|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pustiti ali ne pustiti...
13.9.2006 14:20:01   
Anonimen
Hm, punce in seveda Kalbo hvala za vaša mnenja. Bom poskušala rešiti zadevo z mojim možem... malo bom razmišljala o odselitvi, prav veliko pa ne, ker trenutno res ni denarja za tak podvig. Enostavno, ne bi zneslo.

Kalbo, veš nisem razvajena punčka, daleč od tega. Jaz se že od osnovne šole ne razumem toliko s starši... No saj se, ampak določene stvari je bilo vedno treba skrivat, pa da kaj nisi preveč povedal..se je bilo bolje zlagati, kotpa povedati resnico, ker je bil cel halo.

Nisem razvajena, vse delam sama, starši mi pomagajo pri varstvu.

Toliko...

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
13.9.2006 14:27:48   
kalbo
Ti prvo reši zadevo s svojimi starši in šele po tem s fantom. Že to, da ne potegneš z njim v prepirih z očetom je vredno vsaj pol njegove napetosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
13.9.2006 14:37:37   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Ti prvo reši zadevo s svojimi starši in šele po tem s fantom. Že to, da ne potegneš z njim v prepirih z očetom je vredno vsaj pol njegove napetosti.

Se strinjam..

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 53
13.9.2006 14:39:35   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Sem ves čas videla, da je Kalbo gor, pa me je tak melo ta bi ga po buči ker ni odgovoril. No in zdaj končno. S te  luknje vedno pripiha ful pameten veter, zato te Kalbo res rada berem. In če bo anonimna pametna, bo upoštevala tvoj in naš nasvet.

Pa večkrat se oglasi Kalbo. Da bomo tudi kake pametne poste lahko brali. user posted image

Ja, to pa res drži. Jaz tudi rada berem poste oz. nasvete od Kalba, ki so mi res zelo všeč in jih lahko z odprtimi usti berešuser posted image .

Konkurenca Tjazyjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   [Brisano sporočilo]
13.9.2006 14:45:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
13.9.2006 14:49:08   
Gina
Evo, anonimna, zdaj imaš tukaj nekaj dobrih predlogov, na kakšen način lahko svojega moškega pohvališ. Mogoče se bo potem boljše počutil, pa bo bolj pomirjen, pa manj bo imel občutek, da je nepomemben, pa ga ne bo otroški jok tolk iz tira spravil...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 56
14.9.2006 8:26:08   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Tanikaa, nehej, se bom topit začel user posted image . Ni tko hudo z mano.

Pravijo da živimo v državi, kjer je dovoljena svoboda govora. user posted image  Zato imam pravico, da napišem tisto, kar si mislim. Ti pa le verjemi, da mislim smrtno resno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 57
14.9.2006 8:27:40   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Konkurenca Tjazyjuuser posted image user posted image user posted image

Srki, si ziher da se dobro počutiš user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 58
12.12.2006 14:54:11   
Anonimen
živjo user posted image  sem nova na forumu. rada bi ti samo povedala da sem prebrala par tvojih sporošil in ti lahko povem da imaš pestro doma tako kot jaz no podobno. rada bi komunicirala s teboj vendar nimam pojma kako in kam na forumu. nism še nikol čvekala tle gor zdi se mi pa zanimivo. jaz sem sicer mamica 9 mes fantka. in stara sem 23. upam da se kaj tipkava papaaa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
12.12.2006 19:44:12   
ronja
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Kaj naj zdaj naredim? naj ga pošljem nekam? naj pride nazaj? meni je takorekoč vseeno. Malo bi mi bilo hudo, ampak da me bo vedno skrbelo zaradi njegovih izpadov...

Hm, če je tole res, potem ga "naženi". Če pa je to samo trenutni občutek v afektu, mu daj še eno priložnost. Mogoče bi bilo pa v vsakem primeru dobro, da bi se za 14 dni odselil nekam, da oba uredita misli...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
13.12.2006 10:40:11   
srki

Če dobro pomislim, se res ne user posted image user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 61
13.12.2006 11:41:12   
tanikaa

Sem si kar mislila. user posted image  Malo bolj globoko zadihaj, da ti kisik napolni možganske celice pa ti garantiram do boš kul user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
13.12.2006 11:41:31   
Anonimen
Prebral.. sem samo prvi post...

To je preprosto nesprejemljivo, da se tip dere, se bolj kot otrok.. to pomeni, da je na nizji ravni od tega otroka, ki pa ima vsaj razlog, da se dere..

