|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ko bivša ne da miru
9.11.2006 10:57:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Tvojemu paše, da mu na dušo piha. Če mu ne bi, bi jo zelo odločno odslovil, ne bi odgovoril na noben sms, bi njeno cifro zablokiral. Pa ni naredil nič od tega. Saj pravim, paše mu. Pa ena stvar je malo klepetat z bivšo, druga je pa vabit drug drugega na masažo in v banjo.... V bistvu je tvoj dec ful nesramen do tebe, da se igra take igrice. Saj tista ženska tukaj sploh ni pomembna. Samo če mu paše z njo flirtat, potem mu bo z vsako, ki je mogoče še malo manj psiho od bivše- toliko prej.... ma kaj pa vem, meni je to čudno, midva tega ne delava en drugemu.

Kak je fajn, če nekdo pred tabo napiše isto kot bi napisal sam. Hvala Gina, da me šparaš tipkanja. V glavnem, jaz sem popolnoma istega mnenja.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.11.2006 10:58:18   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Niti 1% za tole ne krivim nje, ampak izključno tvojega tipa. Fant, kako mu paše, da se dve za njim mečeta! Pezde.

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.11.2006 11:21:59   
force
Hm sem vse skup mal prespala in razmisnla. Ste mi mal odprl oči, verjetno res uživa v tem, ker kot je bilo že rečeno, no ne vidi v tem kakšnega posebnega problema. Ker ga baje "boli k.........." zanjo in se s tem ne obremenjuje, seveda pa zravn ne razume da mene pa to žre.

Torej danes ko pridem iz šihta, grem v akcijo. Sam neki mi povejte prosim, kako in kje izvedeš to, da se telefonska zablokira in kaj to pomeni, da ona potem ne more več pošiljati smsov in obratno, al kako to laufa? Mi lahko kdo prosim to razloži? Aj pa kje se to da naredit? Da bom imela pripravljene odgovore če bo hotu kej komplicirat.

Hvala za vaša mnjenja, pomaga če nekdo objektivno gleda na stvar, sicer mal boli ampak vseeno. Hvala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.11.2006 11:25:29   
Anonimen
Odvisno pri katerem operaterju je!
Se pa da pri vseh zablokirat št.
Pokliči in vprašaj pa ti bodo razložil. Rečeš da te nadlegujejo s te številke!

(odgovor članu force)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
9.11.2006 11:49:30   
Anonimen

Spet bo fait... user posted image  Krasno.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.11.2006 13:14:46   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: force

Torej danes ko pridem iz šihta, grem v akcijo. Sam neki mi povejte prosim, kako in kje izvedeš to, da se telefonska zablokira in kaj to pomeni, da ona potem ne more več pošiljati smsov in obratno, al kako to laufa? Mi lahko kdo prosim to razloži? Aj pa kje se to da naredit? Da bom imela pripravljene odgovore če bo hotu kej komplicirat.

A se ti ne zdi da zadeve rešuješ na napačnem koncu? Kaj ko bi najprej dala tipu vedet kako zelo te to prizadane in da naj s tem neha? Pa da vidiš kaj an to poreče on.

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.11.2006 13:42:14   
mojamura
ja res je to, da mora tvoj narediti konec....ti mu sicer lahko kvazi pomagaš in mu stojiš ob strani. ampak glaven akter je on.

tudi moj bivši ma dugo lajtungo in mu ne potegne tak hitro....ampak pri meni je že stvar tako daleč, da smo se že zaradi tega dajali na sodišču. ampak tu sem jaz naredila prvi korak kako in kaj in ne moj zdajšnji partner....res pa je da ko bivši kaj ušpiči, se pogovorim z mojim dragim in potem reagiram na to.

vprašaj tvojega, če mu laska pozornost od bivše....in kaj bi mu falilo, če od nje ne bi več dobival sms-e? reči mu da te to boli, ko vidiš da je on tako ravnodušen. na pove bivši da je vajina zveza zanj sveta in da nima kaj šterene mešat. ja pa tel. naj definitivno zablokira....če mu seveda ni pretežko

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 32
10.11.2006 8:07:14   
Nixxon
Word.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.11.2006 12:36:35   
srki
Če bi ga res bolil ku***, bi že davno to zgodbico končal. Moje mnenje. Očitno mu res to ugaja, da ga občudujeta dve ženski. Resno se pogovorita, ne skrivaj svojih čustev, da ti je vseeno. Meni tudi ne bi bilo. Lahko pa bi tudi zamenjal številko, v skrajni sili. In če se v službi vidita, kaj si imata pol še za pisat sms-e?

