|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Epilog včerajšnje zgodbe
19.10.2006 10:13:49   
Taula
Da povem na kratko kaj je bilo včeraj zvečer. Kot sem rekla sem šla na obisk. Bili sva sami in vprašala sem jo kako se ji je zdelo zadnjič na pijači/tortici. Razložila sem ji da mi je bilo nelagodno, ker je njen dečko govoril kaj vse smemo ženske jesti in kaj ne, in da me je motilo ker je meni razlagal o mojem hujšanju. Zanjo je bilo to samo hec.  Nato sem ji povedala kaj se je zgodilo ko je ona šla na WC in pokazala SMS. Vprašala me je če sem njega prav razumela, da sem najbrž narobe razumela.
V glavnem trudila sem se biti mirna, rekla sem ji da vem kaj je rekel in da se mi to ne zdi normalno. Ko je začela z frazami nihče mi ne privošči sreče, nikoli vam ni prav ali sem sama ali imam tipa...sem ji sem ji samo rekla da karkoli se odloči da bo ona z tem živela in da naj uporablja svojo glavo.
V glavnem ko je dečko prišel k njej mu je povedala o najinem pogovoru. Tipo user posted image ji je rekle da sem ga osvajala in da je zato poslal SMS!!Kao da sem nekaj hvalila njegove mišice, in ko je rekel če flirtam z njim sem rekla da ja. In kao da je SMS v smislu da bo ukrepal tako da bo povedal njen in mojemu lubemu če ne bom nehala. In ona me kliče in me napade po telefonu zakaj osvajam njenega tipa?! V glavnem dvignila mi je živec, najin pogovor je bil kratek in glasen. Danes sem dobila njen SMS da seveda nisva več vabljena na vikend, da ona ne rabi zraven ''kolegic'' ki osvajajo njenega tipa. V glavnem po eni strani sem jezna da bi jo šla tja skloftati da se skulira, po drugi strani sem pa žalostna ker verjame temu kretenu in ne meni in ker se je po mojem najino prijateljstvo končalo za nekaj časa če ne za vedno.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Epilog včerajšnje zgodbe
19.10.2006 10:16:45   
CUKRČEK
važno da si ji povedala....od nje je pa zdaj odvisno, komu bo verjela. Ti si opravila svojo dolžnost.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.10.2006 10:19:01   
dskubin
pusti jo, bo že prišla k sebi. Lahko pa ji po mailu pošlješ link včerajšnje debate, mogoče bo uvidela, da nisi čarovnica.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.10.2006 10:19:58   
Anonimen
Uf....

Veš ti si svoje nardila, slej ko prej(upam) bo tud ona spoznala resnico.
Sam sori ampak jaz na svojo prijateljico nebi nikol tko znorela oz. neb verjela svojmu tipu kej tacga. K poznam svoje prijatlce. Tiste tprave. In vem da mi najboljš prvoščjo.

Ja ljubezen je res slepauser posted image

No jst bi ji napisala sms da jo mam rada in da lhku zmeri računa name če bo kej rabla. In to bi blo to. Pol je pa na njej da "pride k pameti".

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.10.2006 10:31:58   
Taula
Me je sedaj lubi klical...da mu je SMS ona poslala naj me kontrolira bolj, in da ga opozarja da jaz kao flirtam z drugimi. K sreči mi vsaj on verjame!
Nič ne bom naredila, pustila jo bom pri miru. Čez kak teden ji bom pa SMS poslala da če me rabi ve kje sem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.10.2006 10:33:40   
Zahi
če je ta kolegica tako plehka in glupa (sorry izrazu) je ne potrebuješ..

če ti je to rekla.. potem ni tvoja kolegica.. ampak navadna kokoš, ki ne razmišlja s svojo glavo.. in taka ga bo orenk najebala, ko jo bo tale zakomplexan bilder spravil pod kontrolo..

ne sekiraj se..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.10.2006 10:39:37   
Anonimen
No sem bila malo pozna s svetovanjem. Včasih je res bolje, da je človek tiho in samo opazuje taka dogajanja. Zdaj pa jo kar pusti pri miru, pa naj se ti ona oglasi. Itak pa da je tako zagledana v tega tipa, da ne verjame nikomur drugemu razen njemu, najbrž še sebi ne zaupa. Tako razmerje ne bo trajalo, vsaj jaz ne vem, če bi bila lahko tako slepa. Na začetku še mogoče, sčasom pa le vidiš kam pelje pot.

Taula nič ne bodi žalostna, poskusi pozabiti na vse to in pojdi dalje. Čas pa bo pokazal svoje

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.10.2006 10:44:34   
lenika
Ta tip je norec, maniak, ne vem kaj naj drugega rečem. Prijateljica pa žal zaslepljena od ljubezni. Upam, da bo čimprej spoznala resnico in se ga rešila. Na tvojem mestu bi ji napisala SMS s katerim bi ji dala vedeti, da si vedno tukaj za njo, če te potrebuje, potem je pa pač na njej, da se odloči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2006 10:46:19   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Me je sedaj lubi klical...da mu je SMS ona poslala naj me kontrolira bolj, in da ga opozarja da jaz kao flirtam z drugimi. K sreči mi vsaj on verjame!
Nič ne bom naredila, pustila jo bom pri miru. Čez kak teden ji bom pa SMS poslala da če me rabi ve kje sem.

