Dragica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Dobro jutro, Hvala vam za vaša mnenja in tolažbe. Res iskrena hvala. No včeraj sem peljala hčerkico k zdravniku, desno uho je vneto, je dobila sirup-antibiotik in je danes lepo spala. Moj je pa takole... Iz službe domov je prišel ob 19h, me je poklical, če lahko pride. Pogovort se včeraj ni nič hotel, rekel je samo, da tak je, in se ne bo spreminjal, pa da se bo mojih izogibal, ... Skratka hotel je vedeti, ali sva skup ali ne. Sem mu rekla, da boljš da greva narazen, če se ne misli malo prilagodit. Njemu pa čez čas pritečejo solze, imel je popolnoma rdeče oči.. Groza, to še nikdar ni bilo. Ko je gledal tamalo, ko se igra... skratka rekel je naj mu dam en mesec, da si najde stanovanje. Kajti on nima strašev, oziroma ima mamo, ki pa je dala vse otroke pri sedmih letih v vzgojne zavode. Nima nobenih stikov z njo. Moji starši so me skos spraševali kako je, pa naj grem narazen, pa mami, da se ga kar boji... Obup! To je pa že mal preveč. Ti živiš z njim in ne tvoji starši. In oni ti nimajo kaj govoriti, če naj si z njim ali ne. Moj je še rekel, da je 4 leta vlagal denar v stanovanje in le za koga, saj ni nič njegove. Žal mu je, preden sva začela kaj delat, da se ni štuk pripisal name, tko je pa bajta od mojih staršev. Včeraj je bilo tudi meni hudo, ko je bil tak bogi, blo mu je hudo, se je vidlo. Povedala sem mu pa vse, kar ste napisale, od tega da ni že zmožen biti starš, do tega da drezja ne bom prenašala.... tako da ne vem , kako bo, ali misli resno ali bo ostal tuki. Res pa je, če bi stanovali sami, bi bilo čisto drugače. GINA; TULIP, splišni, prav tako ostale, iometa prav. On je v hiši nepomemben. Če hoče kaj narediti, moj ati komplicira, če se skregamo , se jaz bolj postavim na starševp stran... Ma ne vem...spet sem se razpisala. In če bi jaz že prej to vedela, bi ti napisala samo eno: kako hudiča je ta človek sploh tako dolgo zdržal s tabo in tvojo familijo? Pa on na koncu koncev ne živi samo s tabo in vajinim otrokom, ampak s tvojo celotno familijo. Mene bi moj dragi že davno zapustil, če bi bilo pri nas tako kot je pri vas. Jaz se vedno postavim na stran svojega lubega. Tudi če nima prav. Ampak mu to povem potem, ko sva sama, nikoli pa pred starši. Ker jaz živim z njim in ga imam neizmerno rada. In tudi on dela isto. VI STE FAMILIJA IN S TEM DA GA BOŠ VRGLA IZ HIŠE NE BOŠ REŠILA NIČ. MOŠKI V TVOJEM ŽIVLJENJU S BODO SAMO MENJAVALI. KAJTI NOBEN PAMETEN ČLOVEK NE BO ŽIVEL V TAKIH RAZMERAH. Oprosti, ampak v celoti razumem tvojega partnerja. V nekaj je vlagal (denar, ljubezen) na koncu pa nima nič. Samo razvajeno smrkljo, ki se vedno zateče k staršem, ko ji nekaj na svetu ne paše, in oblastnega tasta ter taščo, ki se ga boji. Zakaj??? Zato ker se noče v celoti podrediti???? Aja, moj je spal doma, zjutraj mi je dal lupčka... Rekel je še, da mu gre to vmešavanje na živce in pač ne bo sploh imel stikov z našimi in naj ga ne silim v to. Mene pa to malo moti. .. Saj ga mam rada, ampak mislim, da bi bilo vse mnogo lažje, če bi bili na svoje... Punce še enkrat hvala !!!! Ogromno problemov v zakonu lahko povzročijo posesivni starši, ki mislijo, da je njihov otrok še vedno v vrtcu in ne zna sam razmišljati, Seveda pa je še večja krivda na hčerki ali sinu, ki svojim staršem podleže in živi življenje z njimi naprej, kot da si ni ustavrila svoje družine. Ja dekle res se moraš postaviti za svojega moža /ćetudi kdaj nima prav). Le tako bo dobil občutek da ga ljubniš in da ste vi družina na pa da je družina cela žlahta.