|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čas za sebe?
23.10.2006 21:29:38   
Anonimen
Odkar imate otroke, vam ga kaj ostane?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čas za sebe?
23.10.2006 21:34:00   
Bubamaraa
Ja  si ga vzamem...ker drgač bi se mi itak zmešalo...resnično....user posted image

Če ne drugega grem enkrat na mesec s prijateljicami na večerjo in mal na babji čvek..... user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2006 21:34:36   
mamči
Ne ! Tisto malo pa zapravim na rr user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2006 21:36:09   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Ja  si ga vzamem...ker drgač bi se mi itak zmešalo...resnično....user posted image

Bemtiš Romana, zato se je men že začelo kraužlat ! Kako pa vzet čas zase ???!!!user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2006 21:38:50   
F*S*M
enostavno popizdiš na deca da maš poln kufer vsega pa da rabiš nekaj ur zase, pa bod brez skrbi da imaš čas zase že naslednji dan če se zvečer razpizdiš, jaz sem se glih v četrtek mi je mal film poču, je tak anglček že od petka da je kr joj

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2006 21:39:48   
Bubamaraa
Ja če jaz že dve leti sama kopam Danajo in jo rihtam, pa oblečujem pa spat spravljam jo naj pa on vsaj enkrat na mesec.....

Recimo ta petek gre on na obletnico mature in ga ne bo do bog ve kdaj domov...v soboto mam pa jaz babji večer....

Ker oba veva, da je bolje za naju da si kdaj spočijeva živce in grema mal ven....grema pa tudi skupi...pol pa itak babice in dedka popazijo.....user posted image

tko da res punce vzemite si čas...pa res magar samo kakšno urco in tisto urco odmislite plenice, peglanje, kuhanje itd....resnično paše za dušo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.10.2006 21:40:51   
mamči
Meni lahko film poči, kolko hoče, pa govorim tud lahko kar čem...sam nekega dedca še rabim, da me bo poslušal, da ne bom imela monologe user posted image

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.10.2006 21:42:50   
mamči

tko da res punce vzemite si čas...pa res magar samo kakšno urco in tisto urco odmislite plenice, peglanje, kuhanje itd....resnično paše za dušo....user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo čas tud zame - upanje umre zadnje....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.10.2006 21:44:48   
al1*
Sedaj, ko sta že večja, si ga vzameva - oba. Včasih vsak zase, včasih oba skupaj. Ko pa sta bila majhna, je bilo pa težje. Ampak vse se da. Mi imamo tudi babice in dedke, ki radi preživijo kakšno urico z vnuki.user posted image user posted image  

lp

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.10.2006 21:55:11   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: al1*
. Mi imamo tudi babice in dedke, ki radi preživijo kakšno urico z vnuki.user posted image user posted image  

Moja mami že itak cele dneve pazi malega, pa pogosto tud oba, ker pa ni več ravno med najmlajšimi babicami mi ni, da jo še zvečer/ponoči zaposlim (čeprav me včasih ona sama pošilja na kak žur in bi tud oba pazila ).
Me ja pa kr malo strah it kam ven, ker me prijateljice ža tak dooolgo vabijo, da mi ne gine žur do jutranjih ur user posted image . Ko bom mela malo lufta v službi, pa mogoče res...

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.10.2006 21:58:40   
Bubamaraa
Mamči vzemi si...sploh si ne predstavljam, da bi imela dva otroka in si ne bi vzela urco ali pa dve časa samo zase...ti kr lepo povej prijateljicam, da greste to soboto na pjačko in babji čvek.....user posted image user posted image user posted image ...pa decu pusti otroka in naj popazi ta čas nanju.....

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.10.2006 21:58:47   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je že touser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.10.2006 22:03:32   
mamči

Mamči vzemi si...

Madonca, sem jaz še sploh v formi za take turneje user posted image  ? Ne pozabi, pri nas na Štajerskem so nori žuri in tu ni : ne morem več, utrujena sem, bog ne daj, da rečeš pred sončnim vzhodom, da bi šel domov, pa da ne moreš plesat, ker te noge bolijo. Če pa povoham alkohol pa user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.10.2006 22:04:43   
Bubamaraa
Pol pa samo vohaj alkohol in boš celo noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.10.2006 22:06:10   
mamči
user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.10.2006 22:13:25   
total
Tudi jaz si vzamem čas zase in si kaj privoščim zase in za svojo dušo..in kr pašeuser posted image user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.10.2006 22:16:28   
nejcko
Mnogo mnogo premalokratuser posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.10.2006 22:28:26   
iva01
Ja vsake tolk časa mi mal film pokne, pa mi da moj kr sam od sebe predlog da bi lahk kam šla,in tudi gremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.10.2006 22:30:39   
tulip
Seveda, ne toliko kot prej, a ga zdaj bolj cenim!
Čas zase si moraš vzet, da napolniš baterije in ne pozabiš, da si še vedno človek, ne pa samo  mati ali partnerka ali kakšna druga vloga...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.10.2006 23:12:37   
Magi*
vsak večer, ko gre tamala spat, sem frejuser posted image ...da delam vse sorte, kar ne sfolgam čez dan. vseeno si uspem tu in tam vzeti nekaj časa čisto zase.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tulip)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.10.2006 23:37:37   
lelaval
Si ga enostavno vzamem. Čeprav težko, ker nimava starih staršev na razpolago za čuvanje, si ga vzameva oba - pač vsak zase.
Sem vesela, da si lahko vzamem že 1 uro, ki jo prebijem v kopalnici z ukvarjanjem sebe. user posted image  In to brez vsake slabe vesti. user posted image  

