|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstni dan samo biološkega očeta - dilema
22.9.2006 9:22:56   
Anonimen
mene pa zanima vaše mnenje in sicer biološki oče mojega otroka ima čez mesec dni rojstni dan in me zanima, al naj mu otrok pošlje čestitko ali ne, je še dojenček. Je pa tako da se za otroka ne zanima, preživnino še urejam preko sodišča. Z ostalimi člani družine njegove pa se dobro razumem.
Jaz sem mogoče imela v mislih, da bi kupila kartico vse najboljše, potem pa samo naredila otrokov odtis roke ali noge in to je vse, nič drugega.
Pa me zanima vaše mnenje.

Hvala vam v naprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstni dan samo biološkega očeta - dilema
22.9.2006 9:25:18   
total
Če se ne zanima za lastnega otroka,zakaj bi mu spolh kaj pošiljala,posebaj pa neki od otroka,moje mneneje.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2006 9:26:45   
Minka Pobalinka
Jaz mu ne bi poslala ničesar, sploh pa ne od otroka...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2006 9:27:40   
jagoda
Meni pa se to zdi lepa pozornost. Konec koncev je otrokov oče in boš morala imeti z njim stike ves čas. Take malenkosti lahko obrodijo samo lepe sadove...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2006 9:35:16   
Anonimen
user posted image user posted image   meni je tudi všeč.

Bi pa vseeno premislila, če bi otrokov oče bil ves take čestitke. To pa ti veš, ker ga poznaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2006 9:37:33   
Anonimen
Pa kako je mozno, da se skregas tako hitro??

Ce se oba odlocita za otroka.. kako je mozno, da ta odlocitev ne velja vsaj 5 let? user posted image  Jaz tega ne razumem.. user posted image

(odgovor članu jagoda)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2006 9:53:30   
Anonimen
Če se ti zdi, da ga ne boš s tem še bolj oddaljila od otroka, da se mu bo zdelo kot nekaj vsiljenega ... saj je grozno, če bi se mu, vem, ampak očitno tudi taki ljudje obstajalo. Če pa se ti zdi, da bi s tem naredila lahko kaj dobrega, da bo očka počasi začel kaj čutiti do otroka, pa daj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2006 9:54:11   
Naja31
Tjazy, po moje ni tok enostavno. Mogoče je pa on pobrisal ko je izvedel da je noseča?

Meni si to zdi zelo lepa gesta, po drugi strani pa si napisala, da ne želi imeti stikov z njim, tako da res ne vem. Mogoče bo dobil občutek, da  mu "vsiljuješ" lastnega otroka, in boš s tem dosegla ravno nasprotno. Ali pa se bo čisto raznežil. Ampak če se do zdaj ni, potem dvomim da se bo.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 22.9.2006 9:56:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2006 10:05:13   
Anonimen
Sama imam tudi samo biološkega očeta in sem bila pred isto dilemo. Ko sem postala mamica se mi je zdelo samoumevno, da svojemu očetu povem, da je postal dedek.

Ker nisem imela stikov z njim že deset let sem v imenu otroka poslala čestitko za božič in novo leto (rojena tik pred božičem). Mineva skoraj dve leti in še ni odgovora. Jaz si vsaj ne bom očitala, da nisem naredila nič. MOgoče pa on misli, da mi mora kaj dati za otroka! user posted image  Vse je dvorezni meč!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2006 10:06:01   
muki1
To je res lepa gesta.
Morda mu bo pa vseeno dalo misliti, od koga je ta drobna dlan. Na svetu je veliko vrst ljudi. Enim je potrebno malo več časa, da se soočijo z starševstvom.
Ti lahko to narediš, je še najmanj. Če pa ga ne bo ganilo, če ga ne bo ganil njegov lasten otrok, pa bo na koncu itak on prikrajšan za nekaj najlepšega, kar se ti lahko v življenju zgodi.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2006 10:17:43   
Peter167
Tudi jaz bi mu poslal. Če ne drugega ga bo vsaj spomnilo, da ima nekje svojega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2006 10:41:36   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Pa kako je mozno, da se skregas tako hitro??

Ce se oba odlocita za otroka.. kako je mozno, da ta odlocitev ne velja vsaj 5 let? user posted image  Jaz tega ne razumem.. user posted image

Isto meni ne gre v glavo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.9.2006 11:21:29   
srki
Jaz bi tudi to storila, tista ideja z otisom rokice pa je res zelo ganljiva. Pa ne glede na to, ali se zanima zanj, ali ne.

Upam, da se boš odločila pravilno, tako kot ti misliš in veš, da je prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.9.2006 11:34:25   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Je pa tako da se za otroka ne zanima, preživnino še urejam preko sodišča. 

Jaz mu ne bi. Kaj pa je on poslal svojemu otroku ob njegovem rojstvu? Druga pa je, če še ti kaj čutiš do njega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.9.2006 11:39:10   
smrka
Za otroka se ne zanima, ti bi mu pa poslala cestitko? Zakaj se ti zdi da bi morala poslat cestitko!!!! RAje ga pozabi, ce sta tako dalec prisla da sta se locila, da otroka ne povoha in da se moras borit se za prezivnino!!! HALOOOO!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.9.2006 12:10:07   
tanikaa
Bodi boljša mama, kot je on oče.  Zakaj naj bi otrok pozabil na očeta? Zato ker je oče nanj?

