|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Epilog včerajšnje zgodbe
19.10.2006 12:25:24   
Anonimen
Taula, pričakovana rekacija - tako tvoje prijateljice, kot njenega tipa. On je dosegel svoje - iz tebe je naredil user posted image , ona hoče pa tebi sedaj zasrat tvoj odnos s tvojim partnerjem... On je tebe uspešno spravil iz njenega življenja, če bo pa zraven še malo štale naredil, pa toliko boljše... In samo to je hotel - tvojo prijateljico izolirat od vseh, razen od njega... Znan scenarij - kot iz telenovel.

Pusti ju naj se zdihata in spihata. Sedaj bosta združila moči in bosta že ugiran team do naslednje prijateljice, ki jima bo prekirižala pot. Kajti isti scenarij se bo ponavljal znova in znova, dokler bo ONA pustila, da on z njo manipulira.

Poskusi se ne sekirat - naredila si, kar si mislila, da je prav. Dobila si jih po glavi - pa težko rečem, da tega nisi pričakovala...

(odgovor članu Yasminn)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
19.10.2006 12:41:18   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Ste se ful razpisali. Meni pa se tak ne da brati. Sem se nabasala tak, da pokam po šivih.user posted image  

Dejstvo pa je:
1. Tvoja kolegica je nasrala ko sam user posted image .
2. Ko bo to spoznala, bo prepozno.Žal user posted image
3. Ti pa živi svoje življenje. Pozabi kar je bilo.
4. Imela si enega sovražnika, zdaj imaš dva.
5. Tu ni pomoči.

Se popolnoma strinjam. Tvoja kolegica je dala svojemu fantu jasno vedeti, da je on prvi v vrsti, da ji je najpomembnejši in da so njegove besede zanjo svete. Tukaj je naredila največjo napako, ki jo bo zelo težko popravila, če jo bo sploh lahko. Dečko je sedaj dobil jasno potrdilo, da lahko z njo manipulira in to bo počel tudi v bodoče!!!

Se pa drugače povsem strinjam s Tjazyjem - v odnose drugih se ni dobro vmešavati, ker človek vedno potegne ta kratko in na koncu izpade največja svinja. Zdaj je, kar je, si pač izgubila eno prijateljico - tudi to je del življenja, zate pa dobra šola, da se boš v bodoče podobnih konfliktov izogibala. Za svoje dobro in za dobro svojega imena.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
19.10.2006 12:51:34   
mama54
Meni pa se postavi samo eno vprašanje: kakšna prijateljica je to, da gre klicat tvojega moža, pa mu nakladat o tebi Tudi če ji zaljubljenost zamegli zdrav razum....ampak ona je ja pametna, ko je vpisala magisterij
IZVIRNO SPOROČILO: rija

To se tudi jaz sprašujem.Takšno "prijateljico" zbriši iz vajinega življenja,ker nikoli neveš kdaj ti bo škodila.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 53
19.10.2006 13:03:22   
tulip
Resnica prej ali slej pride na dan, včasih tudi ko je prepozno, a vendar...
Težko je presodit, a naj v takem primeru kaj rečeš ali ne... če rečeš, je tvoj dober namen hitro sprevržen v slabega, saj nihče ne sliši rad kritike, predvsem o izbiri parterja, pa čeprav je mišljeno dobro. Tako pač smo ljudje naravnani, da podzavestno zaščitimo kar imamo, upajmo vsaj da ji bo tvoje opozorilo služilo v razmislek...
Če pa nič ne rečemo, pa dobimo na koncu servirano 'pa zakaj mi nisi nič povedala, če si vedela!'..
Tako da si v takih situacijah hitro napravimo medvedjo uslugo. Z mojega vidika si prav naredila, da si ji povedala, kako pa se ona z vsem sooči, pa je njena naloga.
Dokler do resnice ne pridemo sami, so vse besede zaman!user posted image

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 54
19.10.2006 13:21:40   
Anonimen

Sem se nabasala tak, da pokam po šivih.user posted image   

To pa ne vem ce bo najboljs za tvojo trenutno tko obozovano rito.. user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
19.10.2006 13:23:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka
in drugacnih ....... raje moske prjatlce user posted image   

Hm.... le kaj naj bi to bilo user posted image

a na kej namigujes tanikaa, aauser posted image

Je nekam sumljiva tale srecka a ne Tanika!? user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
19.10.2006 14:09:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Sem se nabasala tak, da pokam po šivih.user posted image   

To pa ne vem ce bo najboljs za tvojo trenutno tko obozovano rito.. user posted image user posted image

Seveda bo to najboljše za njo. user posted image  Jo je treba razvajat. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
19.10.2006 15:02:08   
igralka
Žasl mi je, da se je tako obrnilo.
Če se malo zamislim in poskusim postavit v kožo tvoje prijateljice, je jasno, da ne bo hotela nič slabega slišat o svojem tipu ne od tebe ne od koga drugega.
Mogoče bi ti še verjela, če bi najprej sama pošteno razmislila o tvojih besedah, namesto da mu je šla govorit. In potem jo je jasno napumpal z neumnostmi še bolj. In dokler bo sama sebe prepriševala, da je srečna v tej vezi, bo poslušala le njega.
Zaljubljenost je čudna reč. Včasih gremo v škodo sebi in drugim zaradi nekih idealov, ki smo si jih narisali v glavi.

