Lana25
|
Malo je žalostno to, da se mora dojenček zanimat za svojega očeta in ne očka za njega. Mislim, da bo on odreagiral na to čestitko, če mu jo pošlješ, tako kot se vidva razumeta. Če se zelo slabo, se na primer več sploh ne pogovarjata in nič več noče slišati o vaju, potem bo najbrž vzel to kot vsiljevanje otroka, ker itak ve, da mu dojenček ne more še želeti in čestitati in, da za tem stojiš ti. Če pa se vidva kljub vsemu kar je bilo med vama še lahko pogovarjata, potem pa je še upanje, da je ne bo takoj pospravil v koš, vendar pa tudi ne pričakuj, da se ti bo zanjo zahvalil. Če pa on samo rabi malo časa, da se sooči s tem, da je očka, potem pa ga bo mogoče celo kaj ganilo. Zanima me kaj si ti želiš dosečti s to čestitko. Bi mu rada ti čestitala, pa mu ne upaš v svojem imenu, pa bi se rada skrila za otrokom, ali bi ga rada ganila, da bi se začel zanimati za njega, ali pa za vaju oba, ali pa se ti samo zdi lepa gesta nekomu voščit roj. dan in ne pričakuješ čisto nič nazaj, niti besedico hvala? Ali si samo radovedna kako bi on reagiral na kartico? Boš razočarana, če na primer ne bo nikakršnega odziva? Se bojiš tega, da ne bo odziva ali pa bo negativen, da te bo na primer nadrl kaj se greš? No jaz mislim, da če mu jo pošlješ, da neke velike škode ne moreš narediti njunemu odnosu (on-in-otrok), če se že sedaj ne zanima zanj, lahko torej samo ostane tako kot je, ali pa ga kaj gane, pa bo pomislil tako kot sem jaz, da bi se v bistu zdaj, ko je otrok mali moral on zanimati zanj in ne dojenček za njega in, da je to malo narobe obrnjeno in v bistvi žalostno.