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.10.2006 23:42:54   
klepetka
ja si ga vzamem.Včasih tako na hitrico s kakšno kolegico kakšen kofe ,drugače pa 1x na mesec-to je že pravilouser posted image user posted image - obvezno pica ali večerja s še 3 prijateljicami.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.10.2006 23:59:20   
lojzika
No tudi jaz si ga kar vzamem, takrat ko mali spi, pa tudi večerne kopeli imam vse pogosteje, takrat ded spravi malega spat. Velikokrat pa gre mali k babici mi2 z user posted image  pa na lepše pa če tudi sama leživa na kavču prav paše.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.10.2006 5:17:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ja, seveda. In, ne boš verjela, skoraj toliko kot prej. Samo razporedim si ga drugače in sedaj so mi druge stvari prioriteta.
Npr. petek pred 10-imi leti:
Vstala sem ob 4-ih, se do 5-ih zrihtala za službo in delala od 6-ih do 14-ih. Po službi sem šla na kosilo, čvek s prijateljicami, v shopping, na obisk ali pa kamor je pač naneslo. Zvečer sem za kako urico prišla domov, da sem se preoblekla in zrihtala, potem pa sem izginila ven žurat. In se priklatila domov (ali pa tudi ne) enkrat proti jutru. Ter nato prespala soboto.
Današnji petek:
Ob pol sedmih zjutraj se priklatim domov iz nočnega šihta. Porihtam oba otroka (Robija previjem in nahranim, Jana zbudim in pošljem v šolo) in skuham kavo za Kamikazo. Če nimam nobenih obveznosti izven stanovanja, opravim okrog osmih še nujne telefone in grem spat. Vstanem okrog treh popoldan. Ura v kopalnici, ura pri "jutranji" kavi pred računalnikom (RR, maili, novice). Včasih potem malo pospravim, včasih grem v shopping, včasih kdo pride na obisk, včasih pa grem celo nazaj spat, ker se mi tudi dihati ne da. Pred dnevnikom malo delam za šolo z Janom, po dnevniku je večerja (skuhana ali pa naročena, kakor se komu da). Okrog devetih pa se spet začnem pakirati za v službo. Začnem ob desetih.

Razlika?
Ene so očitne, druge ne. Pri sedajšnjem petku in pri postavki "shopping" je zajeto pravzaprav vse: nakupovanje brez dedca in otrok (nihče me nikamor ne vleče in mi ne diha za ovratnik, ampak v miru berem etikete), pijača s komerkoli po shoppingu in vse ostalo, do česar pač lahko pride, ko pomoliš glavo iz stanovanja. Se je tudi že zgodilo, da sem šla ob 16-ih v City Park in šla potem z vrečkami vred direkt v službo, ker sem zalutala na drug konec LJ in jih nisem imela niti časa domov prinest.
Ko me ni, je doma moj dedc. Pač mora biti eden pri otrocih, a ne? In ko njega ni, sem doma jaz. Tudi on kakšen večer, ko jaz nimam službe, mrkne do kolega igrat igrice. Pa popije kakšno Laško preveč in uspe priti enkrat sredi noči. Bogu hvala, da vsi taksisti v LJ vedo, kje je doma, kajti sam takrat ne bi znal priti. Pa kaj? Vsi smo živi in zdravi.

Moj čas zase? Ja, moram ga imeti. Moški, ki mi ga ne bi dopuščal, bi bil hitro bivši. Sploh pa po izkušnji z bivšim možem (klinc, bila sem mlada in naivna - zdaj sem pa samo še mlada). Seveda pa jaz moškemu dopuščam isto. Edini pogoj je (za oba), da družina ne trpi. Potem je pa popolnoma vseeno, kaj kdo od naju dela (in kje in s kom itd.).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
24.10.2006 6:22:12   
CUKRČEK
čas je vedno...samo vzeti si ga je trebauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?