Čez par dni pa bi ji jaz le napisala mail, kot so ti že punce svetovale in v njem nardrobno razložila situacijo. Mogoče pa res ne bi bila slaba ideja ji dat tole za prebrat. Samo dokler se bo slepila, ne bo verjela, pa če se na trepalnice postaviš...

Kakorkoli se zgodba obrne, upam, da bo nekoč sprevidela svojo zmoto in da bosta spet prijateljici.

Dragi Bog, daj mi pogum, da spremenim tisto, kar lahko,
daj mi moč, da sprejmem tisto, česar ne morem spremeniti,
in daj mi razum, da ločim to dvoje.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 58
19.10.2006 15:52:34   
Misek
Meni se zdi prav, da si povedala. Navsezadnje povedala si tisto kar ti lezi na dusi in prijatelji so za to, da im povemo kaj nam lezi na dusi. NJeno jezo razumem. Ne opravicujem, vendar razumem. Dolgo casa sama in sedaj tip... verjetno ji je nekje globoko v podzavesti jasno, da imas prav, vendar... njene zelje, njena pricakovanja... verjetno niti ni tako zaljubljena v tega tipa, je pa zaljubljena v idejo, da ma krasnega tipa, da ni vec sama. Domnevam, da bi se enako obnasala tudi ce bi bil kateri koli drugi tip na njegovem mestu. Vsak **** bi izpolnil njene zelje po spremembi iz osamljenosti v zvezo.
In prav takrat, ko se globoko v sebi zavedas, da nekdo ima prav, prav takrat najbolj boli, ker se ti rusi "svet", slika, ki si jo ustvaril iz lastne zelje in potrebe za izpolnitev lastnih zelja. Tisti crv gloda nekje globoko v podzavesti in potreben je cas, da si prigloda pot na plano. Ta crv jezi, tako mocno, da na nekoga moras sprazniti svojo jezo in jasno je, da jo bos spraznil na tistega, ki je videl "vso bedo" odnosa, ki naj bi bil, ki bi moral biti blescec in sjajen in brez napak....
Sama bi povedala, na nekaj drugacen nacin kot si ti. Ne bi usmerila razgovor na njo, temvec na sebe. Da se cutim ponizano, da me tip vidi kot nekoga, ki jo ovira v karieri, ki nekoga, ki jo "sili" da prevec je.... in vprasala njo, ce jo res oviras v cemu, ce jo res oviras v cem....  Zal se TI, TEBI razgovor prepogosto zastopi kot napad.
SMS tvojemu tipu. Na njegovom mestu bi odgovorila, da te nima zakaj kontrolirat in da ni tip, ki bi svojo punco/zeno kontroliral, sicer bi ti stel kalorije, tako kot njen obsedeno steje kalorije njej. pametno.. ne vem koliko je res to pametno, je pa ucinkovito zato, ker zogico vrze nazaj na njen odnos z njenim partnerjem, kjer problem tici in ga odvrne od ciljanega (s strani njenega tipa) nadomescanja s problematiziranjem vajinega odnosa.

Poslati ji mail. Pametno po mojem, zaradi sebe in zaradi nje. V opomin na vsa leta prijateljstva in vajin odnos, ki ga je pripravljena zavrci. V opomin na pretenciozno idejo, da je doticni tip tako vreden, da se zaradi njega zavrze prijateljstvo in v opomin, da se malo prevec cenis, da bi flirtala z nekom, ki ti steje kalorije. Verjetno tip seksa glede na stevilo zauzitih kalorij. Ce jih ta dan ne rabi pokurit, ne bo potrebno seksati. Pomiri se in brez jeze napisi mail. In napisi tudi to kar si nameravala, da si tukaj in da bos brez kakrsne koli zamere se vedno tukaj ko te bo rabila in ce te bo rabila.
Enkrat ji bo postalo jasno. Upam, da ne prepozno. In takrat bo zares potrebovala prijatelje. Pa se to. Ce imas moznosti pozanimaj se o tipu. Osnovne podatke ze imas sigurno, pa se pozanimaj, da bos vedela kaj lahko od njega pricakujes in kaj lahko od njega ona sama pricakuje.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 59
19.10.2006 15:55:43   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
verjetno.. prav zato pravim, da ce jo zelis imet ob sebi, potem ji daj vedet, da si tu zanjo.. ce si prepricana, da ti je zdaj zapicla noz v hrbet (kot eni pravijo), potem je pac ne cakaj.. se distanciraj od nje.. jo pozabi.. ce ne maras tako butastih in plehkih prijateljic, kot nekateri pravijo da je.. ce je res tvoja prijateljica, potem ze ves zakaj si jo izbrala.. in sama ves kaj ti je storit..