Moja bivša tašča nikoli ne vpraša za mojega sineka, se pravi svojega vnuka, pa ji vseeno pošljeva čestitko za njen rojstni dan. Zakaj? Ne vem. Samo občutek mi pravi, da je tako prav.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.9.2006 12:13:04   
tanikaa
Še to. Mislim, da boš s tem, če očetu ne boš poslala čestitke v otročkovem imenu, vzgajal otroka v stilu: sovraži ga, pozabil je nate. Namesto da bi ga vzgajala v stilu: Mogoče se res ne oglasi, verjetno pa te vseeno ima rad.

In ko bo otrok dovolj star, bo že sam presodil ali se splača ali pa ne. Ne vem se prav izraziti, ampak tako je moje mnenje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
22.9.2006 12:32:02   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Še to. Mislim, da boš s tem, če očetu ne boš poslala čestitke v otročkovem imenu, vzgajal otroka v stilu: sovraži ga, pozabil je nate. Namesto da bi ga vzgajala v stilu: Mogoče se res ne oglasi, verjetno pa te vseeno ima rad.

In ko bo otrok dovolj star, bo že sam presodil ali se splača ali pa ne. Ne vem se prav izraziti, ampak tako je moje mnenje.

Tukaj se jpa jest prov nic ne strinjam s tabo. Zakaj bi NE posiljanje cestitke pomenilo: SOVRAZI OCETA!!! Tudi ce NE poslje cestitke, ona otroku lahko govori po kakih slikah ki jih ima, to je tvoj oce bla bla, in nic zanicljivega o njemu. Otrok pa ko bo starejsi bo sam presodil: a se mu je oce oglasal ko je imel rojstni dan, a ga je obiskoval. a ga je poklical in mu rekel kako lepo besedo..... Zakaj bi mu torej morala poslat cestitko ce se morata po SODNI POTI dogovorit za prezivnino??? A je to dober oce...
Ce pa ti svoji tasci cestitas rojstni dan, ona pa niti ne vprasa za vnuka.... halo... nevem.... ti kar posiljaj se naprej.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.9.2006 12:37:56   
sato
Pošlji mu čestitko v otrokovem imenu- če ne drugega, vsaj v opomin da ima otroka. Jaz bi storila tako.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
22.9.2006 12:46:57   
Lana25
Malo je žalostno to, da se mora dojenček zanimat za svojega očeta in ne očka za njega. Mislim, da bo on odreagiral na to čestitko, če mu jo pošlješ, tako kot se vidva razumeta. Če se zelo slabo, se na primer več sploh ne pogovarjata in nič več noče slišati o vaju, potem bo najbrž vzel to kot vsiljevanje otroka, ker itak ve, da mu dojenček ne more še želeti in čestitati in, da za tem stojiš ti. Če pa se vidva kljub vsemu kar je bilo med vama še lahko pogovarjata, potem pa je še upanje, da je ne bo takoj pospravil v koš, vendar pa tudi ne pričakuj, da se ti bo zanjo zahvalil. Če pa on samo rabi malo časa, da se sooči s tem, da je očka, potem pa ga bo mogoče celo kaj ganilo. Zanima me kaj si ti želiš dosečti s to čestitko. Bi mu rada ti čestitala, pa mu ne upaš v svojem imenu, pa bi se rada skrila za otrokom, ali bi ga rada ganila, da bi se začel zanimati za njega, ali pa za vaju oba, ali pa se ti samo zdi lepa gesta nekomu voščit roj. dan in ne pričakuješ čisto nič nazaj, niti besedico hvala? Ali si samo radovedna kako bi on reagiral na kartico? Boš razočarana, če na primer ne bo nikakršnega odziva? Se bojiš tega, da ne bo odziva ali pa bo negativen, da te bo na primer nadrl kaj se greš?

No jaz mislim, da če mu jo pošlješ, da neke velike škode ne moreš narediti njunemu odnosu (on-in-otrok), če se že sedaj ne zanima zanj, lahko torej samo ostane tako kot je, ali pa ga kaj gane, pa bo pomislil tako kot sem jaz, da bi se v bistu zdaj, ko je otrok mali moral on zanimati zanj in ne dojenček za njega in, da je to malo narobe obrnjeno in v bistvi žalostno.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.9.2006 12:56:35   
Jacqueline
Se strinjam s Petrom!!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 21
22.9.2006 12:56:43   
smrka
Lana to si pa ful dobro napisala, se v vsem strinjam s tabo!

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 22
22.9.2006 13:08:40   
darjatimci
Zakaj bi mu torej morala poslat cestitko ce se morata po SODNI POTI dogovorit za prezivnino??? A je to dober oce... [/quote.
Tega,da živi,bi moral otrok sam spomniti očeta???user posted image
Ne ga lomit,tvoja dolžnost je da otroku zagotoviš vse najbolše pogoje in da mu ne preprečuješ stikov in sodelovanja pri vzgoji.
Mislim,da si ti še čustveno navezana nanj,ali se motim?

(odgovor članu Lana25)
Neposredna povezava do sporočila: 23
22.9.2006 13:21:19   
Anonimen
Jaz še pomislila nisem,da bi mu pošiljala čestitko. Če se on ne spomni na nas ne vem zakaj bi se mi ozirali na njega. Sploh pa dokler otrok ne ve in je še majhen. Ko je večji pa se naj sam odloči ali bo poslal ali ne.

(odgovor članu darjatimci)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.9.2006 14:47:43   
Anonimen
jaz mu čestitke ZAGOTOVO ne bi poslala. Saj ga otrok tako ali tako ne zanima, se pravi je tudi vesel ne bo, morda mu ne bo nič pomenila...

razen če si ti sama želiš ponovnih stikov z njim...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?