Vmesavanje oceta.. Ja.. to je res, da si danes bolj moderen, ce tolces cez starse in tasce.. pa ce si to zasluzijo al pa ne..
Najbolj pa so na ta vtikavanja alergicni ravno tisti, ki so v otrostvu imeli tezave s svojimi starsi..  in na tak... sicer neumen... nacin.. zdravijo svoje rane.  Razumljivo na nek nacin.. kako naj bo drugace..
Nekaj kjer nimas svoje rane, te ne more motiti.. in ne mores tistega obsojati..

Ne morem podati mnenja glede tvojega oceta.. ker ne vem kako hudo je tvoj ponoru.. in ce mu je to stalna praksa.. pol je seveda cist razumljivo, da se je tvoj fotr dvignu in prisel gor.. ker vsak pac ima svojo mejo..

Vsi ki ste zdele tko pametni.. samo pazite da v podobni situaciji ne boste svojim otrokom naredili isto al pa se huje.. Recimo.. tisti ki imate hcerke.. ki bo stanovala nad vami.. z enim neuravnovesenim lunatikom.. ki se bo dan za dnem znasal nad vaso hcerko in otrokom.. pazite, da ne prestopite njihovega praga.. ce bo ta lunatik bolj krical kot otrok..  
Lahko je biti zdaj pametem.. ko gre samo za teorijo.. malce tezje bo potem, ko bo slo za prakso..

Ampak ne vem kako hudo to pac je.. ampak po opisu sodec.. ne bi glih mogu obsodit tega oceta, da se je vtaknil... in vsaka cast, da prenasa lunatika v svoji bajti.. Jaz ga ne bi. Res ne..

In te fraze so ze majckeno zlajnane.. zastarele.. in ze kar mal zaudarjajo.. kao stari mladi. .da se ne smejo vtikovat.. Ja.. logicno.. kadar so druzine zdrave, je to logicna spontana posledica, da se en v drugega ne vtikujejo.. na taksen nacin..
Ce pa so druzine bolane.. in 99% druzn je bolanih, ker so tudi zgrajene na zelo idiotskih temeljih.. egoizma in lastninjenja in posedovanja.. pa je logicna spontana posledica vtikovanje.. ker znotraj sebe pac nimajo miru.. Treba se vtaknit pol nekam..

Samo brezglavo obsojanje tega.. ni nic druzga.. kot isti problem.. in tocno ti osebki se bojo v prihodnosti vtikovali v druzine svojih otrok.

Pac.. logicne spontane posledice.. zlo tezko se jim je izognit.. user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
13.12.2006 12:53:15   
srki

Sem si kar mislila. user posted image  Malo bolj globoko zadihaj, da ti kisik napolni možganske celice pa ti garantiram do boš kul user posted image

Poleg dihanja sem si privoščila še malco, tako da sedaj sem pa res coooolllluser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 64
13.12.2006 15:26:52   
ronja
No, zdaj sem vse prebrala, pa se mi zdi, da ga imaš mogoče pa vseeno še dovolj rada, da bi se splačalo tole zrihtat. Vsaka veza ima kako krizo, če živiš s starši pa sploh...
On nima prav, da se dere in te zmerja, ti nimaš prav, da se ne postaviš zanj pred svojimi starši - to moraš! Res! Sicer bo imel občutek, da imaš njih rajši in mu pade samozavest, itd... Sploh če ni imel prave mame oz. materinske ljubezni, je verjetno še bolj občutljiv... PO moje lahko tole rešita! Samo se moraš tudi ti potrudit! ne ga silit, naj se druži s tvojimi starši, če mu ni do tega! Razumljivo je, da mu ni do tega, če ga ne marajo in te šuntajo, da ga pusti... Razumljivo je tudi, da se je oče prišel gor postavit zate, vendar pa v vseh ostalih primerih, ko ni nič, kar tvoj naredi, dovolj dobro, tvoji starši nimajo prav!

Tako da po moje je tvojemu počilo to s starši, jok deteta je bil pa samo povod. Probajte it na svoje, vsaj za nekaj časa, da vidite, kako bi šlo, če bi bili sami... Za 3 mesece magari v eno podnajemniško stanovanje... Po moje je to ena boljših naložb...Včasih se splača malo bolj skromno pa z malo manj kreganja živet... predlagaj mu in ga vprašaj, eč bi bil pripravljen poizkusit, bo pa seveda malo težje finančno, ampak po moje se vama bo izšlo, saj ni treba da živita v centru v velikem stanovanju, lahko malo bolj an robu v kaki luknji - za začetek...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 65
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?