Prebrala sem kaj si do sedaj pisala in me kar ima, da bi sopodpisala. Ni treba gledati samo kako je v lastni kozi, vcasih je pametno pogledati kako je v tuji kozi. In poskusiti razumeti, preden se odlocis zameriti. najlazje je pa takoj zameriti in odpisati z velikimi besedami od izdaje do nevem kaj... pocasi.. nobena juha se ne poje tako vroca kot se skuha....

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
19.10.2006 16:30:56   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

važno da si ji povedala....od nje je pa zdaj odvisno, komu bo verjela. Ti si opravila svojo dolžnost.

jp.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 61
19.10.2006 17:58:17   
CatJa
In ko si zaljubljen, itak verjames vse.. Ne vem no.. A niste bli se nikol slepo zaljubljeni!? Nobeden od vas???

Ne. A sem čudna?

Moraš bit pa res strašno, strašno obupan (potreben user posted image ), da ti lahko glavo zavrti tako prozoren tip.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
19.10.2006 18:04:25   
Marogica
Taula, pa kaj ti naj rečem? Saj smo ti že včeraj napisali, bolje, da ne poveš, ker boš samo drek mešala(no to je bil moj odgovor). In kaj se je zgodilo? točno to.

Daj preberi si še enkrat odgovore, ki so bili napisani. Če bi bila manj neučakana, se mogoče to ne bi zgodilo. Pa čeprav vsi vemo, da si dobro mislila. VSI, razen NJE, tvoje prijateljice.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1153485&mpage=2&key=&#1154282

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
19.10.2006 18:10:51   
karmy
ma jaz sem pa kar pričakovala da se bo to zgodilo.... žal... tako pač je.... več sreče prihodnjič... kaj več ti ne znam povedat oz.  ne morem user posted image  in res je.. tipo je dubu kar je hotu... odrinu te je iz njenega življenja po liniji najmanjšega odpora... potreben je bil le en SMS...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 64
19.10.2006 18:11:33   
Primoza
Včasih zelo velja rek da le če si sam zanesljivo veš, da si v dobri družbi.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 10:50:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
20.10.2006 10:59:22   
Taula
Da zaključimo to temo. Ni mi žal da sem povedala. Ne bom ji obrnila hrbta, počakala bom kaj se bo zgodilo in ji dala vedeti da sem ji na voljo. Žal pa mi ni zato, ker se ne morem z nekom družiti, se pretvarjati da je vse OK in nekomu kimati na vsako njegovo besedo ko bebček. Če je pa taka cena za to, jo pa sprejmem. Pa to ne pomeni da je nimam rada..samo nočem imeti plehkega odnosa z njo ki ga kontrolira njej tip, ki mi daje napotke kako naj se vedem, kaj na jem, kaj naj se z njo pogovarjam. Dejansko bi se lahko pogovarjali samo še o vremenu, pa o trgovinah...ostale teme bi bile že prepovedane, ker jaz narobe razmišljam in imam slab vplih na njo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 11:21:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
20.10.2006 14:25:21   
darja72
Nisem vedela, da so tudi pravnice lahko take kure.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 69
20.10.2006 15:15:58   
Anonimen
kot sem ti rekla, verjela bo njemu, ne tebi, tebi bo kvečjemu kaj zamerila, no vidiš, tako je bilo pri meni in evo tako se je na žalost zgodilo tudi tebi

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
20.10.2006 16:33:04   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

In ko si zaljubljen, itak verjames vse.. Ne vem no.. A niste bli se nikol slepo zaljubljeni!? Nobeden od vas???

Ne. A sem čudna?

Moraš bit pa res strašno, strašno obupan (potreben user posted image ), da ti lahko glavo zavrti tako prozoren tip.

Se podpišem.Če bi meni kdo kaj 'nenavdnega' povedal, bi sigurno bila malo bolj pozorna nanj.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 71
20.10.2006 17:02:46   
Anonimen
Nisem vedela, da so tudi pravnice lahko take kure.

Še večje...user posted image , pa ne vseuser posted image

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
   [Brisano sporočilo]
20.10.2006 19:39:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Število otrok!
Alter_ego

Koliko otrok imate?

0 (16%)

1 (41%)

2 (28%)

3 (9%)

4 (3%)

več (2%)

Število vseh glasov: 457

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!