam možnosti za dober konec. Sem si mogla malo olajšati dušo. Hvala ker ste tu in berete :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 21:02:24
|
|
|
|
andreja2000
|
stunfek moj je bil čisto isti,jaz pa sem komi čakala,da lahko veselo novico s kom delim.Ja,verjetno jih tolk prizadene ss,saj tudi nas,vendar smo si različni in se različno odzivamo. No,toliko da veš,da je bila situacija pri nas identična in nikar ne bodi zaradi tega žalostna.
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 21:03:31
|
|
|
|
YULIAH
|
Stunfek, morda je tvojega vajin ss res tako prizadel, da ga skrbi, je pa to normalno, saj bo vse vredu. Obdaj ga s svojo energijo in pozitivizmom, pa bo tudi on kipel od sreče. Verjetno rabi svoj čas, da sploh dojame... Želim vama nadvse lepo in zdravo nosečnost!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 15.2.2008 21:14:15
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH Stunfek, morda je tvojega vajin ss res tako prizadel, da ga skrbi, je pa to normalno, saj bo vse vredu. Obdaj ga s svojo energijo in pozitivizmom, pa bo tudi on kipel od sreče. Verjetno rabi svoj čas, da sploh dojame... Želim vama nadvse lepo in zdravo nosečnost! se kar podpišem, pa prav, da to deliš z nami, da tudi mi vriskamo: juhuhu!!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2008 10:56:46
|
|
|
|
medika 13
|
stunfek še enkrat čestitam iz vsega srca in ti želim nosečnost brez problemov in zapletov ter seveda zdravega tudi jaz sem zelo vesela, da si to novico delila z nami ... da pa tvoj še ne želi novičke obešat na velik zvon pa si tudi ne ženi preveč k srcu, verjetno je to samo njegov obrambni mehanizem, da ne bo še enkrat tako prizadet, če bi šlo kaj narobe, mislim da mošk vseeno ne govorijo preveč radi o teh stvareh ... ti mu daj veliko pozitivne energije in ljubezni pa se bosta hitro skupaj veselila novega kako pa Anuška, a že ve?
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2008 12:32:04
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, mojega je UPN dosti bolj prizadel kot mene. V vsej tisti žalosti, sem morala še jaz njega tolažiti, kar ni bilo prav nič lahko. Tudi on ni nikomur povedal, sa sem . V njegovi službi sploh niso vedeli, dokler nisem rodila. Pa tudi svojim sorodnikom ni povedal. Pa sem pač pustila, da so sami pogruntali, kdor pač je, ker me niso ravno dosti videli, ker sem v začetku ležala. Blažu pa tudi nisem upala povedati, dokler nisem bila na NS. Tudi Blaž je zelo težko prenesel izgubo . Ko smo mu povedali, da ne bo, je v šoli še kar razlagal, da bo dobil sestrico. Zdaj pa je bil Blaž je že toliko velik, da je kar nekaj sumil. Enkrat mi je rekel, zakaj sem doma na bolniški, če nimam vročine in ne izgledam bolna. Potem mi je naslednjič rekel, kako se jaz vedno bolj redim in se smejal. Enkrat pa sva se šla igrice Vislice in mi je nastavil besedo Tim in se smejal. Kakšna 2 meseca po UPN sva se pogovarjala, da bo ime Tim, če še bomo kakšnega imeli. Torej je že vedel za , samo ni upal ali ni hotel povedati, da ve. Po NS pa smo se tako že pogovarjali o tem. stunfek, veselje bo še že prišlo. Moški čisto drugače gledajo na , kot me ženske, ki jo od vsega začetka čutimo. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2008 12:37:11
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek, za . Punce drugi teden v petek,če bo vse ok me čaka laparoskopija in histeroskopija v LJ,držite pesti,da maja ne bo treba IVF,da tudi nama po operaciji kar tkole rata in se obdrži do konca. 15.3 pa bom že čila in zdrava na našem mega žuru 2. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2008 13:26:26
|
|
|
|
andreja2000
|
Sulfinija že držimp pesti,pa srečno
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 16.2.2008 15:44:47
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, veš da držimo pesti, da ti uspe z operacijo ali brez, da boš čimprej . LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 17.2.2008 17:48:26
|
|
|
|
citrončica
|
Ja, Sulfinija, držimo pesti, da bo vse OK, sicer pa itak moraš biti 15.3. ready-stedy...kdo pa nas bo sicer skupaj spravil spet?
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2008 11:26:43
|
|
|
|
PAMELA
|
Evo - tri tedne se ne priklopim in kaj zagledam danes - eno novo mamico (čestitam Koala) in eno novo nosečko (čestitam Štunfek).
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2008 11:53:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce kaj bo sedaj z našim mega žurom številka 2.Kaj mislite jaz bom kljub operacijami uspela tudi tole poštimati in na žur pridem čila in zdrava mogoče že ??? lp
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.2.2008 13:19:06
|
|
|
|
stunfek
|
seveda...sulfinija moramo se dobit :) če še ne bo veliko nosečk vas bom pa jaz okužila in ni hudič, da nas bo po žuru potem še več!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2008 15:12:01
|
|
|
|
biba26
|
Bravo Stunfek,čestitke tudi z naše strani
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 21.2.2008 17:49:26
|
|
|
|
lana38
|
stunfek, ti tako dobro vplivaš na . Saj veš, lani so tiste, ki so se s tabo vozile, bile v tistem mesecu že . Letos pa jih lahko par okužiš, pa bo... LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 24.2.2008 21:47:22
|
|
|
|
HEL36
|
štunfek, mal pozno ampak iz srca, čestitam za
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2008 10:50:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
Biba26,čakamo slikice tvojih punčk. Koala daj mi na moj mail pošlji kako lepo slikico tvojega,vajinega fantička. Punce mega žurerke2,jaz vas morme žal razočarati.Jaz sem od 7.03. dalje vse vikende zasedena začnejo se mi promocije moje kozmetike in bom mogla žal sama mega žur odpovedati.Tkole,da če želite se lahko kar same dobite in se me tam spominjate. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 26.2.2008 17:25:41
|
|
|
|
lana38
|
Sulfinija, kakšen mega žur pa bi to bil brez tebe? To ne gre. A za celo leto že imaš vse zasedeno? Drugače pa mega žur ne rabi biti ravno marca. Kaj pravite ostale? LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.3.2008 14:33:45
|
|
|
|
biba26
|
Pozdravljene končno mi je uspelo naložit slikice mojih sončkov,tako da si jih lahko ogledate lp biba
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.3.2008 14:50:00
|
|
|
|
monikap
|
Kako sta luškani pravi mali princeski .
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 4.3.2008 17:04:37
|
|
|
|
Sulfinija
|
Jeee,Biba kaki dve lepi sončici imata vidva.Daj vsaki stisni en cmok od mene. Punce dokončno sporočam,da sem 14.3 in 15.3 zasedena s promocijami in me ne bo na mega žur.Če se dobite upam,da se boste imele skrajno lepo.... LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?