|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čas za sebe?
24.10.2006 6:55:26   
srki
Ja, ga imam, nisem zahteven človek, dovolj mi je že pol ure na dan, da sem nekje sama, sicer je pa Aljaž že dokaj samostojen, tako da ga lahko pustim samega zunaj pred hišo, smo čisto na koncu vasi, kjer ni prometa, pa tudi drugače je vedno kdo zunaj, ali so to moji starši ali pa bližnji sosedje, ki imajo tudi otročke, tako da ni panike, med tem časom pa ali se vležem na kavč, ali prelistam kakšno revijo, ali pa enostavno meditiram.....ali se usedem pred hišo na klopco in klepetam s sosedo, si kakšnega prižgemuser posted image ,se mi zdi, da ga imam dovolj, do mene pridejo tudi kolegice, tudi če je Aljaž zraven, imam čas zase, ker je res priden. Skratka, se ne pritožujem.

Zame čas "zase" ne pomeni samo to, da grem ven, v oštarijo, na čvek, to lahko počnem tudi doma, na vrtu ali v bajti. Šoping zame ni sprostitev. Čaz zase mi pomeni tudi to, da pospravljam-seveda v miru. In ob petkih je že kar praksa, da moj vzama sineka in nekam gresta, pa imam res mir in to mi že dovolj pomeni.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.10.2006 8:57:14   
Mina1
Vidiš, jaz si ga nisem znala oz. nisem mogla vzeti, časa zase torej, za vse sem bila sama, pri dveh zahtevnih otročkih. Zato pa je tako kot je...

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.10.2006 9:01:31   
April
Si ga kar vzamen. Kakšne pol ure na dan, pa imam dost. Ravno tok, da sem mal sama s sabo pa da lahko kaj v miru zase naredim.  Vse to na račun pospravljenega stanovanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.10.2006 12:18:50   
bskrle
trenutno je to znanstvena fantastika
Ja je razlika, če imaš doma 3 majhne ali pa le enega.
NO RR-ju se še nisem odrekla, torej še ni kritično.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.10.2006 12:24:49   
Anonimen
zadnje case ga imam a pretek...oci lepo tamaucka spedena in gresta ene 2x na dan ven...pa skopa ga tud, pa za papcat mu da...jst edino skuham, ce mi slucajno kaj zadisi...ce mi pa tisti dan vse smrdi, pa tud oci skuha...zdele imam namrec taksno obdobje, da vecino casa na skretu precepim in se objemam z wc skoljko :):)

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
24.10.2006 12:26:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

da vecino casa na skretu precepim in se objemam z wc skoljko :):)

Ti mas pa res rada to wc skoljko.. Ja sej je lepa.. modernih oblik.. ravno prav velik za objet.. tiho je.. ne tecnari.. tudi ce se poserjes vanjo.. da cist mir.. popoln idealen partner bi se lahko reklo.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
24.10.2006 12:37:42   
Anonimen
ja, sej bi se rajs s kom drugim objemala, samo ne vem, kako bi vse tole prenesel...tko da je trenutno moja skoljkica bolj primeren kompanjon user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
24.10.2006 12:38:41   
lenika
Jaz grem vsako sredo s prijateljicami, za eno urico na kavo in 1x na mesec na večerjo, včasih z možem (takrat so varuške babice), včasih pa s prijateljicami (takrat je varuška mož).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.10.2006 13:10:16   
puncica
Hmm kaj naj rečem, kot je rekla CURKČEK čas je vedno le vzeti si ga je treba, tako da včasih ja včasih ne, sploh pa štejem med čas zase RR, tak da lahk rečem, ja da ga imam, sicer ne več toliko kot prej ampak imam pa ga. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.10.2006 13:16:08   
corfu
Ga imam, oz. si ga vzamem.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.10.2006 13:30:48   
Anonimen
Si ga vzamem, potem se pa prav hitro začnem dolgočasiti. Trenutno pod "čas zase" spada pospravljanje, to me najbolj razveseljuje user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
24.10.2006 13:47:34   
Sita
Vedno imam čas zase, saj sem zmeraj sama s seboj. Ma, že spet sem tuki. Ja, ne morem se znebiti same sebe - kamorkoli grem, gre moj jaz z mano. user posted image  Tako, da osamljena ne morem bit.

Kaj pomeni čas zase? Moj kvalitetni čas? Najbolj fino mi je, ko sem z možem in otroci. Takrat najbolj uživam. Če grem sama v gore ali na sprehod, mi ni tako fajn, kot če je vsaj en moj otrok z mano. Torej, kaj je čas zase?
Tuširam se raje z možem kot sama. Spim raje z njim kot sama. Na obiske hodimo raje skupaj kot sama. Ma res ne vem.

