baguSka
|
Ja.. Ljubezen je res slepa.. Upam samo to, da bo kmalu spregledala in da ne bo se bolj zabredla v tezave.. Ja tezave. Ker s tem tipom bo imela velike in se vecje tezave.. Neprestani strah (psihicni), da ne bo dovolj lepa zanj, da pazi kaj je, da bo lepo oblecena zanj itd itd.. Skoda zanjo.. Ukrepala si in videla, da ne pali, samo se slabse je blo.. Itak, koncno ima ona zdej tipa in zdej boste vsi grdi, da ji ga ne privoscite. U bistvu zna bit taka ljubezen kar opasna. Ker si pisala, da je to njena prva ljubezen.. Oz. pac prva po dolgem casu. Poglej: naredila si kar si lahko, itak ji zelis vse najboljse, sedaj lahko samo se upas, da punca cimprej spregleda.. Ce je pa srecna z njim in da je, tako kot je, moras bit pac srecna zanjo.. Ce bi se slo za mojo prijateljico, bi jo mogoce res kaksen dan pustila pri miru, potem pa nebi mela miru pred sabo, ce ji nebi napisala kaksnega dolgega emaila, kjer bi se izpovedala in ji napisala o svojih obcutkih.. Da ji pac zelim vse najboljse in da moj namen ni bil zlonameren, ampak da sem pac hotla povedat, kar se je zgodilo.. In ce ona pac verjame njemu in da bi TI osvajala njenega tipa, naj mu pac verjame.. Ampak da si ti tista, ki ji stojis ob strani ze toliko in toliko let in da se ji nebi kar neki zlagala.. Ne vem no. Tko bi pac jst nardila. To da ji bos poslala samo dve besedi (ves kje me najdes), meni pac nebi blo dovolj.. Ne poznam pa tvoje prijateljice.. In Zahi, zelo grdo si napisu, da je ta punca glupa in plehka in ne vem kaj se. Punca je bila dolgo casa sama in je zdaj slepo zaljubljena.. Itak bo zdej vse nardila za to, da ne bo vec sama.. Tko da si res grdo napisu. In da se Taula naj nebi sekirala??? Itak da se.. Vsaj jaz bi se. Ce bi slo za mojo prijateljico.. Ker svojim prijateljicam zelim le vse najboljse!!!!
|