|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glinen pekač
29.11.2006 22:34:32   
pearl
Imam glinen pekač, pa ga še nisem uporabljala. Zdaj pa bi kaj spekla v njem, pa me zanima, če ga je potrebno namazati z margarino in posipati moko.

Tašča je v njem pekla krompir, pa se je prijel.
Prosim za nasvet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glinen pekač
30.11.2006 6:10:55   
CUKRČEK
en nasvet......jaz VEDNO pečem, pa v kateremkoli pekaču že, na pki papirju. Tako potem samo papir stran vržem in je. Ni treba nič sprijete hrane dol praskat, pri čemer se tudi pekač rad poškoduje. Peki je zakon.....tako za sladice, piškote in vso ostalo hrano.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: glinen pekač
30.11.2006 8:11:39   
Anonimen
cukerček pa tudi krompir pečeš na peki papirju??? ti si facauser posted image , bom tudi jaz, ker vedno drgneeeem in namakaaaam!!!

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: glinen pekač
30.11.2006 8:18:33   
CUKRČEK
kot sem rekla...jaz VSE pečem na papirju. Krompir je prav dober tako pečen....pa nič se ne prime na pekač. Pa dam lahko zelo malo olja in tako ni premastno. JAz si ne predstavljam, da bi pekač mazala z maščobo in potem direkt na tem pekla...

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: glinen pekač
30.11.2006 19:12:35   
Strawberrie Cherrie
Uf - jaz ravnokar v glinenem pekaču pečem filanega piščančka pa krompirček - MNJAMI!!! Pa ne dam peki papirja , samo zelo malo olivnega olja namažem po pekaču...na dno mi je pa lubi naredil takšne 4lesene palče, ki jih sestavim in pod tiste palčke lepo odteka tisto olje, ki sem ga dodala in pa tekočina od piščanca -> tko da na dno si itak nič ne prime, drugo pač malo namočim, ni pa neke panike, da bi mogla ful drgnit...mislim da ga v 4 letih, od kar sem ga kupila, še nisem nikjer okrušila...

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?