nataša k
|
Jaz pa mislim, da si ti tista, ki pozna odgovor na svoje vprašanje. Ti veš, kakšen je bil prej do tebe, pa kako je reagiral na nosečnost, pa zakaj in kako sta šla narazen. Če si 100%, da z otrokom ne želi stikov, potem ne pošiljaj ničesar. Če pa nisi tako prepričana, potem pa le. Jaz svoje osebne izkušnje sicer nimam, ima pa jo moj partner. Pri njem je sicer tako, da sta šla narazen, ko je bil otrok še majhen. Skregala sta se FULL, tudi preživnino sta morala urejat na sodišču. Ampak kljub vsemu je vedno dobil čestitko (roj, d., božič,...). Jaz za svojega garantiram, da je bil, oziroma je vedno vesel, ko vidi voščilnico. Logo pa je, da jo kupuje njegova bivša, ker fant še pač nima svojega denarja. In garantiam, da mu ne pošilja čestitk zato, ker bi ga ona hotela nazaj, ampak ker ima oče pač tudi pravico do svojega otroka in obratno. To lahko garantiram zato, ker imam z njo jaz boljše odnose, kot pa moj . Pač, tako je pri nas. Ti pa se le sama odloči, koliko ga želiš oziroma ga boš vsaj poskušala vključiti v otrokovo življenje. Ko pa bo sonček že malo večji, se bo pa tako ali tako sam opredelil za ali proti očetu.
< Sporočilo je popravil nataša k -- 22.9.2006 15:07:37 >
|