ronja
|
No, zdaj sem vse prebrala, pa se mi zdi, da ga imaš mogoče pa vseeno še dovolj rada, da bi se splačalo tole zrihtat. Vsaka veza ima kako krizo, če živiš s starši pa sploh... On nima prav, da se dere in te zmerja, ti nimaš prav, da se ne postaviš zanj pred svojimi starši - to moraš! Res! Sicer bo imel občutek, da imaš njih rajši in mu pade samozavest, itd... Sploh če ni imel prave mame oz. materinske ljubezni, je verjetno še bolj občutljiv... PO moje lahko tole rešita! Samo se moraš tudi ti potrudit! ne ga silit, naj se druži s tvojimi starši, če mu ni do tega! Razumljivo je, da mu ni do tega, če ga ne marajo in te šuntajo, da ga pusti... Razumljivo je tudi, da se je oče prišel gor postavit zate, vendar pa v vseh ostalih primerih, ko ni nič, kar tvoj naredi, dovolj dobro, tvoji starši nimajo prav! Tako da po moje je tvojemu počilo to s starši, jok deteta je bil pa samo povod. Probajte it na svoje, vsaj za nekaj časa, da vidite, kako bi šlo, če bi bili sami... Za 3 mesece magari v eno podnajemniško stanovanje... Po moje je to ena boljših naložb...Včasih se splača malo bolj skromno pa z malo manj kreganja živet... predlagaj mu in ga vprašaj, eč bi bil pripravljen poizkusit, bo pa seveda malo težje finančno, ampak po moje se vama bo izšlo, saj ni treba da živita v centru v velikem stanovanju, lahko malo bolj an robu v kaki luknji - za začetek...
|