Pa saj ne morem verjet....user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.10.2006 10:51:37   
Anonimen
user posted image  Če bi bila to res prava prijateljica bi ti verjela.Po moje jo je on tako zavrtel,da ne posluša nikogar.Ti si svoje naredila,ker če ji nebi povedala bi si lahko kdaj očitala,tako pa imaš mirno vest.Če ima kaj v glavi ga bo kmalu prečitala,dvomim da lahko normalna ženska ostane s takim tipom.Jaz sigurno nebi.
Pusti jo naj sama pride do zaključka.Verjemi,da te bo kmalu poklicala in povedala,da ji je žal,da se je zmotila
Kako boš pa ti odreagirala?Dobro premisli!

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.10.2006 10:53:10   
Nixxon
Malo bom OT, ampak, očitno za tvojo zgodbo drugi že vedo iz kake druge teme. Mislim da za epilog ni potrebno odpreti nove teme, saj je tastara še vedno tam. Tako vsaj mi, ki ne pregledujemo tega foruma redno, ne vemo kaj za hudiča je pri vsej tej stvari. Poleg tega se forum smeti z miljoni nepotrebnih tem. Brez zamere, samo moje opažanje.

Moderatorji, če imate funkcijo, bi vas prosil da temi združite. Hvala.

PS: Tvoja kolegica je res kokoš. Nej jo resnica zadane v glavo brez tvoje pomoči. Ti boš tam potem lahko bila samo za ramo in "I told you so". Če boš hotela.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.10.2006 10:55:57   
Zahi
pa dej ji sprintaj teli dve temi.. pa ji pošlji na mail user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.10.2006 10:57:59   
Nixxon
Mah, kaj pa vem. Najprej sem ji mislil ekran s to temo poslikat z analognim fotkičem, dat slike razvit, jih potem poskenirat in sprintat, nato pa printe poskenirat in jih po mailu poslat njeni sosedi, da ji sprinta, da v kuverto in pošlje po pošti. A bo? user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.10.2006 10:58:40   
baguSka
Ja.. Ljubezen je res slepa.. Upam samo to, da bo kmalu spregledala in da ne bo se bolj zabredla v tezave.. Ja tezave. Ker s tem tipom bo imela velike in se vecje tezave.. Neprestani strah (psihicni), da ne bo dovolj lepa zanj, da pazi kaj je, da bo lepo oblecena zanj itd itd.. Skoda zanjo.. Ukrepala si in videla, da ne pali, samo se slabse je blo.. Itak, koncno ima ona zdej tipa in zdej boste vsi grdi, da ji ga ne privoscite. U bistvu zna bit taka ljubezen kar opasna. Ker si pisala, da je to njena prva ljubezen.. Oz. pac prva po dolgem casu. Poglej: naredila si kar si lahko, itak ji zelis vse najboljse, sedaj lahko samo se upas, da punca cimprej spregleda.. Ce je pa srecna z njim in da je, tako kot je, moras bit pac srecna zanjo.. Ce bi se slo za mojo prijateljico, bi jo mogoce res kaksen dan pustila pri miru, potem pa nebi mela miru pred sabo, ce ji nebi napisala kaksnega dolgega emaila, kjer bi se izpovedala in ji napisala o svojih obcutkih.. Da ji pac zelim vse najboljse in da moj namen ni bil zlonameren, ampak da sem pac hotla povedat, kar se je zgodilo.. In ce ona pac verjame njemu in da bi TI osvajala njenega tipa, naj mu pac verjame.. Ampak da si ti tista, ki ji stojis ob strani ze toliko in toliko let in da se ji nebi kar neki zlagala.. Ne vem no. Tko bi pac jst nardila. To da ji bos poslala samo dve besedi (ves kje me najdes), meni pac nebi blo dovolj.. Ne poznam pa tvoje prijateljice..

In Zahi, zelo grdo si napisu, da je ta punca glupa in plehka in ne vem kaj se. Punca je bila dolgo casa sama in je zdaj slepo zaljubljena.. Itak bo zdej vse nardila za to, da ne bo vec sama.. Tko da si res grdo napisu. In da se Taula naj nebi sekirala??? Itak da se.. Vsaj jaz bi se. Ce bi slo za mojo prijateljico.. Ker svojim prijateljicam zelim le vse najboljse!!!!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.10.2006 10:58:46   
Taula
Je pravnica...me bo še tožila da jo opravljam po netuuser posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.10.2006 11:01:54   
rija
Meni pa se postavi samo eno vprašanje: kakšna user posted image  prijateljica je to, da gre klicat tvojega moža, pa mu nakladat o tebiuser posted image  Tudi če ji zaljubljenost zamegli zdrav razum....ampak ona je ja pametna, ko je vpisala magisterijuser posted image

Jao, jao, a take "prijateljice" imate.

