Anonimen
|
partnerja? Namreč takole je... Imava 1 leti staro hčerkico, ki je vse ok, če je ona dobre volje in sploh super. No recimo, saj ko je moj doma, se itak zelo malokart z njo ukvarja, ga moram spomniti, da moram še jaz kaj pospravit.. Če je pa hčerkica slabe volje oz.bolana in se joka, kar je res malokrat, pa takoj postane živčen, ji govori kako je tečna, pa naj da že mir, pa kaj ji je..pa ponavdi se še name kej dere. Včeraj je blo pa zadosti. Zgleda da jo ušeska bolijo, in včeraj je bil 2.dan, ko je zaspala šele ob 1h zjutraj z jokom. Moj jo je nekaj časa imel v spalnici pri sebi, potem sem pa slišala, da tamala jamra, sem jo pa vzela, da bi moj lahko spal. Pol je bilo že to narobe, naj bi jo pustila in se zdere. da mora biti vse po moje. Jo uspavam zelo težko, zaspi ob 23h v svoji posteljici. Moj in jaz tudi spiva, nakar ob polnoči staršen jok in se ni umirila niti v mojem naročju. Bila sem v njeni sobi, ko moj začne na ves glas vpiti: P...ti...m.... kva ji delaš, marš vsi skup, bilo je grozno in nisem mogla poslušat.. mislila sem si, da mu bom že pokazala svoje. še več čudnih besed je bilo, kar je slišal seveda moj ati, ki stanujejo spodaj v hiši. Prišel je gor in mojemu rekel, da v tej bajti ne bo vpil, in če se njegova hčerka enkrat joka, naj pomaga... Pol moj znori nazaj, skor sta se zravsala...moj je še rekel, da je opremo on kupil , ati pravi, da v njegovi hiši ne bo tako vpil name in na . Skratka, po eni strani dam atiju prav, po drugi pa ne, ker se vtika. Bilo je noro! ampak tudi jaz imam tega dost, da sem vedno jaz kriva, če se joka in naj jo umirim... pa sem šla v spalnico in rekla, naj gre!!!! In se je oblekel in šel. Spal je v avtu, ne vem kje, videla sva se danes zjutraj, ko sem prišla po svoj avto, v katerm je avtosedež v njegovo službo. Moram pa povedati, da sem mojo štručko potem v spalnici pocrkljala, mi je lepo zaspala, in je naprej spala v svoji sobi. Počutila sem se res fajn, ker mojega ni bilo, saj me ni bilo strah, da bi "revčka" zbudila, da bi norel, ipd. Kaj naj zdaj naredim? naj ga pošljem nekam? naj pride nazaj? meni je takorekoč vseeno. Malo bi mi bilo hudo, ampak da me bo vedno skrbelo zaradi njegovih izpadov.... Moj brat se je pa kasneje še skregala z atijem, ker se tako vtikata... ker imamo namreč svoje življenje. Ima prav, ampak le taklo sem imela moč, da sem mu lahko sredi niči rekla, naj gre. Oh sem se razpisala, upam, da se vam vbo dalo prebrat in kaj pametnega odgovorit. hvala in pozdravček
|