Ko prevajam in berem kakšno knjigo, spet hočem možu vse prebrat in z njim pokomentirat. Ko grem tečt, raje vidim, da gre mož z mano. In včeraj sem šla sama v hrib, pa se nisem mogla zadržat - sva kar trikrat govorila po mobitelu: enkrat sem klicala, da sem videla srno, drugič po kateri poti naj grem ipd. In on je hotel prit na malico, pa mi je rekel, da nima volje iti domov, če mene ni doma ....

Torej - kaj je imeti čas zase? Bi morala biti sama - je to čas, ko si sam ali čas, ko uživaš z nekom? 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.10.2006 9:39:34   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Odkar imate otroke, vam ga kaj ostane?

user posted image
Ko spijo. Ostane pa potem manj časa za spanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
25.10.2006 9:49:02   
Naja31
Torej - kaj je imeti čas zase?

Jaz bi rekla, da je to čas, ko uživaš, ko se sprostiš.
Sama, v dvoje ali pa v troje. user posted image

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 39
25.10.2006 9:54:42   
Seven*
Zdaj ste me spomnile na nekaj..

Zadnjic sem gledala ono oddajo Popolna preobrazba. Pa je bila gospodicna slavna Jenny McCartny gostja, ki je povedala, da ima mamo, ki je tako lepo skrbela za svoje otroke, stiri puncke, dala vse od sebe, nikoli si cisto nic privoscila in da so ji ful hvalezne.. Vse lepo in prav. Ampak!!! Mamo so pokazali, kako pometa dvorisce v neki firmi in dela kot hisnica/snazilka. Mama je brezzoba, izmucena, zgubana, izgledala je res utrujeno in zanemarjeno..

Tole je pa ena izmed njenih hcera..
http://www.nude-celebs.cc/Jenny_McCarthy/topless.html

Zgodba pove svoje in da misliti. Menim, da tudi mama rabi cas zase in da zaradi tega otroci ne bodo utrpeli vecje skode. Malo zdravega egoizma res ne skodi..

Koliko casa si vzamem zase? Premalo..

Gospa sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 40
25.10.2006 10:01:19   
Čupka
Rabim čas, ki je samo moj in takrat si ga vzamem. Vzamem si ga za šport (no, to si ga vzamem redno 2 -3 krat tedensko), za večerjo s prijatelji (no ja, mogoče 4 - 5 krat letno), za izlet s prijateljico in še kaj malega bi se našlo. Pa skoraj vsak večer 2 urci za branje ali TV, ali PC, al početje česa ustvarjalnega...
Ponavadi je to takrat, ko moram spucat ventile. Ko sem svinjsko utrujena od vsakodnevne rutine in čutim, da sem pod stresom in me začne dušit, tlačit...

Po tem ukradenem času sem kot nova, polna energije in 10 krat boljša mama, žena,... 

Mislim, da ga vsi rabimo, le da si eni drznemo to priznat sami sebi :-)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 41
25.10.2006 19:45:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita
Torej - kaj je imeti čas zase? Bi morala biti sama - je to čas, ko si sam ali čas, ko uživaš z nekom? 

Ko živaš, sam ali v družbi tistih, ki so ti dragi.

Dovolj ga imam, vikendi so samo naši. Za sprehod, kavo, kino, kopanje,....karkoli, v čemer uživamo, smo sproščeni, zadovoljni, na easy.
Odkar najina punčka uživa, ko gleda, kako pripravljam kosilo, je še to postalo zabava.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
25.10.2006 20:22:11   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

Ko spijo. Ostane pa potem manj časa za spanje.

Točno tako. Že nekaj dni razmišljam, da "živim" samo takrat, ko mali spi, in da vmesni čas - ko je buden - malodane pogledujem na uro, kdaj bo spet zaspal. Priznam, da sem bila še v nosečnosti hiperaktivna - vsak dan sem se z nečim ukvarjala (imela vaje v različnih društvih), pogosto še med vikendi, poleg tega imam tako delo, da ga "nosim domov" in ga, včasih rada in včasih nerada, opravljam tudi v prostem času (in celo med porodniško).

In tako imam nenehen občutek krivde, da sem prevelika egoistka, kadar že samo razmišljam o času zase, hkrati pa imam slabo vest, ker vse stvari, ki sem jih prej opravljala, stagnirajo.

Lp,

živa

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 43
26.10.2006 7:44:30   
katarina2004
Jaz si ga vzamem sedaj pa sploh, ko sem v službi za kakšno pijačko s prijateljico, in obvezno aerobiko enkrat tedensko. Z mojim imava res dober dogovor enkrat eden, drugič drugi....malokrat pa se zgodi, da greva skupaj kam. Težko dobiva varstvo zvečer.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 44
26.10.2006 8:39:47   
levinj@
Drug teden začnem hodit v fitnes... Po letu in pol, ko si nisem vzela časa samo zase, si bom to spet privoščila...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?