Hvala lepa. Jih raje nimam.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.10.2006 11:02:45   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

In Zahi, zelo grdo si napisu, da je ta punca glupa in plehka in ne vem kaj se. Punca je bila dolgo casa sama in je zdaj slepo zaljubljena.. Itak bo zdej vse nardila za to, da ne bo vec sama.. Tko da si res grdo napisu. In da se Taula naj nebi sekirala??? Itak da se.. Vsaj jaz bi se. Ce bi slo za mojo prijateljico.. Ker svojim prijateljicam zelim le vse najboljse!!!!

lej.. če je Taula njena dolgoletna prijateljica.. in gre tako bedarijo verjet njenemu tipu s katerim ni tako dolgo.. pol ni nevem kakšen karakter.. sorry.. vsaj nebi reagirala tako kot je.. pa neke zamere in SMSi da ni več "kolegica" ipd..

prijatelji se nikoli ne izdajo.. sploh ne zaradi tipov/punc.. in če je zdej ta "prijateljica" prepričana da je ona osvajala tega tipa.. pol to zame ni prijateljica.. sorry..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.10.2006 11:02:52   
Nixxon
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Meni pa se postavi samo eno vprašanje: kakšna  prijateljica je to, da gre klicat tvojega moža, pa mu nakladat o tebi  Tudi če ji zaljubljenost zamegli zdrav razum....ampak ona je ja pametna, ko je vpisala magisterij

To je bil poskus maščevanja, nič drugega.

< Sporočilo je popravil Nixxon -- 19.10.2006 11:03:37 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.10.2006 11:03:37   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Je pravnica...me bo še tožila da jo opravljam po netuuser posted image

hehe.. no.. ni nikjer imen user posted image

sicer pa.. naj prebere mnenje drugih..če ga sama ne premore..

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.10.2006 11:04:26   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Nixxon

Ja in mascujes se ponavadi takrat ko si ranjen.. prizadet.. In zato pravim, da ona mogoce sploh ni taksna!!!! Da je pa zdej tako odreagirala, jo pa jaz cist razumem, ker je pac zaljubljena!!!!!

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.10.2006 11:06:13   
Zahi
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja in mascujes se ponavadi takrat ko si ranjen.. prizadet.. In zato pravim, da ona mogoce sploh ni taksna!!!! Da je pa zdej tako odreagirala, jo pa jaz cist razumem, ker je pac zaljubljena!!!!!

samo, da je poslala tipu od Taule tak SMS.. to ni več reakcija.. ampak neko dejanje maščevanja..

če se pa pusti oprat možgane nekemu tipu, ki opazuje koliko kalorij poje.. pol je to, kot sem rekel, slab (plehek) karakter..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.10.2006 11:06:50   
baguSka
Zahi, beri moj zgornji post. Ko si zaljubljen... Kaj ze??user posted image

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.10.2006 11:08:23   
Zahi
vseeno ne narediš tega dobremu prijatelju.. imaš svoje mnenje.. komentiraš drugega.. se pa ne maščuješ in odjebeš nekoga..

se pa strinjam.. narediš marsikaj ko si zaljubljen.. ampak tole ni na nekem nivoju..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.10.2006 11:10:39   
baguSka
samo, da je poslala tipu od Taule tak SMS.. to ni več reakcija.. ampak neko dejanje maščevanja..

če se pa pusti oprat možgane nekemu tipu, ki opazuje koliko kalorij poje.. pol je to, kot sem rekel, slab (plehek) karakter..

Itak. Ona je zdej hepi, da ma fanta in da je zaljbuljena!! Da je sploh se kdo pogleda in to celo misicnjak!!!! Kaj je lepsega!? Itak bo ona zdej vse nardila zato, da mu bo ugajala se naprej!!! In zato mu bo pripravljena verjeti vse... Dokler ne bo vidla, da ni vse tko roznato, kot zgleda.. Tko da sori, ampak jaz jo cist razumem in tudi nebi zamerla svoji prijateljici, ce bi se ji to zgodilo.. Samo hudo bi mi blo in cakala bi, da sama pride cimprej do spoznanja.. Ker ljubezen boli.. In ko si zaljubljen, itak verjames vse.. Ne vem no.. A niste bli se nikol slepo zaljubljeni!? Nobeden od vas???

(odgovor članu Zahi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.10.2006 11:11:01   
rija

IZVIRNO SPOROČILO: rija

Meni pa se postavi samo eno vprašanje: kakšna  prijateljica je to, da gre klicat tvojega moža, pa mu nakladat o tebi  Tudi če ji zaljubljenost zamegli zdrav razum....ampak ona je ja pametna, ko je vpisala magisterij

In PRIJATELJICE se maščujejouser posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kje živite?
Lilita

pri starših (26%)

v lastnem stanovanju (49%)

v tržno-najemniškem stanovanju (11%)

v neprofitnem stanovanju (4%)

drugo (10%)

Število vseh glasov: 570

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!