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.11.2006 16:06:12   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
.....sva se odločila, da zaključiva najini vezi ...Problem pa je njegova bivša, ker skoz neki teži in pošilja smse ....

Force.  A dokler si pa si ti dopisovala in se kljunčkala, je bilo pa OK? Ne, ne. Ti si problem. Ti si tista, ta grda. Sedaj ko okušaš svoje maslo, je pa narobe?

IZVIRNO SPOROČILO: Force
Hvala za vaša mnjenja, pomaga če nekdo objektivno gleda na stvar, sicer mal boli ampak vseeno.

Žal ti tega, nihče na forumu ne upa povedati v obraz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.11.2006 22:04:14   
Pupica
Ej pomoje bo čas pomagal, pri tem, da ga bo bivša pozabila. Po drugi strani bodi srečna, da ga takole "spominja"nase.Lahko bi ga z grožnjami, z hudobijo, z nagajanjem tebi, z opravljanjem, pljuvanjem po tebi,....Verjemi mi!Je velik bl težko mirno gledat, ko ena ničvrednica dela vse to, kot če pošlje nedolžen SMS. Vsekakor pa ne prepirajta se zarad nje, skupaj držita, pa bo!Čas pa bo prnesel svoje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
15.11.2006 8:56:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taras1

ANONIMEN TI KAR VZEMI REČ V SVOJE ROKE, PO TOČI ZVONITI JE PREPOZNO!user posted image

se pridružujem temu ! 

(odgovor članu taras1)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
15.11.2006 10:37:45   
zoya_
IZVIRNO SPOROČILO: pupic@

Ej pomoje bo čas pomagal, pri tem, da ga bo bivša pozabila. Po drugi strani bodi srečna, da ga takole "spominja"nase.Lahko bi ga z grožnjami, z hudobijo, z nagajanjem tebi, z opravljanjem, pljuvanjem po tebi,....Verjemi mi!Je velik bl težko mirno gledat, ko ena ničvrednica dela vse to, kot če pošlje nedolžen SMS. Vsekakor pa ne prepirajta se zarad nje, skupaj držita, pa bo!Čas pa bo prnesel svoje.

Hja jest sem deležna zadnje čase tega, da me bivša vlači vse povsod in me obrekuje vsem, ker se ji moj ne pusti zafrkavat, pa se je sedaj name spravila. Poln kufr jo mam že. Nikol se ne vtikam vanjo, briga me zanjo, otroc so tisti, ki so pomembni in če me majo radi, jaz nisem kriva. Verjamem, da jo je bolelo, samo po treh letih bi pa lahko že prebolela, sploh ker ima drugega tipa (take zadeve pač zveš od otrok, ko ti začne govorit o nekem moškem in pač prašaš, kdo pa je to in pove od mamice fant). Pa še jaz nisem bila vzrok za ločitev, ker sta bila že ločena. Torej ne vidim smisla njenega početja...user posted image  na začetku sem tudi jaz popizdevala, ker ga je za vsak drek klicala npr. kje lahko dobi enga majstra za pipo popravt, ja halo rumene strani obstajajo, pa vedla je kdaj sva šla na dopust in je klicala za bedne stvari, da je mobitel zamenjala pa take user posted image  Pol sem pa jest enkrat popizdla in se je moj nehal javljat, ona je nehala klicat. user posted image

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Pupica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
18.11.2006 12:11:33   
Pupica

Pol sem pa jest enkrat popizdla in se je moj nehal javljat, ona je nehala klicat.

...če bi bilo vedno vse tko simpl....user posted image

(odgovor članu zoya_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?